CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Infozon Lihat artikel

Kenapa Mr.Pilot Ini Memilih OPPO R9s?

9-1-2017 10:04 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 11060| Komen: 11|Original author: Kandungan Tajaan

Description: Bagaikan mimpi jadi kenyataan, OPPO baru sahaja melancarkan peranti telefon bimbit terbaru, OPPO R9s khusus untuk para peminat setianya.
Bagaikan mimpi jadi kenyataan, OPPO baru sahaja melancarkan peranti telefon bimbit terbaru, OPPO R9s khusus untuk para peminat setianya.

Pemilihan 'Opa' kacak dari Korea, Lee Min Ho dan selebriti tempatan, Fattah Amin sebagai duta OPPO R9s menambahkan lagi keterujaan peminat di luar sana untuk memiliki model terbaru ini.

Mr. OPPO, Lee Min Ho Dan Fattah Amin
Pasti ramai yang berada dalam dilema, antara Mr.Lee atau Mr. Fattah mana satu yang menjadi pilihan hati agak-agaknya ya?


Jangan tunggu lagi, ayuh dapatkan OPPO R9s dengan harga yang cukup istimewa iaitu RM 1798.

Pre-Order boleh di buat di http://www.oppostore.com.my/starmeetup/ dari 5 Jan - 13 Jan 2017, dan berpeluang untuk bertemu dengan Fattah Amin secara LIVE dan hanya peminat yang bertuah sahaja dapat ber ‘selfie’ dengan abang pilot 'hot' ini.

OPPO R9s
Rebut peluang keemasan yang mungkin hadir sekali dalam hidup kerana Fattah Amin akan berada di Plaza Low Yat untuk sesi ramah mesra bersama peminat pada 14hb Jan 2017 dari pukul 3-4 petang.



Apa yang menarik, Lee Min Ho dan Fattah Amin sendiri mengakui kehebatan OPPO R9s, lebih-lebih lagi ia dilengkapi dengan lensa kamera 16MP di hadapan dan juga belakang dengan Dual PDAF dan f/1.7 aperture.

OPPO R9s
OPPO tidak hanya menumpukan perhatian pada fungsi 'selfie' pada keluarannya kali ini kerana bukan sahaja gambar biasa atau swafoto, kedua-duanya akan nampak sama jelas.

Fungsi 'Expert Mode' yang ada padanya membantu anda mendapatkan gambar yang lebih berkualiti dan cantik bagaikan diambil oleh seorang profesional.

OPPO R9s
Paling mengujakan adalah fungsi 'Double Exposure' yang menjadi salah satu keistimewaan OPPO R9s, khas bagi anda yang sangat suka bereksperimen dalam berfoto.

Dua aksi yang berbeza dapat dicantumkan menjadi satu gambar dengan menggunakan fungsi ini untuk memberikan kesan yang lebih dramatik dan bergaya.

OPPO R9s
Usah berlengah lagi, apa lagi yang anda mahukan selain dari telefon bimbit pilihan Lee Min Ho dan Fattah Amin ini? 


Mr Oppo, Fattah Amin
OPPO R9s, Kini Lebih Jelas.

Maklumat lanjut sila layari Facebook OPPO Malaysia. -CARI
15

Bagus
17

Marah
12

Terkejut
18

Sedih
16

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (93 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote CiliPadiSedap 9-1-2017 10:45 AM
samsung A7 kalis air.

tak tahu nak beli handphone mana? akak suka handphone2 cmni. bagus untuk kerja
Quote qronaldo7 9-1-2017 10:46 AM
kemain segak
Quote mommymonster82 9-1-2017 11:18 AM
Buruk pulak rupa patah kt iklan rebut show tu.
Quote yoana 9-1-2017 12:26 PM
Lee Min Ho
Quote MarryPottet 9-1-2017 03:37 PM
@admin6 @supermod

iklan produk ni & ntah celah mana viralnya ntah
sila banned tt
Quote mamapea 9-1-2017 04:13 PM
mommymonster82 replied at 9-1-2017 11:18 AM
Buruk pulak rupa patah kt iklan rebut show tu.

patah ni ada angle tertentu nmpk dia hensem...
bkn semua angle dia nmpk hensem...masa mula2 dia berlakon mmg dia x hensem pun...
Quote mommymonster82 9-1-2017 05:30 PM
mamapea replied at 9-1-2017 04:13 PM
patah ni ada angle tertentu nmpk dia hensem...
bkn semua angle dia nmpk hensem...masa mula2 dia b ...

Salah fotografer grafik designer   pastu yg bertanggungjawab memilih gambor ni...

Buruk nau.
Low class nampak..cam "abang jamil buaya tembaga" je tema gambar tu.. sesuai utk iklan produk tongkat ali..

  
Quote samasam90 10-1-2017 01:04 AM
abam pilot pilih oppo sebab tu je syarikat telefon yg bg job kat heshe.

#fattahaminhot #fattahaminonenitestand #fattahaminrembes
Quote blewnatural 10-1-2017 05:10 PM
i love lee min ho ..
Quote irwansuhadi 10-1-2017 06:02 PM
pilot tak abis2....
Quote hyhMs 20-3-2017 09:44 AM
Nike Store
Pandora Store
Nike Pas Cher Femme
official NHL jerseys
Air Max Sneakers
Ugg Pas Cher Femme
moncler outlet
religion store
abercrombie and fitch store
Adidas Shoes Discount Marketplace
moncler jacket sale
Air Max Pas Cher
Air Max 90
womens nike air max
Yeezy Black
Jordan Sneakers For Sale
uggs for women
Michael Kors Handbags Discount
nike schuhe günstig
billige nike sko
Nike Air 90
Chaussure Nike Air Max Pas Cher
Michael Kors Outlet
Nike Air Max Goedkoop
pandora jewelry store
Yeezy Shoes Discount Marketplace
Boutique Ugg
longchamp bags on sale
new yeezy shoes
Scarpe Air Max
newest lebron shoes
nike sb stefan janoski
Original Ugg Boots
Canada Goose Womens Coats
reebok running shoes
chaussure Nike homme
Nike Factory Store
Moncler Sale
UGG BOOTS FOR WOMEN
The official UGG
goedkope nike air max
Descuentos Nike
Doudoune Moncler Site Officiel
Pandora Store
Discount Air Max
adidas outlet
Nike Roshe Run Sale
zapatillas nike baratas
Nike Shoes Sale Store
huarache sneakers
Hugo Boss Sale
Yeezy Boost Sale Online
Nike Air Sneakers
pandora beads
air force one pas cher
Boost Yeezy Sale On Line
Doudoune Moncler Pas Cher
toms shoes outlet
Nike Air Max Cheap
nike sneakers
Bottes Ugg Femme Pas Cher
ADIDAS NMD SALE ON LINE
Timberland Outlet
Canada goose dam
Nike Air Damen
Boty Nike Air
Oakley Sunglasses Cheap
Moncler Outlet Online
nike shoes
Jordan Schoenen
Ugg boots Sale
günstige nike schuhe
Nike Zapatos
retro jordans for cheap
Adidas Neo Discount Sale
ugg store
zapatos de futbol nike
Nike Air Huarache For Sale
Adidas Originals Stan Smith
Canada Goose Outlet
Air Max Femme
Nike Soccer Cleats Boots
nike sportschuhe
nike air
fitflops sale uk
nike air jordan pas cher
nike mercurial soccer cleats
Soccer Boots Outlet nike
canada goose jackets on sale
hogan scontate
Moncler Outlet Store
Cheap Michael Kors
Ugg Pas Cher En France
uggs outlet
Yeezy Men
Uggs For Cheap
Doudoune Moncler Femme Pas Cher
Jordan Shoes Air
scarpe hogan outlet
nike air max running shoes
new pandora charms
Ugg Outlet Online Store
ugg factory outlet
Kobe Shoes Nike
cheap uggs for women
Uggs Pas Cher Soldes
Adidas Originals Superstar
Coach Bags On Sale
Michael Kors
Moncler Jackets Discount Marketplace
Pandora Official Website
louboutin heels
Adidas Superstar Sale Online
Negozi Pandora
canada goose jacket outlet
nfl store
botas de futbol
Nike Air Jordan 11
nike joggesko
Air max dam
Pandora Store Sale
converse store
pandora outlet store
new jordan releases
Adidas Superstar
Nike Air Women
cheap nike air max
Nike Shox Cheap
vans shoe store
Nike Air Pas Cher
christian louboutin outlet
Toms Outlet Online
zapatilla adidas
Nike Online Store
cheap uggs
Air Nike
Hogan Outlet
scarpe nike
Stone Island Outlet
TOMS SHOES OUTLET
ugg clearance
Canada Goose Outlet
coach factory outlet online
chaussure basket homme
adidas store
zapatillas running
Ray Ban Sunglasses Online
Air Max Kopen
Air max levně
Nike Shoes Discount Marketplace
Air Jordan Retro Sale
chaussures nike pas cher
Jordan Store
toms sale
Vans Black Sneakers
Ray ban sale online
prada outlet
nike tn pas cher
nike jordan shoes
Nike Shox discount Sale
Ray-Ban Official Discounted Site

hyhMs  2017.3.20

Lihat semua komen(11)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 01:20 PM GMT+8 , Processed in 0.080001 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top