CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Infozon Lihat artikel

Jom Temui Duta Selfie OPPO, Ayda Jebat & Saharul Ridzwan!

17-8-2016 01:01 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 9465| Komen: 35

Description: Dengan harga hanya RM1,198.00 sahaja, telefon pintar terbaharu OPPO F1s ini dilengkapi dengan kamera hadapan sehingga 16 Megapixel dan ciri Beautify 4.0.

Yang ditunggu-tunggu telah pun tiba! OPPO F1s 'Selfie Expert' akhirnya bakal mengadakan Roadshow pertama kali OPPO F1s di Mid Valley pada 20 & 21 Ogos, dan kepada semua peminat Ayda Jebat, kami ada berita baik, anda mungkin berpeluang untuk berjumpa dengan Ayda secara ‘live’ pada 21 Ogos di Mid Valley nanti!







Ayda akan menghiburkan peminat dengan single terbarunya ‘Pencuri Hati’. Ayda juga akan mengadakan sesi ramah mesra (Meet and greet) bersama peminat pada jam 3.00 petang. 





Dengan harga hanya RM1,198.00  sahaja, telefon pintar terbaharu OPPO F1s  ini dilengkapi dengan kamera hadapan sehingga 16 Megapixel dan ciri Beautify 4.0.  Memang terbaiklah! Ia juga dilengkapi dengan perisian Beautify 4.0 yang memastikan wajah anda tampak 'flawless' dan sempurna, persis gambar yang diambil oleh fotografer profesional!


Beautify Level 4.0


Nak tahu kenapa selfie Ayda Jebat selalu tampil menarik? Ini sebabnya Ayda menggunakan mode Various Filter yang terdapat dalam OPPO F1s ini. Banyak juga gambar-gambar selfie Ayda yang awesome. Nampak cun melecun, lebih-lebih lagi diambil dengan Oppo F1s. Jom kita tengok gamba selfie Ayda Jebat. Bayangkan dengan kamera depan 16MP ditambah dengan mode various filter ni, memang nampak lagi cunlah gambar selfie Ayda Jebat. 



Aplikasi Various Filters


Ingin memiliki telefon ini? Anda juga boleh melakukan pesanan 'pre-order' bermula hari ini sehingga 19 Ogos 2016 di http://www.oppostore.com.my/F1s_preorder/




Paling meletop, Saharul Ridzwan sendiri yang akan menghantar OPPO F1s ni ke tangan anda, jadi tunggu apa lagi, hanya dengan Pre –Order sahaja yang membolehkan  anda berjumpa dengan Saharul Ridzwan secara live! 

Memang mengujakan, betul tak?  Tak dapat bayangkan bila bertentang mata dengan idola masing-masing. Bagai mimpi jadi kenyataan. Selain Saharul menghantar OPPO F1s, anda jugak boleh menang ‘extra’ hadiah dari OPPO. Menarik,kan? Tunggu apa lagi, jom Pre – Order OPPO F1s sekarang di http://www.oppostore.com.my/products/F1s_preorder/. 



Bagaimana caranya untuk mendapatkan OPPO F1s ini, hanya dengan layari laman web tertera ini http://www.oppostore.com.my/products/F1s_preorder/ dan pesan sekarang juga! Anda juga bakal mendapat percuma selfie stick bila melakukan pesanan tersebut. Dapat jumpa artis dapat pulak lagi selfie stick, Bestnyaa! Ingat, mereka yang berpeluang menang hadiah ini hanya yang Pre – Order OPPO F1s sahaja . Tarikh Pre – Order akan tutup pada 19 Ogos 2016. 

Untuk dapatkan maklumat terkini berkenaan OPPO F1s, anda boleh follow oppo Malaysia facebook dan @oppomalaysia instagram. 
23

Bagus
23

Marah
23

Terkejut
20

Sedih
25

Lawak
24

Bosan

Friends Rank (138 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote putehkundor 17-8-2016 01:25 PM
Ganti nora danish ke?
Quote putehkundor 17-8-2016 01:26 PM
Makin busuk lah shaharul ridwan ni..
Quote enchikfitz 17-8-2016 01:28 PM
Bkn si syarul ni duta huawei sekali dgn saleha ke? Siap ada iklan lagi
Quote budakshinchan 17-8-2016 01:35 PM
Huawei P9 pon lawa gambo dia.. Oppo ni sasaran dia utk orang yak suka selfie kot..
Quote Rainrein 17-8-2016 01:43 PM
Ayda ganti nora denis ke jadi duta?
Quote pearl.silver 17-8-2016 01:49 PM
Klu xde tulis oppo tu igtkn ipon
Quote Duta lover 17-8-2016 01:50 PM
Ada sapa2 kt sini guna oppo ke
Cer bg review
Adakah cameranya mmg setanding iphone

Quote fynnkakiblock 17-8-2016 01:54 PM
Nak jumpa nowaa denish
Quote zaraaqilah 17-8-2016 02:15 PM
Duta lover replied at 17-8-2016 01:50 PM
Ada sapa2 kt sini guna oppo ke
Cer bg review
Adakah cameranya mmg setanding iphone

opcoz x setanding iphone....filter OPPO jer dah berlapis2...jgn kata nak tgk jerawat batu, muka yang kelam pon boleh bersinar2 ibarat mendapat sinar hidayah gitewww...tp kan....bukan Sohai ker duta oppo ni...kuikuikui
Quote kakasotong 17-8-2016 02:21 PM
Kosser meols nak beli henpon oppo yg sah2 xde spare part kalo rosak

Plus point meols bkn kaki selfie so xde guna beli oppo yg mmg kuat filter gmbr
Quote CARI-MAMS 17-8-2016 02:23 PM
Edited by CARI-MAMS at 17-8-2016 02:26 PM

Boleh baca review Oppo F1s d kat sini---> KLIK SINI PORTAL CARI
Quote BungaSaffron 17-8-2016 02:24 PM
zaraaqilah replied at 17-8-2016 02:15 PM
opcoz x setanding iphone....filter OPPO jer dah berlapis2...jgn kata nak tgk jerawat batu, muka ya ...

sian sohai, gigih hari2 selpi tapi tak terpilih jadi duta oppo
Quote MH3703 17-8-2016 02:31 PM

tak best lah oppo...mcm pprt je

badul : "ko pakai hp brand apa?"

mak enon : "oppo"

badul : ooo
Quote Star_el 17-8-2016 03:10 PM
aku rasa bersalah pakai filter teruk2 sgt sampai nampak lain naa muka.
Quote budakpink 17-8-2016 03:25 PM
Aku x biase pakai hp lain mlainkn samsung oppo ka huawei ka ipong ka
Quote Aduradura 17-8-2016 03:27 PM
kawan aku pakai oppo..memang flawless muke biler selfie, sampai cam patung dah muke ko.. aku kadang2 segan nak amek gambo ngan dia.. lagi2 biler dia kate nak post dlm facebook, aku mmg harap dia tak tag aku.. pelesu sangat muke ko biler dgn oppo..
Quote deathacker 17-8-2016 03:28 PM
jgn la kondem oppo ni. sohai laksa pakai oppo tau.tu yg perasan mcm taufik batisha. kui kui kui
Quote aireen24 17-8-2016 04:01 PM
OPPO ada beberapa duta. yang lama dengan OPPO ayda jebat dgn nd. x silap.

sahrul, j.c chee dgn min chen duta baru..
Quote Mary_jane 17-8-2016 06:13 PM
Kalau filter melampau nampak berbeza plak kat gambar. Takpe lah selera masing2 kan, lagipun i dah sedia fotogenic.

Lihat semua komen(35)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 03:26 AM GMT+8 , Processed in 0.075040 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top