CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Hanya Saya Yang Tahu" - Aqasha 'Buka Mulut' Isu Pergolakan Rumah Tangga

18-5-2017 10:13 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 19867| Komen: 117|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Baru-baru ini tersebar di media sosial mengenai isu pergolakan rumah tangga pelakon dan penyanyi, Aqasha. Tidak mahu tuduhan meliar itu berpanjangan, Firdee Akassya Rosli, 35, atau lebih dikenali seba ...
Baru-baru ini tersebar di media sosial mengenai isu pergolakan rumah tangga pelakon dan penyanyi, Aqasha. Tidak mahu tuduhan meliar itu berpanjangan, Firdee Akassya Rosli, 35, atau lebih dikenali sebagai Aqasha akhirnya 'buka mulut' menafikan dakwaan berkenaan.



Foto: IG Aqasha

Malah, artis itu menegaskan 'masjid' yang dibina bersama isteri, Noor Baizura Mohd Sabri pada 10 Oktober 2010 masih teguh.

"Hubungan saya dan isteri baik-baik saja dan kami tidak pun terjejas dengan cakap orang di luar sana. 

"Sebagai seorang lelaki Islam, saya tahu tanggungjawab saya. Orang luar tidak tahu apa yang saya lalui," katanya kepada BH Online.


Memetik BH Online, isu itu tercetus apabila isteri Aqasha memuat naik 'screenshot' perbualan pelakon itu dengan aktres, Rita Rudaini, 41, membuatkan spekulasi liar bertebaran di media sosial.




"Saya tidak kisah orang nak cakap apa sekalipun kerana hanya saya yang tahu.

"Hubungan kami profesional dan saya tiada masalah untuk berlakon bersamanya jika ada tawaran pada masa akan datang," katanya.


Foto: IG Baizura

Apa pula pendapat pembaca berhubung jawapan diberikan Aqasha ini? - CARI
23

Bagus
27

Marah
21

Terkejut
38

Sedih
31

Lawak
36

Bosan

Friends Rank (176 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote jiwakacau06 18-5-2017 08:13 AM
bnda dh basi pn...baru kuar knyataan ke bang ooi...dulu bini yg bersuara...klau x..dk berskandal smpai la
Quote anikarma 18-5-2017 08:13 AM
Biar betul hubungan tak bergolak.....pro to the pa ehhhh
Quote jointhecurse 18-5-2017 08:17 AM
jiwakacau06 replied at 18-5-2017 08:13 AM
bnda dh basi pn...baru kuar knyataan ke bang ooi...dulu bini yg bersuara...klau x..dk berskandal smp ...

klo dia wak klua knyataan waktu tgh hot... mmg trok la dia kna..hahahhah
Quote Innrukia 18-5-2017 08:17 AM
@perembes
Quote ItisDD 18-5-2017 08:18 AM
Dah lama berlalu bru nak klrkan kenyataan balas...

Ye ye ah ngko ni aqasah.....

Lps ni jgn nak cinlok2 lg yer.... Jagalah fmly tu elok2...

Quote jointhecurse 18-5-2017 08:18 AM
anikarma replied at 18-5-2017 08:13 AM
Biar betul hubungan tak bergolak.....pro to the pa ehhhh

yeye je... realiti dia perhubungan dh tercalar.. da hati yang telah di tores..
Quote BalangMerah 18-5-2017 08:20 AM
Quote Anjalli 18-5-2017 08:26 AM
Benda dah sejuk kenapa panaskan balik? Motif?????
Quote jalfa 18-5-2017 08:27 AM
Macam ni je ko jawab kashah...???ada mak jhan yg memendam duka skrg sbb ko tau...tak patut....
Quote watieabe 18-5-2017 08:29 AM
dah basi la qashah oiii...
Quote haruslah 18-5-2017 08:39 AM
patut nye senyap jer aqasha

tp tu la kan

kang ko senyap pon org ngata

sebab rr pon da buka mulut

susah jadi manusia nak puaskan ati org lain
Quote Nham22 18-5-2017 08:53 AM
Play victim mode..nak nampak mcm bai pulak yg buat salah
Quote MissVixen 18-5-2017 08:56 AM
Lepas ni kena balik dengan laki ni, bini dia nak redha lagi ke. Kita tengok berapa had kesabaran bini dayusnya.
Quote pumpkingirl 18-5-2017 08:56 AM
Mcm ada soft spot 4 rita je
Quote Laisa 18-5-2017 08:57 AM
Lambatnya baru nak response... :zz
Quote vanillaninja 18-5-2017 09:00 AM
Benda dah reda baru nak buat statement. Seronok lettew hari tu nama naik kejap.
Quote mummy75 18-5-2017 09:06 AM
lambat bg kenyataan sebab sibuk dok tenangkan bini dan fikir stetmen thorbaek utk dicakap..
Quote crossfire 18-5-2017 09:07 AM
SKANDAL dgn JANDA tu dah basi...

mcm orang Malaysia nie BUTE
Quote sekuntum_nm 18-5-2017 09:11 AM
"Saya tidak kisah orang nak cakap apa sekalipun kerana hanya saya yang tahu. Hubungan kami profesional dan saya tiada masalah untuk berlakon bersamanya jika ada tawaran pada masa akan datang"

hmmmm...profesional laa sgtttttt

Lihat semua komen(117)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 02:19 AM GMT+8 , Processed in 0.090738 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top