CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Tiada Hidung Dan Telinga, Wanita Terkejut Lahirkan Bayi Macam Alien

21-9-2017 12:45 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 4404| Komen: 18

Description: Menunggu kelahiran bayi adalah saat yang saling ditunggu-tunggu, namun segalanya bertukar menjadi mimpi ngeri buat pasangan ini.
Menunggu kelahiran bayi adalah saat yang saling ditunggu-tunggu, namun segalanya bertukar menjadi mimpi ngeri buat pasangan ini.

Karishma dan Arshad yang menetap di Aligarh, Uttar Pradesh di India terkejut apabila bayi yang dilahirkan mengalami kecacatan pada wajah dan tubuh sehingga digelar sebagai 'alien'.


Foto: The Sun
Menurut laporan The Sun, bayi berkenaan dilahirkan tanpa telinga dan hidung. Manakala matanya pula terbeliak keluar.

"Matanya merah dan besar, dia memandang saya dan hidungnya pula melekat pada mukanya. Dia juga tidak ada telinga.

"Saya mula rasa sakit untuk melahirkannya lewat malam dan pada pukul 4 pagi dia lahir secara normal.


"Saya memang teruja untuk melihatnya, tetapi sebaik memandangnya saya terkejut kerana tidak pernah melihat bayi sedemikian rupa."

Foto: The Sun
Penduduk sekeliling tidak putus-putus mengunjungi kediaman pasangan terbabit untuk melihat sendiri bayi 'alien' tersebut.

Arshad berkata, walau apa pun dia menerima bayi itu seadanya dan akan menjaganya sebaik mungkin.

"Dia pemberian Tuhan dan kami tidak akan mensia-siakannya. Kami akan menjaganya," tambahnya. -CARI

4

Bagus
16

Marah
9

Terkejut
4

Sedih
5

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (40 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote vanillaninja 21-9-2017 01:16 PM
Kesiannya baby ni.
Quote sayawifenikmie 21-9-2017 01:21 PM


kesiannya baby ni ... kesian jugak kpd  parents ..... moga Allah permudahkan segala urusan mereka.
Quote pooh~key 21-9-2017 01:58 PM
Akak doakan bayi ni mati jah. Kesianlah dia nak membesar dalam keadaan macam tu dalam dunia yang penuh dengan cruelty ni. Bukan dia je yang payah, tapi parents dia pun akan payah. At least kalau dia mati sekarang, dia dah boleh relax tinggal tunggu hari perhitungan jah untuk tala 72 bidadari.
Quote ninjago 21-9-2017 02:00 PM
Allah..beratnya ujian tuk dorg..
Quote Vokuro 21-9-2017 02:00 PM
kejam nya di lahirkan sebegini
Quote Pink_Purple 21-9-2017 02:03 PM
siannya parent,

sian juga kat baby,
Quote Artemesiaa 21-9-2017 02:05 PM
Tak ada siapa minta dilahirkan sebegitu, moga parents tabah menghadapi dugaan
Quote Buritan 21-9-2017 02:06 PM
pooh~key replied at 21-9-2017 01:58 PM
Akak doakan bayi ni mati jah. Kesianlah dia nak membesar dalam keadaan macam tu dalam dunia yang pen ...

Salah sekor bidadari yg nak ditutuhnya ekau ke.. ke ko tak layak jd bidadari.. hak hak hak.. logik gak kat dunia ni pun tadak sape nak tutuh puki hang tu kan.. inikan pulek kat syorga tuu
Quote diss69 21-9-2017 02:21 PM
Tahniah pada keluarga baby ni kerana akan menjaga baby tu sebaik mungkin...berat mata memandang berat lagi beban yg ditanggung,hrp segala urusan dipermudahkan..
Quote moonbug 21-9-2017 02:22 PM
Kesiannya. Tp mmg kes kelahiran pelik2 ni byk jadi kat India ye. Adakah pemakanan? Atau genetik?
Quote Simunggu 21-9-2017 02:23 PM
aduh kasian bayi ini....bukan alien lah...
Quote harrypoter 21-9-2017 02:27 PM
allahuakbar..
Quote chinta89 21-9-2017 02:45 PM
mujur ibubapanya nk jaga elok2.. xde la mcm sesetengah tu sanggup aniaya bayi tak berdosa.
Quote rosasa 21-9-2017 02:51 PM
semoga bertabah..
Quote RatuDunia94 21-9-2017 04:37 PM
kst India mmg byk kes2 begini...
Quote slavehunter 21-9-2017 11:03 PM
moonbug replied at 21-9-2017 02:22 PM
Kesiannya. Tp mmg kes kelahiran pelik2 ni byk jadi kat India ye. Adakah pemakanan? Atau genetik?

I think ada kena mengena dengan spiritual ketuhanan mereka. Worship dewa dewi.
Quote nisako 22-9-2017 09:41 AM
siannye.........
Quote Siputjelly 22-9-2017 11:53 PM
Allah. kesiannya , mujur parent sayang & nak juga jaga. moga terus tabah

Lihat semua komen(18)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-2-2024 08:26 PM GMT+8 , Processed in 0.060646 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top