CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Infozon Lihat artikel

Dapatkan OPPO R9s Hanya RM189 Bersama Digi Postpaid! Memang Berbaloi

5-4-2017 04:17 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 4863| Komen: 22

Description: OPPO R9s adalah sejenis telefon pintar yang digemari ramai, dan dengan pelan yang terbaru Digi Postpaid, anda mampu memilikinya dengan harga hanya RM189 sahaja, berbanding dengan harga biasa yang bern ...


OPPO R9s tak dinafikan lagi merupakan telefon pintar yang sangat digemari ramai, dan dengan pelan yang terbaru Digi Postpaid, anda mampu memilikinya dengan harga hanya RM189 sahaja, berbanding dengan harga biasa yang bernilai RM1828.

Tawaran tersebut terbuka untuk semua pelanggan Digi yang sedia ada dan yang terbaru. 

Ianya boleh didapati di laman sesawang rasmi Digi dan juga Kedai Digi di seluruh negara. 


Apa yang perlu anda lakukan adalah menjadi pelanggan Digi untuk tempoh masa setahun atau lebih, maka anda boleh membeli OPPO dengan harga hanya bernilai RM189 berserta dengan pelan Digi Postpaid 138. 


Manakala bagi pelanggan baru yang hanya bersama Digi tidak melebih satu tahun akan dicaj RM1290 sebagai bayaran pendahuluan dimana ianya akan dipulangkan dalam tempoh 24 bulan. 

Bagi 200 pelanggan pertama yang melanggan secara atas talian atau online akan dihadiahkan secara percuma sebatang kayu swafoto yang bernilai RM48. 

Pelan Digi Postpaid 138 menawarkan panggilan tanpa had dan jumlah data sebanyak 24GB dimana separuhnya untuk hari minggu manakala separuh yang lain untuk hujung minggu.

Bagi mereka yang berminat bolehlah melayari https://new.digi.com.my/smartphone/OPPO-r9s untuk maklumat lanjut. CARI




21

Bagus
20

Marah
16

Terkejut
25

Sedih
16

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (109 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kentel 5-4-2017 04:27 PM
nope....digi sucks!!!!
Quote GigaMom 5-4-2017 05:13 PM
Lembah klang pun line tenet teruk, ada hati nk plan postpaid mahal2. Baik maxis 1 plan.98 je dh unimited call n sms jg.
Quote apalancut 5-4-2017 06:25 PM
bukankah Digi punya coverage antra yang terbaik ke?
no.1 maxis
no.2 digi
no.3 celcom
dll.
Quote glump 6-4-2017 10:35 PM
Terpaksa pakai celcom,blk kg line lain x ok
Quote seramado 10-4-2017 11:24 PM
Best ke.opo ni
Quote vanillaninja 11-4-2017 10:04 AM
Digi? No thanks
Quote zorrro_03 11-4-2017 01:51 PM
#no kelen tong katanya...



semua provider pun menipu dan manipulate pengguna.  so pakai lah korang nak pakai apa.  janji jgn ikat apa2 kontrak dgn mereka.  kalau tak mcm sedia tali utk jerut leher sendiri saja...
Quote cheergirlz 14-4-2017 09:45 AM
best ker gna oppo nie...tp blom pnh guna digi jgk..ok ker..
Quote cheergirlz 14-4-2017 09:47 AM
zorrro_03 replied at 11-4-2017 01:51 PM
#no kelen tong katanya...



dh agk dh..nasib kite x pnh join benda2 gini..tp kwn iols da..byr bulan2..mls nk ckp lantak die laa..
Quote talapia 14-4-2017 11:38 AM
ramai je yg amik kontrak camni... janji dapat phone baru tanpa pikir pening kepala utang lain2.. bayar je bill tepon cam biasa.. dapat henpon baru. selesai. officemate aku ramai yg beli iphone baru guna promo2 mcm ni... tapi ikut provider la.. maxis ke hape..
Quote zorrro_03 14-4-2017 08:45 PM
cheergirlz replied at 14-4-2017 09:47 AM
dh agk dh..nasib kite x pnh join benda2 gini..tp kwn iols da..byr bulan2..mls nk ckp lantak die la ...

Kawan2 saya pun ramai je sign kontrak semata nak pakai fon canggih katanya.  
Quote cheergirlz 14-4-2017 08:50 PM
zorrro_03 replied at 14-4-2017 08:45 PM
Kawan2 saya pun ramai je sign kontrak semata nak pakai fon canggih katanya.

haaa..tue lah sbnarnyer chuols...cuma iols mls nk mention..hihihihi      biarlah guna y sengkek pon jnji function lbih kurg jer...
Quote rukia2 14-4-2017 11:12 PM
cheergirlz replied at 14-4-2017 09:45 AM
best ker gna oppo nie...tp blom pnh guna digi jgk..ok ker..

B4 ni aku pengguna tegar samsung... Bru je bertukar pd oppo... So far okay n berpuas hati..Yg penting X lembap      Digi plak dunno..xpernah pakai
Quote zorrro_03 14-4-2017 11:20 PM
cheergirlz replied at 14-4-2017 08:50 PM
haaa..tue lah sbnarnyer chuols...cuma iols mls nk mention..hihihihi      biarlah guna y seng ...

Boleh je kalau nak upgrade telefon setiap dua tahun tanpa hutang. Mcm saya selalu buat. Setiap kali beli telefon baru jaga Jgn jatuh n Jgn calar. Guna back cover jenis baik dan tempered glass yang baik. So lepas pakai 1 tahun lebih dan ada target nak tukar fon. Boleh cari buyer utk fon sediada. Dah dapat jual tu boleh rembat fon baru tambah lah duit sikit.

Saya beli iPhone 6 s Plus ni selepas jual Htc sebelum ni dgn harga yang agak baik. So tambah 1.5k dah dpt 6s+. Jadinya tak payah melangut tunggu kontrak tamat.
Quote Esmiria 15-4-2017 12:02 AM
Fon aku retak skrin SBB hsil gigitan..kna ambik Samsung Tu t.




Quote kronix 15-4-2017 12:07 AM
apalancut replied at 5-4-2017 06:25 PM
bukankah Digi punya coverage antra yang terbaik ke?
no.1 maxis
no.2 digi

Maxis n digi coverage terbaik? Kahkahkah
Quote cheergirlz 15-4-2017 08:17 AM
zorrro_03 replied at 14-4-2017 11:20 PM
Boleh je kalau nak upgrade telefon setiap dua tahun tanpa hutang. Mcm saya selalu buat. Setiap kal ...

ooh...bgsnyer chuols..teliti..tq bg pencerahan..tips yang baik..   
Quote cheergirlz 15-4-2017 08:19 AM
rukia2 replied at 14-4-2017 11:12 PM
B4 ni aku pengguna tegar samsung... Bru je bertukar pd oppo... So far okay n berpuas hati..Yg pent ...

ooh..chuols gna oppo rs9 kee?
Quote rukia2 15-4-2017 09:13 AM
cheergirlz replied at 15-4-2017 08:19 AM
ooh..chuols gna oppo rs9 kee?

F1 plus.. Memula risau gak nk tukr brand..tp stakt ni ok lah..

Lihat semua komen(22)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 12:17 PM GMT+8 , Processed in 35.136178 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top