CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Meskipun Kalah, Putera Mateen Tetap Di Hati Kami!

23-8-2017 06:20 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 7845| Komen: 31|Original author: Oleh: Adib Za

Description: Antara yang paling menarik perhatian netizen ketika berlangsungnya Sukan SEA kali ini di Kuala Lumpur ialah penampilan putera tampan Brunei, Putera Abdul Mateen Bolkiah.Jika sebelum ini, ramai yang me ...
Antara yang paling menarik perhatian netizen ketika berlangsungnya Sukan SEA kali ini di Kuala Lumpur ialah penampilan putera tampan Brunei, Putera Abdul Mateen Bolkiah.

Jika sebelum ini, ramai yang melabelkan peminat wanita dari Malaysia sebagai 'murahan' lantaran bersikap seperti tidak terkawal dan terkinja-kinja ketika bertemu putera itu. 

Kali ini, mereka tetap menyatakan Putera Mateen tetap menang di hati mereka, meskipun perlawanan semalam dalam acara ekuestrian gagal menyerlah, malah kalah pula dengan team KJ iaitu Khairy Jamaluddin Abu Bakar.

Foto: Astro Awani
Bayangkan putera impian ramai bertemu dengan menteri kegemaran, mana satu yang nak dipilih?

Boleh jadi pening gamaknya! (haha). Pun begitu nampaknya team KJ lebih berpengalaman dan telah menewaskan kumpulan putera kesayangan ramai itu. 


Berikut pula adalah antara tweet yang majoriti daripada kaum hawa menyatakan tetap menyokong putera tersebut meskipun sudah tewas di tangan 'abah' (nama manja KJ).

"Tak apa Mateen. You menang hati i..(love)"


"12-4. Congrats KJ dan its okay Mateen."


Tak terkecuali beberapa tweet lucu yang datangnya daripada netizen lelaki. Adakah mereka cemburu?


Memang tak dinafikan kehadiran nama-nama besar dan juga terkenal telah memeriahkan lagu Sukan SEA kali ini.

Netizen pun makin dekat dengan sukan. Baguslah tu, kan! - CARI 
12

Bagus
8

Marah
5

Terkejut
11

Sedih
10

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (54 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote AyaqMeloSuam 23-8-2017 08:18 PM
You go ABAH !!!! {:hooray
Quote munahjolie 23-8-2017 08:35 PM
Tak dinafikan Mateen memang good looking. Tapi Munah sokong Abah all the way~~
Quote ms.mango 23-8-2017 08:35 PM
saya tetap sokong abah
Quote sangrimba 23-8-2017 08:42 PM
tahniah teamnkj....anda telah membuktikan anda layak!!!{:spot
Quote sangrimba 23-8-2017 08:42 PM
tahniah teamnkj....anda telah membuktikan anda layak!!!{:spot
Quote AbukRokok 23-8-2017 08:55 PM
bukan sebab sukan pun...

sbb my burit exploded
Quote RatuDunia94 23-8-2017 09:05 PM



Quote Lolzer 23-8-2017 09:08 PM
Kehkeh cuba kalau tak ensem
Quote rainbow259 23-8-2017 09:11 PM
tahniah team kj n good job prince mateen..
Quote rainbow259 23-8-2017 09:12 PM
munahjolie replied at 23-8-2017 08:35 PM
Tak dinafikan Mateen memang good looking. Tapi Munah sokong Abah all the way~~

yuppp btul...
Quote kittypong31 23-8-2017 09:34 PM
Dkt discover IG penuh dgn mateen.. walaupun kalah anyway congrats KJ!
Quote CardiGans85 23-8-2017 09:47 PM
Sy rs Menappra dr thailand tu lg ade rupe hehehehe{:teatime

tp yes, da namanya putera kan..
Quote reddots 23-8-2017 11:32 PM
Tunggu 10 tahun lagi..  Mungkin Prince Muntaqim lak join Seagames.  Acara renang.  
Prince Muntaqim sah sah bakal sultan brunei ke 31.
Quote moonbug 23-8-2017 11:57 PM
Amboiii hadap benor kome yeee {:smile
Quote Burong_Hantuk 24-8-2017 12:01 AM
sya sokong dan minat pasukan  brunai
Quote dakewa 24-8-2017 05:44 AM
RatuDunia94 replied at 23-8-2017 09:05 PM

Heloknyeeee. #pastisenak kettew
Quote trakea 24-8-2017 07:08 AM
Lantak mereka la nak terkinja kinja pun. Ada kacau flat PPRT engkau ke ?
Quote DeeHanania 24-8-2017 07:42 AM
Tahniah buat team Abah KJ...
Quote prettyuglybabe 24-8-2017 09:55 AM
napa mata aku tengok tak hensem pun dia ni..
ke tak photogenic?

Lihat semua komen(31)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

12-6-2024 10:58 PM GMT+8 , Processed in 0.380725 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top