CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Badan Makin Langsing, Peminat Bising Liza Hanim Pakai Sendat Sekarang

9-5-2017 04:16 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 38612| Komen: 190|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Siapa yang sampai sekarang ini masih terngiang-ngiang lagi dengan kelunakan suara penyanyi hebat, Liza Hanim.
Siapa yang sampai sekarang ini masih terngiang-ngiang lagi dengan kelunakan suara penyanyi hebat, Liza Hanim.

Memiliki kekuatan vokalnya yang tersendiri, Liza Hanim kekal sebagai penyanyi wanita terbaik walaupun kini sudah masuk tiga tahun hilang dari kilauan glamor.


Menurut kata Liza Hanim kepada Kosmo, dia mungkin akan mempertimbangkan untuk kembali memeriahkan industri seni tanah air jika masanya sesuai kelak.

Foto: IG Liza Hanim
Berkongsi tentang berat badannya yang naik selepas melahirkan cahaya mata kedua, ia merupakan pengalaman ngeri buatnya.

Namun berkat usaha dirinya melakukan larian atas treadmill pada setiap hari berjaya mengubah bentuk bdannya yang gemuk kembali langsing semula.


Tapi sejak-sejak sudah kembali kurus dan cantik ni, ada pula pihak yang mendakwa Liza Hanim semakin seksi.


Foto: IG Liza Hanim
Walaupun mengenakan hijab, pakaian pelantun lagu Getaran  Cinta Di Jiwa ini dikatakan sendat, ketat dan melekat.

Tudungnya pula pun semakin pendek dan tidak menutupi bahagian dada. 


Benarkah begitu? Apa pun janganlah asyik suka menghukum dan mencari kesalahan orang lain. Bukankah ianya lebih baik sekiranya kita pandang bakat dan kelebihan yang ada pada diri seseorang itu bukan? -CARI


Foto: IG Liza Hanim.
32

Bagus
21

Marah
49

Terkejut
26

Sedih
28

Lawak
23

Bosan

Friends Rank (179 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote gebugebas 6-5-2017 04:53 PM
Pic yg i ambk di ig
Quote Duta lover 6-5-2017 05:00 PM
Dugaan orang kurus...
Quote Aizuzu 6-5-2017 05:01 PM
Kurus betul Dia skrg
Quote gebugebas 6-5-2017 05:05 PM
Duta lover replied at 6-5-2017 05:00 PM
Dugaan orang kurus...

Yg ni mmg lawak..Sb kurus ke die kembali mnyeksi
Quote guesswho09 6-5-2017 05:06 PM
gebugebas replied at 6-5-2017 04:51 PM
Sori kalo dh ada benang psl ni..Iols sorang je ke perasan bju Liza Hanim dah makin ketat n tudung ma ...

utk org yg tak alim mcm i ni
ok la pakaian utk jogging mcm ni
Quote gebugebas 6-5-2017 05:08 PM
guesswho09 replied at 6-5-2017 05:06 PM
utk org yg tak alim mcm i ni
ok la pakaian utk jogging mcm ni

Iols trkjt Sb sblmnye die Xmcm ni..mmg tdg bsr sbgainye..Trgt time die brbh berhijab..mmg cntik sgt..skrg trkjt..pkai bju berbody2..Xmcm Siti Nana..ttp muslimah sopan
Quote malaysiaku123 6-5-2017 05:14 PM
Kak liza ni baik..tp betul la ujian kurus la ni..iols seriau jg kalau iols kurus mcm anak dara dl..so better jg la chubby mcm skrg jnji bmi normal n xobes
Quote cabai7 6-5-2017 05:22 PM
Mohon tepek lg gmbr dia...
Quote mieymiey 6-5-2017 05:25 PM
Sheols dah kurus ker sekarang?
Quote mh17 6-5-2017 05:27 PM
Yang penting,suara sheols sgt merdu dan mendayu2 pd iols...
Quote makneng 6-5-2017 05:28 PM
Linda martopo!!!!
Quote gebugebas 6-5-2017 05:28 PM
cabai7 replied at 6-5-2017 05:22 PM
Mohon tepek lg gmbr dia...

Terbonjol2 nsik lemak..ggih nk tnjuk body yg mkin cntik..kalo scroll IG lama cntik..pkai skarf pon msh bertutup leher..skrg leher dh trbukak..
Quote gebugebas 6-5-2017 05:29 PM
mieymiey replied at 6-5-2017 05:25 PM
Sheols dah kurus ker sekarang?

Kurus dh u..cntik..
Quote cabai7 6-5-2017 05:31 PM
gebugebas replied at 6-5-2017 05:28 PM
Terbonjol2 nsik lemak..ggih nk tnjuk body yg mkin cntik..kalo scroll IG lama cntik..pkai skarf pon ...


Pelik nye baju tu... tu design baju ke kopek dia?

Tq kaka
Quote gebugebas 6-5-2017 05:32 PM
cabai7 replied at 6-5-2017 05:31 PM
Pelik nye baju tu... tu design baju ke kopek dia?  

Tq kaka

Sebelah yg mcm menggelebeh tu baju LA u..xkn kopek plak   
Quote cabai7 6-5-2017 05:33 PM
gebugebas replied at 6-5-2017 05:32 PM
Sebelah yg mcm menggelebeh tu baju LA u..xkn kopek plak

Hahahahhaha kalo x labuh ke tepi u
Quote mixed 6-5-2017 05:35 PM
Interbui kt koolfm katanya sheol suka msk maraton. Sb tu kurus tp npk sheol hitam plk
Quote sixret 6-5-2017 05:35 PM
Setuju dengan tt.

Liza hanim ni baik. She has that pleasant attitude dan mulut tak jahat bagi sesiapa yang mengenalinya.
Quote gebugebas 6-5-2017 05:36 PM
sixret replied at 6-5-2017 05:35 PM
Setuju dengan tt.

Liza hanim ni baik. She has that pleasant attitude dan mulut tak jahat bagi ses ...

Iols suke dgn die..lagu die i karok xlepas tau..note tinggi..cume Agk trkjt tgk pakaian die Sejak akhir ni

Lihat semua komen(190)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-6-2024 12:37 AM GMT+8 , Processed in 0.061616 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top