CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Video@CARI Hiburan Kini Lihat artikel

Mulut Lancang Mengutuk Isu Tahfiz, Selebriti Sekarang Langsung Tiada Sensitiviti?

21-9-2017 11:47 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 9981| Komen: 33|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Dari dulu sampai sekarang, tak sudah-sudah artis jadi bahan kutukan ramai dek kerana mulut sesetengah darinya yang begitu lancang dalam melontarkan kata-kata.

 Artikel Oleh Myra Rozi | Video Oleh Kelly Choong Ching Mun | Suntingan Visual Oleh Kelly Choong Ching Mun and Angie Ling|

Dari dulu sampai sekarang, tak sudah-sudah artis jadi bahan kutukan ramai dek kerana mulut sesetengah darinya yang begitu lancang dalam melontarkan kata-kata.

Contohnya tragedi tahfiz terbakar dan puluhan nyawa melayang baru-baru ini menyaksikan selebriti Malaysia termasuk Naz Rahman, Sharnaaz Ahmad dan Saiful Nang dihentam kerana dikatakan tidak sensitif dalam berkata-kata.

Tidakkah berdiam diri itu lebih baik daripada memandai-mandai menjatuhkan hukum dan mengguris hati ramai pihak? -CARI
39

Bagus
41

Marah
50

Terkejut
30

Sedih
26

Lawak
28

Bosan

Friends Rank (214 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mizruncing 21-9-2017 12:31 PM
btol! diorg ni mmg x sensitif lgsg. menyalak lebih tp xde sumbangan pape pn
Quote harkktuih 21-9-2017 12:57 PM
Apa yg si nazz ckp betul ape..yg rmai butthurt sgt nape eh?
Quote Andyscenes 21-9-2017 01:19 PM
Saiful nang tu artis ke?? Kalau aku yea artis
Quote umbut 21-9-2017 01:35 PM
Naz ckp tu betullah.. tu pendapat dia.. yg lagi 2 ekor tu baru laser..
Quote shailyvelera 21-9-2017 01:36 PM
oo..saiful nang pun ada kuar statment ke....xtau plak aku...
Quote shailyvelera 21-9-2017 01:36 PM
oo..saiful nang pun ada kuar statment ke....xtau plak aku...
Quote Aduradura 21-9-2017 01:38 PM
iols tak tau nk comment ape, sbb tertengok comment seorang ustaz ni pun duk bercakap pasal sistem tahfiz ni..harap2 pusat tahfiz amek iktibar laa dr kejadian haritu...retiss pun jgn la lancang sgt smpai keluar "bangsat" tu semua, cakap elok2 dahhh....
Quote sharlenetexas 21-9-2017 02:14 PM
sepul tu retis ke?
Quote roti_naan 21-9-2017 05:02 PM
tiga-tiga tu aku syak either tak sekolah agama or sekolah agama tak abis or ponteng sekolah.
Quote duniaglamer 21-9-2017 05:50 PM
pa salah komen naz?
Quote pearl.silver 21-9-2017 10:23 PM
I rasa naz tu bkn mengutuk tahfiz tu..tp kutuk management nye..
Shanaz plak marah penjenayah tu..bkn kutuk tahfiz tu..
Sepul nang, xigt apa isu dia bangkitkn
Quote Unagi 21-9-2017 11:38 PM
ohh saiful nang tu retis panye...
Quote kiwibenz 21-9-2017 11:43 PM
Saiful Nang bunyi isu laung azan waktu kebakaran. Dia prefer mic tu digunakan utk kejut org sekeliling alert n bantu
Quote Sonneblume 21-9-2017 11:43 PM
Time isu hangat cmni peluang artis sendu nak curi limelight..
Quote samasam90 21-9-2017 11:52 PM
harkktuih replied at 21-9-2017 04:57 AM
Apa yg si nazz ckp betul ape..yg rmai butthurt sgt nape eh?

konsepnya, perlu beritahu seluruh alam ada bagi sumbangan baru boleh komen. memandangkn nazz tak buat pc/post ig buat sumbangan, harus semua butthurt. katanya deep gittuh.

izinkan meolls rolls eyes yach.
Quote adeqbun 21-9-2017 11:53 PM
Pendpt x slh..tp dgn adab..nak2 isu melibatkan benda2 yg meragut nyawa..
Quote Diamje 22-9-2017 01:48 PM
Komen je la elok..tak payah nk bangsat2 sgt.. Sepol nang tu plak mmg attention seeker..org semua x betul die je la betul.. Memula dulu aku follow die..pastu aku tgk die jenih suka kecam dan x boleh trima pendapat org lain... So x kuasa nk follow org mcm ni...
Quote Peliktapibusuk 22-9-2017 01:53 PM
Sepul nang mmg over noksssss

Lihat semua komen(33)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2021 02:12 PM GMT+8 , Processed in 0.108195 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top