CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"Kau Ingat, Aku Hadap Sangat Nak Makan Nasi Minyak Kau?" - Diva AA

22-5-2017 10:14 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 42254| Komen: 288|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Dia buat hal lagi! Siapa tak kenal dengan pengacara popular Azwan Ali atau lebih dikenali dengan julukan Diva AA yang sememangnya tak dapat dipisahkan dengan kontroversi panas.
Dia buat hal lagi! Siapa tak kenal dengan pengacara popular Azwan Ali atau lebih dikenali dengan julukan Diva AA yang sememangnya tak dapat dipisahkan dengan kontroversi panas.




Baru-baru ini, Azwan memuat naik sebuah video berserta kapsyen di akaun Instagramnya memaparkan tindakannya membuang CD zikir daripada Hafiz Hamidun ke dalam tong sampah.



Tindakannya itu dipercayai disebabkan rasa tidak puas hati apabila tidak dijemput untuk menghadiri perkahwinan Hafiz dengan usahawan kosmetik Siti Arifah Amin di Shah Alam, Selangor pada 1 Mei lalu.


 “Carutan terpaksa. Kau ingat aku hadap sangat nak makan nasi minyak kau? Eeeee buang k,” tulisnya.

Jika dilihat menerusi komen di forum cari, Hafiz dipercayai sering membeli rendang yang diusahakan Azwan sejak beberapa tahun lalu.

Mungkin dari situlah mereka menjadi rapat, sekali gus membuatkannya menjadi berang apabila dirinya 'dilupakan' begitu sahaja.


Foto: IG Azwan Ali

Ha, jangan main-main tau. Hanya kerana tak dapat jemputan majlis perkahwinan, seseorang boleh bertindak di luar kawalannya. Jaga-jaga tau! - CARI


15

Bagus
17

Marah
22

Terkejut
23

Sedih
25

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (110 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote shroom 20-5-2017 07:20 PM
soooo funnehhh
Quote membesar 20-5-2017 07:20 PM
Haha tak hadap nasi minyak katanya. Tapi sentap bila orang tak jemput. DivaAA ni menghiburkan betul la
Quote awoks 20-5-2017 07:21 PM
Yeke kecik ati la jugak kalau da salu order rendang tp x jemput kawen
Quote terpaku 20-5-2017 07:21 PM
datang dahhh tingtong dia
Quote Aduradura 20-5-2017 07:22 PM
Mmg menghiburkan diva AA ni...lagi menghiburkan ade ke dia suggest lopak utk jadi moderator menggantikan rosyam nor

Quote bukanartis 20-5-2017 07:28 PM
Drama 24jam dia  ni. Tak koser makkkk
Quote malygos 20-5-2017 07:28 PM
Dia ni tak betul agaknya
Quote Tweety_Senrose 20-5-2017 07:31 PM
Hadap sgt nak gi kenduri kahwin
Quote kiambang 20-5-2017 07:32 PM
Anggap ajelah pihak pengurusan lupa atau limited budget ..,
Quote .N.A. 20-5-2017 07:32 PM
Diva AA ni BURONG HANTUK ke
Quote kuzaime 20-5-2017 07:35 PM
Kdg2 aku mudah terhibur pulak ngan peel AA ni..
Quote myariesa 20-5-2017 07:35 PM
Cd zikir gamak dia buang ek..hitam sggguh hatimu azwana alia
Quote syaz_lina 20-5-2017 07:36 PM
Hadap sangat nk suh org jemput ko divavavi oi..sila sedar ko dah tak relevan dlm industri. Pi apply jd badut sarkis lg berpaedah
Quote Ziemir 20-5-2017 07:39 PM
drama tak habis..
Quote minahsleepy 20-5-2017 07:39 PM
Adakah kemungkinan ini kes patah hati
Quote estrelle 20-5-2017 07:46 PM
Heshe menghiburkan waktu meghrib iols
Quote CrowneGlory 20-5-2017 07:46 PM
Sikit lg masuk tanjung rambutan
Quote Adeakukesah11 20-5-2017 07:48 PM
Gila punya org
Moga Allah cpt turunkan hidayah pd nya
Quote eddysheddy 20-5-2017 07:49 PM
Hahaha tergelak

Lihat semua komen(288)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

23-4-2024 07:31 AM GMT+8 , Processed in 0.067064 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top