CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Susulan Video Seksi, Izara Aishah Mohon Maaf Pada Peminat

16-5-2017 10:02 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 139317| Komen: 891|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Sebuah video yang menunjukkan pelakon cantik Izara Aishah tampil terlebih seksi dengan pakaian menjolok mata membuatkan ramai pihak yang menghentamnya.
Sebuah video yang menunjukkan pelakon cantik Izara Aishah tampil terlebih seksi dengan pakaian menjolok mata membuatkan ramai pihak yang menghentamnya.

Dalam rakaman pendek yang cuma berdurasi selama empat saat itu, Izara dilihat sedang berjalan untuk menyapa seorang rakannya di sebuah majlis.

Seorang hadirin yang berada di tempat yang sama sempat merakamkan bajunya yang terbuka dan menampakkan sebahagian dari aset wanitanya.

Susulan tersebarnya video tersebut, Izara secara rasmi telah memohon maaf secara terbuka melalui laman Instagramnya kepada semua pihak yang tersinggung dengan tindakannya itu.

"Sebelum ini saya pernah meminta maaf kerana saya pernah memakai pakaian yang tidak sopan. Setelah itu, saya tidak mengulanginya lagi. Waktu majlis yang dalam video itu, adalah sebelum saya pernah memohon maaf kepada semua. Ever since then(maaf), saya terus berusaha berubah ke arah kebaikan."


Aktres yang bakal mendirikan rumah tangga tidak lama lagi ini juga menambah, 

"Saya sedari kesilapan saya dan saya mengambil tanggungjawab dengan sepenuhnya. Sekali lagi saya mohon maaf kepada semua."

Foto: IG Izara Aishah
Bintang filem J Revolusi ini turut memaafkan individu yang telah mengaibkan dirinya dengan penyebaran video tersebut.

Izara sudah pun meminta maaf dan mengakui kesalahannya, jadi kita sebagai peminat doakan sahaja yang baik-baik buatnya okay?-CARI

17

Bagus
26

Marah
25

Terkejut
11

Sedih
16

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (108 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini

Komen Terbaru

Quote estrelle 15-5-2017 01:52 PM
Macam dia.hanya adib je yg tau
Quote judicata 15-5-2017 01:53 PM
Mak aih. Daring nya izara
Quote debab76 15-5-2017 01:53 PM
kt event mana tu chuols? layut je
Quote kakasotong2 15-5-2017 01:57 PM
Xpakai bra ke tu uolsss semacam je bergegar sana sini
Quote fatinz 15-5-2017 01:58 PM
Perghhh,...mantap siot
Quote barfi 15-5-2017 01:59 PM
Tak pakai bra

Bodohnya.
Quote barfi 15-5-2017 02:00 PM
debab76 replied at 15-5-2017 01:53 PM
kt event mana tu chuols? layut je

A'ah agak layut utk anak dara  
Quote meteorspeed 15-5-2017 02:00 PM
mak ai..ngeri iols tgk...cover la sikit
Quote bambimo 15-5-2017 02:02 PM
Edited by bambimo at 15-5-2017 02:04 PM

melendut je..cm dh menyusu baby je
Quote bbalik 15-5-2017 02:03 PM
bideo ke..
xleh bukak...
Quote mokcikKSKB 15-5-2017 02:03 PM
pukulrata replied at 15-5-2017 01:45 PM
izara ke pelanduk dua serupa ?
U decide..

Belum menetek lagi tek dah boh boh
Quote Buritan 15-5-2017 02:05 PM
Hokkeylaa hakak dah kenyang
Quote Pink59 15-5-2017 02:07 PM
bambimo replied at 15-5-2017 02:02 PM
melendut je..cm dh menyusu baby je

Hanya adib yg tau  
Quote idakamaruddin 15-5-2017 02:08 PM
mmg dia kan

jgn ckp pelanduk 2 serupa ye

rambut pn tau dh dia pny rambut

yg pasti tetek nye melayut dh

ewwww tak malu ke?

Quote missDollie 15-5-2017 02:08 PM
Edited by missDollie at 15-5-2017 06:09 AM

Toing toing toing
Quote zawara 15-5-2017 02:10 PM
pukulrata replied at 15-5-2017 01:45 PM
izara ke pelanduk dua serupa ?
U decide..

da rupe hantu kopek.. layut  
Quote mewo 15-5-2017 02:11 PM
Tayang aje la selagi bole ditayang izara..
Quote EvieWanKenobi 15-5-2017 02:11 PM
kat Mesia ke?
Quote fushimi 15-5-2017 02:12 PM
wah tetek tekek tetek wah tetek teteh tetek  tetek teteh tetek tetek teteh tetek  tetek teteh tetek

Lihat semua komen(891)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 05:21 PM GMT+8 , Processed in 0.330341 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top