CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

TMJ Beri Jaminan Bersihkan FAM Jika Jadi Presiden

12-9-2015 12:46 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 13750| Komen: 158

Description: memberi jaminan akan membersihkan Persatuan Bolasepak Malaysia (FAM)...
Oleh Fyruz Hanna


Tunku Mahkota Johor, Tunku Ismail Sultan Ibrahim memberi jaminan akan membersihkan Persatuan Bolasepak Malaysia (FAM) jika diminta mengemudi badan induk itu.

Baginda juga menambah hanya memerlukan tempoh setengah tahun untuk 'pembersihan' tersebut walaupun secara peribadi tidak berminat untuk memegang jawatan tersebut.

“Saya akan menarik minat orang yang benar-benar berpengetahuan dan bersemangat positif untuk berkhidmat dengan baik bukan sekadar dalam organisasi FAM, tetapi juga kepada ahli-ahli gabungan yang lain.


“Mereka secara majoritinya hendaklah mempunyai latar belakang dalam bola sepak. Kita juga perlu memantapkan pasukan kebangsaan. Dapatkan khidmat jurulatih luar untuk pasukan kebangsaan sementara menunggu pembangunan akar umbi membuahkan hasil pada masa akan datang,” titah baginda seperti dilaporkan oleh laman Facebook Johor Southern Tigers. -CARI Infonet.
26

Bagus
21

Marah
32

Terkejut
29

Sedih
29

Lawak
27

Bosan

Friends Rank (164 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote jazaa100 11-9-2015 05:48 PM
@peYno sila hencap
Quote shogun77 11-9-2015 06:52 PM
teringin nak jadi presiden lettew
Quote ultra78 11-9-2015 06:55 PM
Nak bagi jawatan presiden FAM kepada anak raja Johor pulak?

Quote nikaido 11-9-2015 07:00 PM
takkan x dpt terima kenyataan lg kot sejak kalah bertanding haritu
Quote revolusi_30 11-9-2015 07:01 PM
Tahan kene hencap ke ...? Jgn nanti sembunyi belakang bapa pulak.
Quote ellejo 11-9-2015 07:05 PM
requirement jadi president ni mmg kene royal blooded ke?
Quote ellejo 11-9-2015 07:06 PM
requirement jadi president ni mmg kene royal blooded ke?
Quote dauswq 11-9-2015 07:06 PM
niat dan idea bagus

tp bukan tunku yg terajui ..

sudah serik ngan kerabat diraja memimpin FAM
Quote alesandra 11-9-2015 07:11 PM
TMJ neh pun ntah2 kaki bangku....
Quote airfilterkotor 11-9-2015 07:12 PM
Sembang kencang.


peYno @ peYni (nama manja)
Sales Rep. Proton
Pasaraya Giant
Quote sriwanis 11-9-2015 07:47 PM
Haku nk tgk je..pas ni ade x fan jdt nk hencap fam ni bangsat andai tmj ni jd presideng...belah2 sana kan taksub tmj......suci murni bak embun pagi gitu...
Quote VirginLady 11-9-2015 07:52 PM
dia ni poyo lah..x habis2 mencapab..
dari xde rasa apa2 last2 menyampah

pftttt

:
Quote jumainMd 11-9-2015 07:58 PM
shogun77 replied at 11-9-2015 06:52 PM
teringin nak jadi presiden lettew

tak salah kot bg peluang...rekod pun cantik d JDT..
jgn jd presiden turun temurun part II lak..


Quote zorrro_03 11-9-2015 08:00 PM

Kau tertinggal satu lagi nama manja beliau : punai
Quote sriwanis 11-9-2015 08:02 PM
Kena bgtau awal2 x minat nk pegang jaw tp dlm pale dh plan mcm2...org klu x minat jgnkan nk merancang nk pikir pun x hengen...alangkah bagus klu fam ni dipegang otai2 bola sepak 70an 80an dulu..santokh sigh,soh chin an (betul ke x nama ni?)...bebas dr mana2 royal atau ahli politik...
Quote F685 11-9-2015 08:15 PM
Kes terowong Larkin apa cerita ??

Ke dah settle aku terlepas pandang
Quote airfilterkotor 11-9-2015 08:43 PM
zorrro_03 replied at 11-9-2015 08:00 PM
Kau tertinggal satu lagi nama manja beliau : punai

Haaa.... ni betul-betul baru.
Quote sofiazara 11-9-2015 08:46 PM
dia ni
1. kaki bangku
2. kerabat diraja lagiii
3. perasan

takyahla katik...pegila ulit bini gombak ko je
Quote missus_meow 11-9-2015 08:48 PM
shogun77 replied at 11-9-2015 06:52 PM
teringin nak jadi presiden lettew

Mmg lama teringin, tengah tunggu org masuk meminang je

Lihat semua komen(158)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

27-5-2024 03:09 PM GMT+8 , Processed in 0.063485 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top