CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Sajat Nak Bagi Bisa Ular Kat Orang Yang Tanya Dia Solat Jumaat Atau Tak

21-9-2017 01:18 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 14639| Komen: 48|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: "Awak tak pergi sembahyang Jumaat ke?"
"Awak tak pergi sembahyang Jumaat ke?"

Baru-baru ini, seorang netizen yang dipercayai masih percaya Sajat sebenarnya seorang lelaki, mengajukan pertanyaan berkenaan ketika usahawan kosmetik berkenaan Live di Facebook.




Apa lagi, mengamuk la Sajat. Sampai nak letak bisa ular pada mulut netizen berkenaan.

"Awak gila ke, orang perempuan mana boleh sembahyang Jumaat. Kita kan perempuan.

"Saya letak bisa ular ni dekat mulut awak baru tahu! Jahat sangat mulut tu," marahnya.



Wah, marah betul Sajat nampaknya ya. Menurutnya, dia buat video itu kerana ingin berkongsi ilmu berniaga, bukan nak dengar 'ceramah' netizen.

"Kita ni nak tunjuk macam mana cara berbisnes, bukannya kita nak dengar kau punya surah-surah tu," katanya.


Foto: IG Sajat

Video itu mendapat perhatian netizen lain yang mengharapkan agar Sajat segera berubah.

"Sombongnya abam sajat. Tak nak dengar urah-surah Allah ya. Jangan macam tu, nanti Allah tarik balik nikmat melimpah yang Dia beri tu.

"Alahai bang Sajat. Lemah-lembut benau marahnya. Ngilu pulak celah ketiak aku tengok," komen netizen.


Foto: FB Mynewshub

Anda puas hati tak dengan jawapan Sajat tu? - CARI


12

Bagus
10

Marah
6

Terkejut
12

Sedih
16

Lawak
9

Bosan

Friends Rank (65 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote damian_lee 21-9-2017 01:22 PM
Asal la article mention "netizen yang masih percaya sajat lelaki bertanya..... " .... hauknyaaaa

Count warga forum in yach

Kitorang masih percaya jugaaaa hahahah
Quote helicornia 21-9-2017 01:24 PM
sajat sajat{:smile
Quote vanillaninja 21-9-2017 01:56 PM
Abam Sajat buat Live IG time orang solat Jumaat ke? So yang bertanya pada heols tu pun tak pergi solat Jumaat ke macam mana?
Quote devilito2 21-9-2017 02:19 PM
semoga diberikan hidayah....
Quote harrypoter 21-9-2017 02:25 PM
lawa sajat ni, kawin dgn I nak tak..
Quote makton 21-9-2017 02:28 PM
sajat ni tak reti buat lawak ke? dia buat lawak, tp dia sendiri yg gelak. aku tak terasa nak gelak pun dgr lawak2 dia ni
Quote manehnya 21-9-2017 02:35 PM
budak2 x kan menipu..........

Quote Minami2013 21-9-2017 02:39 PM
Sajat ni kelakar... kalau marah tu membebel bebel... hahahaha

Quote chinta89 21-9-2017 02:44 PM
aku doakan dia ni jatuh tersungkur sb riak sgt! kalah DSV eh riak benar cara kau bercakap.

alip tu dh kenapa sik puji sajat barbie doll ni? bekepit sana sini? ngn alif sukeri tu pun ak nyampah..
Quote buragazz 21-9-2017 02:58 PM
Aku tak sure aku dengor dari akak sebelah aku ni ke atau kat jiran aku... dia ni memang jantan kan mak dia yang cakap.. tapi mati2 nak jadi pempuan... tapi tak tau la kesahihan nya...

KLu betul jantan.. jadi relevan lah soalan tu...
Quote Dilalah3385 21-9-2017 03:00 PM
Menyampahla tgk pondan ni
Quote insulin 21-9-2017 03:04 PM
Amboiii. Gambar skirt tuh.
Quote nadihazza 21-9-2017 03:27 PM
dengar suare pom dah tahu sajat oiii..tak pe lah asal kan ko bahagia sudah!
Quote WhiskeyScotch 21-9-2017 04:11 PM
Lol!!!! Boleh masuk dekat bod lawak jenaka.
Quote RatuDunia94 21-9-2017 04:36 PM
Sampai akhir hayat la org duk persoal jantina ko jat oi...
Quote Themilo 21-9-2017 04:39 PM
dah berani keluar dengan coach yin menonton AF Megastar..
Quote moksha 21-9-2017 04:54 PM
kadang tengok  dahlia shazwan trivago pun ada iras2 sajat...
ke sajat iras2 dahlia....

ke tak de iras?

Quote krustykrab 21-9-2017 05:05 PM
"Awak gila ke, orang perempuan mana boleh sembahyang Jumaat. Kita kan perempuan.


ye ke abam sajat
Quote PongKang 21-9-2017 05:21 PM
bisa ular tu biasanya utk org yg suka jumpa bomoh siam.. kasik santau kan.. amboi sajat cam biasa lak dgn ingredient santau

Lihat semua komen(48)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-2-2024 09:08 PM GMT+8 , Processed in 0.307723 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top