CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Tahniah, Syatilla Melvin Dan Shaheizy Sam Dapat Bayi Sulung Lelaki

9-5-2017 04:59 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 33569| Komen: 281|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Aktres Syatilla Melvin sudah selamat melahirkan anak lelaki kira-kira pukul 10 pagi, 9 Mei 2017.
Aktres Syatilla Melvin sudah selamat melahirkan anak lelaki kira-kira pukul 10 pagi, 9 Mei 2017.

Isteri kepada pelakon Shaheizy Sam itu melahirkan bayi sulungnya itu di Pusat Perubatan Ampang Puteri, Selangor.


Menerusi laman sosial Instagramnya, Sam menzahirkan rasa syukur terhadap rezeki yang dikurniakan. 

Dia juga turut menulis pada kapsyen, "Alhamdulillah, terima kasih atas dia yang baik-baik daripada anda semua. Apa nak bagi nama dia ek?,"

Sementara itu, ibu Sam, aktres Khaty Fauziah turut meluahkan rasa gembira apabila kedua-dua ibu dan bayi tersebut berada dalam keadaan selamat.

"Alhamdulillah, selesai sudah, hari ini 9.05.2017 lahirnya seorang insan lelaki. Tahniah anakandaku," ujarnya.


Tahniah kami ucapkan kepada pasangan sama cantik sama padan ini. Didoakan agar anaknya membesar menjadi seorang yang soleh. Amin. -CARI

Foto: IG Syatilla Melvin
17

Bagus
6

Marah
11

Terkejut
16

Sedih
12

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (76 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Siputjelly 9-5-2017 05:01 PM
tahniah. selamat berpantang.
Quote husie91 9-5-2017 05:03 PM
Kenapa iolls rasa mcm lamanya dia mengandung
Quote Ayda89 9-5-2017 05:08 PM
husie91 replied at 9-5-2017 05:03 PM
Kenapa iolls rasa mcm lamanya dia mengandung

Ingatkan iols je rasa camtu kahkah Btw, Alhamdulillah selamat dedua nya, mesti baby comelsss
Quote cheergirlz 9-5-2017 05:09 PM
tahniah...
Quote ahlisihircute 9-5-2017 05:09 PM

tahniah........
Quote mirandanicky1 9-5-2017 05:11 PM
I cuma nmpk picnya brendam dlm tab tu..hihi apapun congrats
Quote tokchik 9-5-2017 05:11 PM
tahniah
muga jadi ank yg baik
tk bnyk meragam ya
Quote Mleeen82 9-5-2017 05:19 PM
Tahniah S&S
Quote Anjalli 9-5-2017 05:20 PM
Sekarang trend nak masuk labour room make-up dulu eh?

Apapun Tahniah samtilla!
Quote kikuri 9-5-2017 05:21 PM
tahniah.... bestnya bau baby
Quote CikE 9-5-2017 05:21 PM
Alhamdulillah..Tahniah la samtila...dpt baby..
Quote kernasayang 9-5-2017 05:25 PM
husie91 replied at 9-5-2017 05:03 PM
Kenapa iolls rasa mcm lamanya dia mengandung

Iols pun rasa begitu  
Quote kernasayang 9-5-2017 05:26 PM
Btw...beribu2 taniah ya sam dan isteri
Quote barto 9-5-2017 05:29 PM
Congrats samtilla
Quote merahrose 9-5-2017 05:34 PM
make up tilla over...
Quote Dalcott 9-5-2017 05:49 PM
sempat makeup lg
Quote skinsandstars 9-5-2017 05:54 PM
Tahniah. Tgh operation C sect pun still cantik.
Quote skinsandstars 9-5-2017 05:54 PM
Biar lah dia nak make up ke cantik ke pun time dia beranak. Ingat che ta je ke yang layak utk cantik time beranak zzz.
Quote bobok_berhabok 9-5-2017 05:58 PM
tahniah Sam & Tilla . motif mekap ?

Lihat semua komen(281)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-7-2024 09:18 AM GMT+8 , Processed in 0.049058 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top