CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Tawar RM1 Juta Pun Wak Doyok Tak Nak 'Buang' Misai!

21-9-2017 11:35 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 6495| Komen: 31|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Filem sulung lakonannya, Abang Long Fadil 2 yang mendapat kutipan pecah panggung melonjakkan lagi nama Wak Doyok di persada seni.
Filem sulung lakonannya, Abang Long Fadil 2 yang mendapat kutipan pecah panggung melonjakkan lagi nama Wak Doyok di persada seni.



Mohd Azwan Md Nor atau Wak Doyok mengakui menerima beberapa tawaran berlakon selepas filem pertama lakonannya itu.

“Ada beberapa tawaran lain yang saya terima, namun belum ada keputusan daripada pihak saya. Ada juga tawaran yang diterima tidak kena dengan saya.

“Saya tidak terlalu melihat kepada nilai bayaran yang ditawarkan, sebaliknya lebih kepada kualiti sesuatu naskhah yang ditawarkan,” katanya kepada Harian Metro.



Menurut portal berita itu, ikon fesyen Malaysia berkenaan bagaimanapun berkeras enggan menukar imejnya demi menjayakan sesuatu watak.

“Kalau diminta mencukur misai dan jambang bagi menjayakan watak, saya rasa itu mustahil.

“Sebelum ini, ada satu syarikat yang menawarkan RM1 juta kepada saya untuk bercukur dan dana itu disalurkan kepada badan amal, tapi saya menolak,” katanya.


Foto: IG Wak Doyok

Wow, RM1 juta ditawarkan hanya untuk bercukur! Anda rasa bila agaknya Wak akan tukar pendiriannya untuk kekal dengan imej bermisai lentiknya itu? Lebih kacak atau sebaliknya kalau dia 'buang' misai, ya? - CARI
24

Bagus
32

Marah
15

Terkejut
26

Sedih
31

Lawak
28

Bosan

Friends Rank (156 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote harrypoter 21-9-2017 11:38 AM
bosanla mamat neh
Quote tomaz 21-9-2017 11:41 AM
bulus boleh tumbuh wak.. duit x boleh.. ke kalau cukur terserlah muka java ittew
Quote pearl.silver 21-9-2017 11:43 AM
Ni serupa kisah akak baju helo kittu kata ada org offer duit byk nk bli baju dia tu ke
Quote samasam90 21-9-2017 11:46 AM
sebab misai tu lah, sheolls boleh dapat berjuta-juta. takat 1 juta, sheolls lentik misai jah
Quote kentel 21-9-2017 12:18 PM
bosan la...da out of trend...next plzz....
Quote NE_KO 21-9-2017 12:20 PM
news mcm ni la kita perlu kan.penting giler berita ni..
Quote mattzzx 21-9-2017 12:22 PM
betul ke ni???
Quote mizruncing 21-9-2017 12:32 PM
laku jgk ko kan
Quote -electrifying- 21-9-2017 12:38 PM
baik aku amek je rm1juta tu,
ke sbb duet tu bg kt bdn kebajikan ko terus xnak?
Quote armin 21-9-2017 01:02 PM
Lama ke nak bela bagi tumbuh misai janggut sebegitu? Cukur jela, macam la tak boleh bela balik.
Quote helicornia 21-9-2017 01:16 PM
bodoh..nk ckp tu je
Quote amukgemuk 21-9-2017 01:26 PM
NE_KO replied at 21-9-2017 12:20 PM
news mcm ni la kita perlu kan.penting giler berita ni..

Kau expect berita yg macamana dekat board hiburan yg macam ni?



Quote shailyvelera 21-9-2017 01:31 PM
kalau 1 juta masuk acc wak, wak sanggup x wak?
Quote idakamaruddin 21-9-2017 02:41 PM
kalau aku jd mamat ni aku amik sejuta tu pastu aku cukur misai

duit dapat nnt naik blk la misai tu apa masalahnye?
Quote Madel 21-9-2017 03:05 PM
Tawar 2 juta pun aku tak sudi nak masuk kan mamat ni dlm calon jodoh aku
Quote akies 21-9-2017 03:07 PM
Geli la tgk misai ko tu.
Quote exclusive_vvip 21-9-2017 03:15 PM
agaknya kalu tanpa misai tu, heols x berapa hensem kot..hihi...btw, sejujurnya, kalu i jadi dia pun, i tolak gak tawaran 1 juta tu,sbb masuk badan amal...bukannya dapat duit tu pada i...entah2 propa je pihak yg offer tu kata nak bagi sejuta,sekali,tak sampai sejuta pun diorg bagi pada badan amal tersebut...kalu nak derma,derma je lah...motip nak suruh org lain plak sacrifice...
Quote buapakperut 21-9-2017 03:16 PM
yye ye je misai.ntah2 vulu hidung. klu cukur jadi aimon timno sr pulak
Quote buapakperut 21-9-2017 03:16 PM
yye ye je misai.ntah2 vulu hidung. klu cukur jadi aimon timno sr pulak

Lihat semua komen(31)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

26-2-2024 06:15 AM GMT+8 , Processed in 0.062576 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top