CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 4806|Reply: 30

Meskipun Kalah, Putera Mateen Tetap Di Hati Kami!

  [Copy link]
Post time 23-8-2017 06:20 PM | Show all posts |Read mode
Antara yang paling menarik perhatian netizen ketika berlangsungnya Sukan SEA kali ini di Kuala Lumpur ialah penampilan putera tampan Brunei, Putera Abdul Mateen Bolkiah.


Jika sebelum ini, ramai yang melabelkan peminat wanita dari Malaysia sebagai 'murahan' lantaran bersikap seperti tidak terkawal dan terkinja-kinja ketika bertemu putera itu.


Kali ini, mereka tetap menyatakan Putera Mateen tetap menang di hati mereka, meskipun perlawanan semalam dalam acara ekuestrian gagal menyerlah, malah kalah pula dengan team KJ iaitu Khairy Jamaluddin Abu Bakar.


Foto: Astro Awani


Bayangkan putera impian ramai bertemu dengan menteri kegemaran, mana satu yang nak dipilih?


Boleh jadi pening gamaknya! (haha). Pun begitu nampaknya team KJ lebih berpengalaman dan telah menewaskan kumpulan putera kesayangan ramai itu.


Berikut pula adalah antara tweet yang majoriti daripada kaum hawa menyatakan tetap menyokong putera tersebut meskipun sudah tewas di tangan 'abah' (nama manja KJ).


"Tak apa Mateen. You menang hati i..(love)"






"12-4. Congrats KJ dan its okay Mateen."






Tak terkecuali beberapa tweet lucu yang datangnya daripada netizen lelaki. Adakah mereka cemburu?






Memang tak dinafikan kehadiran nama-nama besar dan juga terkenal telah memeriahkan lagu Sukan SEA kali ini.


Netizen pun makin dekat dengan sukan. Baguslah tu, kan! - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-8-2017 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
You go ABAH !!!! {:hooray
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 08:35 PM | Show all posts
Tak dinafikan Mateen memang good looking. Tapi Munah sokong Abah all the way~~
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 08:35 PM | Show all posts
saya tetap sokong abah
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah teamnkj....anda telah membuktikan anda layak!!!{:spot
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah teamnkj....anda telah membuktikan anda layak!!!{:spot
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-8-2017 08:55 PM | Show all posts
bukan sebab sukan pun...

sbb my burit exploded
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 09:05 PM | Show all posts



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-8-2017 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kehkeh cuba kalau tak ensem
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah team kj n good job prince mateen..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
munahjolie replied at 23-8-2017 08:35 PM
Tak dinafikan Mateen memang good looking. Tapi Munah sokong Abah all the way~~

yuppp btul...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 09:34 PM | Show all posts
Dkt discover IG penuh dgn mateen.. walaupun kalah anyway congrats KJ!
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Sy rs Menappra dr thailand tu lg ade rupe hehehehe{:teatime

tp yes, da namanya putera kan..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunggu 10 tahun lagi..  Mungkin Prince Muntaqim lak join Seagames.  Acara renang.  
Prince Muntaqim sah sah bakal sultan brunei ke 31.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboiii hadap benor kome yeee {:smile
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2017 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
sya sokong dan minat pasukan  brunai
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2017 05:44 AM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 23-8-2017 09:05 PM

Heloknyeeee. #pastisenak kettew
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2017 07:08 AM | Show all posts
Lantak mereka la nak terkinja kinja pun. Ada kacau flat PPRT engkau ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2017 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah buat team Abah KJ...
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2017 09:55 AM | Show all posts
napa mata aku tengok tak hensem pun dia ni..
ke tak photogenic?
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 07:20 AM GMT+8 , Processed in 0.068569 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list