CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"Cubalah Kalau Berani!" - Ozlynn Wati

24-8-2017 11:15 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 34732| Komen: 216|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Dalam pada ramai artis lelaki bergelar suami didekati wanita lain, Ozlynn Wati menegaskan tiada siapa berani mendekati suaminya, Johan.
Dalam pada ramai artis lelaki bergelar suami didekati wanita lain, Ozlynn Wati menegaskan tiada siapa berani mendekati suaminya, Johan.



Memetik mStar Online, Ozlynn bersyukur masjid dibina sejak lapan tahun lalu masih utuh dan tidak pernah timbul isu ada pihak cuba meruntuhkan mahligai cinta mereka.

"Jujurnya memang tidak ada yang mendekati pun.. Cubalah kalau berani! 

"Sebenarnya saya dan Johan saling memegang kepercayaan dalam hubungan kami dan rasanya itulah rahsia kepada rumah tangga harmoni," katanya kepada mStar Online. 


Tambah Ozlynn, Johan lebih gemar menghabiskan masa di rumah bersama keluarga sekiranya tiada sebarang urusan kerja.

"Salah satu sebab saya kata tiada wanita berani mendekatinya kerana sikapnya sendiri memang gemar duduk di rumah. 

"Kalau dia keluar pun, dia pergi bermain futsal dengan rakan-rakan dan itu pun dia akan tinggalkan telefon di rumah," ujarnya. 


Foto: mSar Online

Perkara sama diakui penyampai radio Era fm itu sendiri yang lebih memilih untuk mengutamakan keluarga.

"Saya bekerja untuk isteri dan anak-anak dan tiada masa hendak fikir perkara lain.

"Jika saya keluar tanpa isteri saya sentiasa ingatkan diri yang saya turut membawa maruahnya bersama," kata Johan. 


Foto: IG Johan & Ozlynn

Seronok saja tengok pasangan ni bahagia bersama keluarga mereka. Semoga hubungan mereka berkekalan. - CARI
17

Bagus
31

Marah
20

Terkejut
23

Sedih
31

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (137 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote raradhia 24-8-2017 11:20 AM
baguslaa xda retis gedik nak c johan, sdgkan c shuib pun ada ja retis gedik nak
Quote sekel 24-8-2017 11:24 AM
dlm ketuk2 ramadhan ko ckp dh 13 or 15 thn kawin

statement dlm nie 8 thn

so anak yg 1st tu anak dgn saper ???????????????
Quote gujiwa 24-8-2017 11:24 AM
semoga bahagia selalu hendaknya...
Quote kuewTiau 24-8-2017 11:25 AM
Selalu jumpe johan kat mamak awwal maju taman melati baru balik main futsal kot.
memang sempoi lah dia ni..macam orang biasa je..
xde macam sesetengah artis duk tempat awam mata meliar tengok sekeliling kot ada orang tak nampak dia kt situ.(dah penah terserempak beberapa orang sebelum ni)
Quote prettyuglybabe 24-8-2017 11:29 AM
so dia nak suruh try laki dia ke? ala-ala laki aku pun hot apa ek?
Quote Duta lover 24-8-2017 11:30 AM
Membawa maruah suami...
Krik2 sgt
Quote debab76 24-8-2017 11:30 AM
kalu laki chuols KJ ke mateen nak jugak meols
Quote EvieWanKenobi 24-8-2017 11:34 AM
cakap besar..
Quote moonbug 24-8-2017 11:41 AM
Stay humble je. Benda belum jadi mg boleh ckp. Beringat selalu. Semoga kekal #tilljannah
Quote moonbug 24-8-2017 11:43 AM
kuewTiau replied at 24-8-2017 11:25 AM
Selalu jumpe johan kat mamak awwal maju taman melati baru balik main futsal kot.
memang sempoi lah  ...

Contoh artis yg mata meliar?
Quote nolya 24-8-2017 11:43 AM
debab76 replied at 24-8-2017 11:30 AM
kalu laki chuols KJ ke mateen nak jugak meols

Alhamdulillah......bestnya dpt suami mcm Johan. Ramai ada tapi payah dapat.  Kalau ramai suami mcm Johan pastilah hati para  isteri akan tenang dn awet muda. Rumahtangga juga akan sakinah, mawaddah warahmah. Semoga bahagia till Jannah.
Quote moonbug 24-8-2017 11:43 AM
debab76 replied at 24-8-2017 11:30 AM
kalu laki chuols KJ ke mateen nak jugak meols

Kannnnn
Quote umbut 24-8-2017 11:43 AM
sekel replied at 24-8-2017 11:24 AM
dlm ketuk2 ramadhan ko ckp dh 13 or 15 thn kawin

statement dlm nie 8 thn

Sebab tu dia x expose anak2 dia, takut org tanya dan spekulate.. umur anak lagi besar dari usia kahwin...
Quote tupai84 24-8-2017 11:44 AM
x berapa suka dgn ozlyn ni sbb dia mcm nk sama naik jgk dgn johan... kalo dia x kawin dgn johan, org x kenal pn dia...  relax2 sudah la.. biar laki awak je yg buat keje... tgk pelawak2 lain, wife diaorg xde la sama naik mcm husband diaorg.. ozlyn siap masuk super spontan skali dgn laki... adehhh...

btw, suka tgk lauk2 dia masak... npk sdp... heeee..
Quote cmf_premierleag 24-8-2017 11:51 AM
Tak taste dgn johan.. Tp aku admit la johan ni kelakor
Tp kalo hasben ko ala2 shahrolnizam laki safura ke, zamarul hisham ke, bleh la akak fefeling nak rampas
Quote mieymiey 24-8-2017 11:52 AM
Edited by mieymiey at 24-8-2017 12:01 PM

Tahniah la sis. Moga till jannah hendaknya.
Quote kuewTiau 24-8-2017 11:55 AM
moonbug replied at 24-8-2017 11:43 AM
Contoh artis yg mata meliar?

susah soalan ko ni sebab aku  tak ingat nama artis yang tak femed,tp cam la mukanya
yang tinggi tinggi gelap berlakon cite saripah amani dengan aaron aziz tu-watak dia bf nadia aqilah
yang berlakon drama tv3 dengan mia ahmad rambung kerinting kembang, diajadi adik ipar mia ahmad
senrose si kakak-kontrol macho,masa ni dia tengah date dengan sapik kt wangsa walk

kalo jenis muka manis-senyum je
saharul rizwan n bininya-jumpa kat KWC sblm raya,dia lagi hensem kat luar n bininya mekap agak tebal tapi comel
AzzaElite - wangsa walk
atu zero & sukri yahya n family- sungai wang


Quote shailyvelera 24-8-2017 11:58 AM
semoga till jannah.....

kang klu dh jadi jgn mcm2 plak...
Quote kuewTiau 24-8-2017 11:59 AM
umbut replied at 24-8-2017 11:43 AM
Sebab tu dia x expose anak2 dia, takut org tanya dan spekulate.. umur anak lagi besar dari usia ka ...

Aah kan memula dulu masa sebelum chantiq lahir @ bayi, memang dia sorok muka anak-anak dia.
pastu sekarang dah tunjuk sket muka haziq n chantiq, abang lagi 2 orang tu jarang la tunjuk/atau tak penah tunjuk
sama lah dengan fad bocey,lepas ozlyn tunjuk muka chantiq baru la nampak muke depan anak fad.
kalo tak membontot n sipi sipi je tunjuk.mohtippp

Lihat semua komen(216)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-6-2024 07:08 AM GMT+8 , Processed in 0.057836 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top