CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

"Nicki Minaj Pun Jijik Tengok Kau,"- Lagu Lucah Perempuan Ini Dikecam

22-5-2017 11:08 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 17756| Komen: 101|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Macam berlumba-lumba pula nampaknya golongan perempuan yang selamba sahaja memuat naik video dengan aksi yang menjelikkan di media sosial.
Macam berlumba-lumba pula nampaknya golongan perempuan yang selamba sahaja memuat naik video dengan aksi yang menjelikkan di media sosial.

Terbaru, seorang penyanyi yang berimej ala-ala Nicki Minaj dan Lady Gaga muncul sambil menyanyi lagu berjudul 'Slumber Tetek'

Foto: FB Zee Rebelle
Dalam video tersebut, penyanyi yang dikenali sebagai Ze Rebelle ini bukan sahaja memegang dan menayangkan payudaranya, malah lirik lagunya juga boleh dikatakan lucah melampau.

Perkataan yang digunakan lebih kepada carutan dan makian, sinonim dengan lagu-lagu Barat yang biasa kita dengari sebelum ini.


Penampilan dan aksi yang ditonjolkan memang 'berani mati', dan pastinya mengundang kecaman dari netizen yang menonton video ini.

"Betoi macam beruk, weii ang tak kesian ka kat mak ang ngan pak ang, depa esok jenuh menjawab dalam kubur pasai perangai ang ni."

"Famous macam mana pun kau still sampah. Hitam hitam nak mampos. Aku sungguh kesian dengan orang macam dia. Kurang kasih sayang kurang ajaran agama kurang perhatian."

Menerusi carian Internet, nama sebenar Ze Rebelle adalah Sarah Zainal. Penyanyi ini sudah menjelajah ke seluruh dunia untuk membuat persembahan dan album terbarunya diberi nama UNIVERZE.

Menurut sumber lagi, artis Elektro Pop ini juga merupakan bekas peserta yang tersingkir dari Malaysian Idol pada tahun 2005.

Pasti ramai yang tidak mengenalinya dan mungkin muzik video' Slumber Tetek' yang dihasilkan ini dijadikan sebagai batu loncatan untuknya bagi meraih populariti dengan cepat.

Foto: FB Zee Rebelle
Apa kata anda? Kalau ada yang tahu info lanjut mengenai Ze Rebelle bolehlah kongsi bersama. -CARI
15

Bagus
26

Marah
21

Terkejut
22

Sedih
20

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (117 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Sandal 22-5-2017 11:25 AM
dah cam bapuk dah aku tengok
Quote harrypoter 22-5-2017 11:30 AM
mesti anu dia hitam kan..
Quote HujanBatuTiga 22-5-2017 11:36 AM
Mcm2 lah kau nih
#pengsan
Quote shiedafaizal 22-5-2017 11:41 AM
macam macam hal ..puiii
Quote zawara 22-5-2017 11:42 AM
CARI-MRO replied at 22-5-2017 11:08 AM
Macam berlumba-lumba pula nampaknya golongan perempuan yang selamba sahaja memuat naik video dengan  ...

tak nampak pape pon..hijab ai tertutup  
Quote missinpiece 22-5-2017 11:53 AM
Quote supernaturalee 22-5-2017 12:02 PM
Bkn sheols pnh mng di aim ke
Quote EncikRhoma 22-5-2017 12:07 PM
who are yusss????
Quote Zasss777 22-5-2017 12:12 PM
Omg! Tak sanggup nak dgr sampai habis. Sangap sgt ke nak viral sampai buat camni?!
Quote whadda 22-5-2017 12:19 PM
pehal la nak tiru sangat orang luar.. teruk sangat bahasanye
Quote mieymiey 22-5-2017 12:22 PM
Ingatkan lelaki
Quote Ferr_Remy 22-5-2017 12:41 PM
Ok la tu. Aiols restu je sbb lirik English klu ke BM pun mmg jadi gaya camni. Cuma tiak die itam.
Quote saviour_09 22-5-2017 12:54 PM
da fuqqq????
Quote vanillaninja 22-5-2017 12:56 PM
Kemain nama tak nak kalah
Quote Joannalee 22-5-2017 01:14 PM
Geli tgk . Muntah
Quote hasell 22-5-2017 01:17 PM
mesti lepas ni ada pondan buat lagu selumber konxt plak kan.
Quote ashcroft86 22-5-2017 01:21 PM
Kelakar lagu sheols. kahkahkahkahkah! Acik2 kepam sunni kepanasan kt socmed! kahakahkahkah!
Quote marla69 22-5-2017 01:42 PM
Ok next..tak minat nak dgr sora dia ni..muntah ijo kalau dgr
Quote matchstick 22-5-2017 01:45 PM
Lagu ni xde part 2 ke...tajuk selamba puk* pulak..tayang g-string

Lihat semua komen(101)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

17-4-2024 07:21 PM GMT+8 , Processed in 0.065677 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top