CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Reda, Erra Fazira Serah Soal Cinta Pada Takdir

18-5-2017 11:12 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 12957| Komen: 85|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: "Hendak harapkan jodoh itu datang bergolek, entah bila? Jadi saya mengambil keputusan untuk 'go with the flow' sahaja tentang cinta."
"Hendak harapkan jodoh itu datang bergolek, entah bila? Jadi saya mengambil keputusan untuk 'go with the flow' sahaja tentang cinta."

Pelakon dan penyanyi Erra Fazira pasrah dan reda meletakkan soal jodoh kepada ketentuan Ilahi.




"Rasanya lebih baik saya fokus kepada benda lain seperti kerjaya saya. Soal ini saya tidak mahu lagi fikir, jika ada jodoh saya pasti ada jalannya," katanya kepada mStar Online.

Meskipun memilih untuk menyerahkan semuanya kepada takdir, primadona filem Melayu itu tak menafikan pernah rasa sunyi dan menginginkan teman.



Bagaimanapun dia bersyukur kerana dikelilingi keluarga, anak dan rakan-rakan yang sedikit sebanyak menghilangkan kesunyiannya itu.

"Pada saya itu fitrah bagi sesiapa pun untuk mempunyai pasangan hidup tetapi soal jodoh ia bukan urusan kita.

"Saya sendiri pernah rasa inginkan teman hidup tetapi fasa itu sudah berlalu kerana saya ada fokus lain dalam hidup termasuk keluarga, anak dan rakan-rakan.

"Allah sudah aturkan yang terbaik untuk saya dan saya bersyukur dengan apa yang saya ada sekarang," katanya.


Foto: IG Erra Fazira

Baguslah Erra menyerahkan soal jodoh kepada takdir dan tidak tergocoh-gocoh dalam bab cinta. Semoga dia bertemu pengganti suatu masa nanti. - CARI
5

Bagus
2

Marah
6

Terkejut
3

Sedih
7

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (28 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote antidote 18-5-2017 11:15 AM
i paham perasaan u erra
Quote onexox97 18-5-2017 11:18 AM
cantikla erra ni
sentiasa cantik
Quote zamzam 18-5-2017 11:27 AM
so apa jadi cinta dgn shahir???
Quote dserenity9 18-5-2017 11:33 AM
zamzam replied at 18-5-2017 11:27 AM
so apa jadi cinta dgn shahir???

haah..shahir ape cer skang??
Quote Acik_Whitney 18-5-2017 11:34 AM
Cantik erra ni. Tetek pun terletak cantik aje macam bff beliau, zahida rafik
Quote lazim 18-5-2017 11:34 AM
shahir ...................................
Quote afie_m 18-5-2017 11:38 AM
cantik dia ni...
Quote M.Rose 18-5-2017 11:38 AM
Laki cam shahir baik takyh kawin. Buang letrik ja. Buat nyemak je
Quote dubuk 18-5-2017 11:42 AM
she is very pretty
Quote mieymiey 18-5-2017 11:45 AM
Laaaaa, pulakkkk?
Quote ahlisihircute 18-5-2017 11:46 AM
pernah jumpa dia masa belum bertudung....
kecik jer muka ....mmg cam babydoll.............cantik sangat....
Quote marion24 18-5-2017 11:46 AM
Xpe erra duda mu setia menunggu...sama2 masih single erra n emran...u mmg cantik sentiasa ..
Quote EvieWanKenobi 18-5-2017 11:47 AM
take care, Erra..
Quote apiang 18-5-2017 11:51 AM
Hahahaha apa Citer ni xda angin xda ribut.  Kasi hint ke apa
Quote Marsiah 18-5-2017 12:02 PM
Wow erra dapat berlakon film polis evo 2 ke... kerlass
Quote luvely_audi 18-5-2017 12:07 PM
Baju erra pakai time apbh ni sebiji dgn baju laki si adira tu.
Quote RatuDunia94 18-5-2017 12:08 PM
Erra ni pandai betul jsga body kan.. Mcm anak dara je..
Quote kiah_mai_pulak 18-5-2017 12:26 PM
Cantik tp x bahagia xda makna.. Tgk Sarah Shueb tu, walaupunnnnn.... Bahagia kemahen, disayang dan disanjung suami selalu.. So, x payah nk cantik2 sgt, ujung2 reda dgn cinta
Quote babycc 18-5-2017 12:32 PM
Kdg2 terpk.. ape perasaan die tgk yusry dah bahagia ngan lisa ek?? Jeles x?? Sdgkan aku ada ex-bf pon aku jeles bile die da happy2 ngan family die..

Lihat semua komen(85)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 06:01 AM GMT+8 , Processed in 0.094394 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top