CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Merokok Ketika Isi Minyak, Lelaki Terima "Pengajaran Berguna"

9-10-2017 04:45 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 7015| Komen: 54

Description: Memetik laporan Daily Mail, baru-baru ini, seorang lelaki yang enggan membuang rokoknya ketika sedang mengisi gas di stesen minyak, akhirnya mendapat pengajaran yang pasti akan diingatinya seumur hidu ...

Pastinya semua orang sedar merokok ketika berada di kawasan stesen minyak adalah sangat merbahaya apatah lagi ketika mengisi minyak. 



sumber : sedutan dari video

Memetik laporan Daily Mail, baru-baru ini, seorang lelaki yang enggan membuang rokoknya ketika sedang mengisi gas di stesen minyak, akhirnya mendapat pengajaran yang pasti akan diingatinya seumur hidup. 

Bertempat di Sofia, Bulgaria, rakaman kamera litar tertutup (CCTV) jelas menunjukkan seorang lelaki muda berpakaian putih dan memakai topi, keluar dari pintu penumpang sebuah kereta hitam sambil memegang sebatang rokok di jarinya. 

Malangnya perbuatannya itu disedari oleh seorang pekerja stesen minyak tersebut yang telah menegur lelaki itu untuk membuang rokoknya kerana bimbang kejadian yang tidak diingini berlaku. 


Bagaimanapun lelaki terbabit enggan mengendahkan tegurannya setelah beberapa kali dipinta untuk membuang rokok di tangannya itu. 

Berang dengan kebiadaban lelaki itu, pekerja berkenaan terus datang ke arahnya dan mengambil alat pemadam api di belakang pam tersebut, lalu menyembur muka lelaki itu. 

Bagaimanapun, mujur tindakan pekerja stesen minyak itu tidak menimbulkan kemarahan perokok tersebut yang mungkin boleh menyebabkan situasi tegang berlaku pada ketika itu.- CARI


11

Bagus
19

Marah
5

Terkejut
7

Sedih
11

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (54 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mrizumi 9-10-2017 04:48 PM
Hahaha..nice one..
Quote jlo 9-10-2017 04:53 PM
padan muka
Quote Artemesiaa 9-10-2017 04:54 PM
Degil sangat kan dah mendapat
Quote cewekbopot 9-10-2017 05:02 PM
ni baru betul makan diaaaaa

Quote noraidil_06 9-10-2017 05:26 PM
There u go{:laugh
Quote palmolive 9-10-2017 05:32 PM
buat kt sini..mau nyer turun ayahanda kekanda bonda semua belasah pekerja kedai minyak tu
Quote abangadek 9-10-2017 05:33 PM
Quote kecimpret 9-10-2017 05:36 PM
kat m'sia plak ummah bergayut dgn henpon sambil isi petrol
Quote debab76 9-10-2017 05:49 PM
hahahaa.. bodo btol. nt da terkena baru nk menyesal
Quote matchstick 9-10-2017 05:53 PM
palmolive replied at 9-10-2017 05:32 PM
buat kt sini..mau nyer turun ayahanda kekanda bonda semua belasah pekerja kedai minyak tu

kan...mentang2 lah pekerja stesen minyak sini pun ramai bangla aje, lagi lah x boleh diterima dek akal mereka
Quote simatakucing 9-10-2017 05:56 PM
Sesuai ngan muka hampa
Quote EJALTI 9-10-2017 06:30 PM
Padan muka....itu makannya...
Quote amone 9-10-2017 06:32 PM
padan muka...mmg mcm tu aje makannya....
Quote tembikai 9-10-2017 06:54 PM
bgus betul staff tu.. eloklah disembur begitu....umpama sediakan payung sebelum hujan
Quote intanpurnama 9-10-2017 07:43 PM
Memang patut kena sembur biar jadi pengajaran kat lelain
Quote saladin780 9-10-2017 08:06 PM
padan muka utk si perokok laknat itu
Quote duri_durians 9-10-2017 08:07 PM
orang tua tak kose nak melayan budak muda mcm ni.

dah la park kanmain jauh daripada pam tu. tak reti budget ke apa.
Quote edee_91 9-10-2017 08:15 PM
orang sebelah tu boleh relax pulak macam nothing happened. kalau aku paling tak pun dah ketawa terbahak-bahak kat situ jugak.
Quote RatuDunia94 9-10-2017 08:53 PM
Kalo ko nk mati pon mati la sorang2 x payah libatkan org lain..

Lihat semua komen(54)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 11:59 PM GMT+8 , Processed in 0.095075 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top