CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

TMJ Menang Tanpa Bertanding Presiden Terbaru FAM

23-3-2017 03:20 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 5519| Komen: 56

Description: Tan Sri Annuar Musa menarik diri sekali gus memberi laluan kepada Tengku Mahkota Johor, Tunku Ismail Sultan Ibrahim menang tanpa bertanding jawatan tersebut.
Calon Presiden Persatuan Bolasepak Malaysia (FAM), Tan Sri Annuar Musa menarik diri daripada jawatan tersebut berkuat kuasa serta merta.

Keputusan beliau itu sekali gus memberi laluan kepada Tengku Mahkota Johor, Tunku Ismail Sultan Ibrahim menang tanpa bertanding jawatan tersebut.


Memetik laporan mstar, Annuar menafikan dakwaan bahawa Menteri Belia dan Sukan, Khairy Jamaluddin mengarahkan perwakilan untuk memilih beliau sebagai presiden FAM.

"Tidak ada mana-mana pihak atau individu yang mendesak saya membuat keputusan ini."

"Ini adalah keputusan saya sendiri, siapa pun saya tak bincang, termasuk isteri saya sendiri."

Annuar berkata, beliau akan terus menumpukan perhatian dalam membantu pasukan bola sepak Kelantan selain memikul tanggungjawab sebagai Ahli Parlimen Ketereh dan Ketua Penerangan Umno.- CARI

sumber foto: http://www.bazookapenaka.my/

2

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
2

Sedih
1

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (12 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote OmJualGas 23-3-2017 01:19 PM
So...bole menang world cup la ni kan...
Quote Voyagers 23-3-2017 01:21 PM
OmJualGas replied at 23-3-2017 01:19 PM
So...bole menang world cup la ni kan...

tak perlu target world cup lagi

layak ke Piala Asia pun belum tentu
Quote eizarz 23-3-2017 01:25 PM
lepas ni boleh tgk malaysia masuk world cup...   
Quote Nokiaman 23-3-2017 01:28 PM
Perubahan Drastik akan berlaku tidak lama lagi..
Bye Bye OKS....
Semalam 0-0 dengan Piliphines...
LAst game for you.......
Quote Nokiaman 23-3-2017 01:28 PM
Perubahan Drastik akan berlaku tidak lama lagi..
Bye Bye OKS....
Semalam 0-0 dengan Piliphines...
LAst game for you.......
Quote hyie 23-3-2017 01:34 PM
kompemlah sis peyno meroyan heshe tengah sibuk buat persiapan untuk Clever Girl musim 2 kan Tahniah TMJ...
Quote ultra78 23-3-2017 01:40 PM
Menunggu thread Alya meraikan kejayaan TMJ menjadi Presiden FAM.

Quote Gadis_sarawak 23-3-2017 01:44 PM
Harap okla TMJ ni..Sebab anuar musa ni takleh harap player kelantan pun dia takleh nak manage..
Quote cHimo 23-3-2017 01:48 PM
Harap makin meriahlah dunia bola sepak Malaysia..
Quote takayama 23-3-2017 01:52 PM
tahniah buat TMJ
so lps ni hrp2 mesia boleh bangkit semula
Quote wana89 23-3-2017 01:57 PM
Bagus la tan sri
Xkemana pun..
Quote abangbeca 23-3-2017 02:00 PM
Tahniah alya daniela bt kasiren...
Quote AMDTurion 23-3-2017 02:00 PM
sekurang2nya kita perlukan 10 org player yg bermain di liga kompetitif di luar negara. daya juang dan juga mentaliti player kita masih sama. sbb asyik main kat liga m jer.

org luar kata bakat pemain muda kita lebih bagus dr pemain muda eropah. tetapi bila dah main skuad senior suma ke laut lepas cina selatan bagai. wth?
Quote Andyscenes 23-3-2017 02:00 PM
Tahniah harap perubahan dr yg sebelum
Quote wana89 23-3-2017 02:08 PM
Nokiaman replied at 23-3-2017 01:28 PM
Perubahan Drastik akan berlaku tidak lama lagi..
Bye Bye OKS....
Semalam 0-0 dengan Piliphines...
...

Ko pun minat bola gak walau sendu serata alam??
Hopefully ada sinar baru dengan perlantikan baru presiden FAM baru..
Quote NekNgah 23-3-2017 02:15 PM
Tahniah Tuanku, semoga dapat membawa bola sepak Malaysia ke aras yang lebih baik...
Quote sofiazara 23-3-2017 02:20 PM
tahniah. kita tengok samada boleh maju atau pandai mencari kesalahan org
harap2 levih maju lah ya.


good luck to kj handling him
Quote PEPPERMAN 23-3-2017 02:20 PM
Tahniah TMJ.

Saya harap antara langkah perubahan pertama TMJ buat adalah bekerjasama dengan PERMATA untuk menubuhkan Akademi Bolasepak PERMATA khusus untuk grassroot.
Kelebihan utama kerjasama ini adalah peruntukan yang tidak terhad yang boleh PERMATA perolehi. And who knows, PERMATA boleh mendapatkan khidmat nama besar seperti Victoria Beckham untuk mendesign jersi Malaysia?

Dan lagi, saya percaya TMJ boleh memperturunkan ilmu bagaimana persatuan negeri boleh menampung kewangan persatuan menerusi penajaan swasta, dan bukannya mengemis kerajaan negeri.

Goodluck
Quote CiliPadiSedap 23-3-2017 02:26 PM
Harap  fifa world cup boleh di adakan di stadium shah alam..

Lihat semua komen(56)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 05:13 PM GMT+8 , Processed in 0.084816 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top