CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ceraikan Isteri Kedua, Adi Putra Umum Kembali Solo Di Instagram

23-3-2017 03:57 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 117614| Komen: 1125|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Beberapa hari lalu selepas pelakon Adi Putra, 36, bercerai dengan isteri pertamanya, Zuhaidah Yusof, 42, media sosial kecoh membincangkan isu perceraian pasangan berkenaan.
Beberapa hari lalu selepas pelakon Adi Putra, 36, bercerai dengan isteri pertamanya, Zuhaidah Yusof, 42, media sosial kecoh membincangkan isu perceraian pasangan berkenaan.

Pun begitu, media sosial hari ini (Khamis), sekali lagi digemparkan apabila Adi memuat naik gambar bekas isteri pertama dan isteri keduanya dengan kapsyen yang begitu mengejutkan pengikut Instagramnya.



"Ramai yang bertanyakan tentang status rumah tangga saya, di sini saya ingin nyatakan yang saya tidak ada apa-apa hubungan dan kaitan lagi dengan @aidayusof15 ( aida ) dan @marmobilespa ( shahida )," tulisnya.

Terdahulu, Adi memfailkan permohonan cerai dengan Zuhaidah Yusof atau lebih mesra dipanggil Aida Yusof pada 3 Mac lalu di Mahkamah Syariah Kuala Lumpur.




Tak sampai sebulan, Adi telah menceraikan kedua-dua isterinya! Namun, dalam masa sama Adi enggan mengulas lanjut berhubung perkara itu.

Bagaimanapun, Adi meminta semua pihak menghormati kedua-dua bekas isterinya supaya tidak diganggu.


Foto: IG Adi Putra

Apa sebabnya Adi melepaskan kedua-duanya sekali ya? Semoga ketiga-tiga mereka tabah dalam meneruskan liku-liku kehidupan. - CARI
12

Bagus
11

Marah
12

Terkejut
8

Sedih
13

Lawak
19

Bosan

Friends Rank (75 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote idakamaruddin 23-3-2017 02:08 PM
gila babenggg

Quote enchante78 23-3-2017 02:08 PM
Ahhh koooo.. dua dua sekali dia ceraikan.
Kembali solooo
Quote hanni_ruzz 23-3-2017 02:10 PM
dah ada calon baru ler tewwww
Quote abgsallehsado 23-3-2017 02:10 PM
samerplak kaler tudung kedua2  x bini..
Quote kawahapi 23-3-2017 02:11 PM
laaa pulak?

The pressure is to high I guess
Quote zehra2 23-3-2017 02:11 PM
Dah ada calon baru kot..
Kalo tkde.. pi join daesh sana.
Quote enchante78 23-3-2017 02:11 PM
abgsallehsado replied at 23-3-2017 02:10 PM
samerplak kaler tudung kedua2  x bini..

Hahahahahahahahaha
Buy 1 get 1 free
Quote insulin 23-3-2017 02:11 PM
Takziah la yer, adiputra..
Quote offwhite 23-3-2017 02:11 PM
sapa nak adiporn bole isi borang..
Quote judicata 23-3-2017 02:12 PM
hanni_ruzz replied at 23-3-2017 02:10 PM
dah ada calon baru ler tewwww

aidaannefasha keww??

hot gebu gebas maka tak kisah la melepas 2 org bini lama
Quote SuRiaGreeNz 23-3-2017 02:13 PM
wahh dedua skali kena tinggal..puas hati ko jang
Quote Yongpallie 23-3-2017 02:13 PM
Hamik kauu sekali pukal terus haha. Takziah lerr.. moga ditemukan dengan kebahagian yg dicari utk semua
Quote terpaku 23-3-2017 02:13 PM
adakah aida janda kpop yang dapat
Quote terpaku 23-3-2017 02:14 PM
kesian acik zaibo...tak sampai setahun kekdohnya
Quote OsHiN_hOnEy 23-3-2017 02:14 PM
that time masa dia kantoi dgn spender bergulung kat Mekah..kemain sepupu dia meroyan kat FB pertahankan adiporn konon di fitnah bagai


Quote kosukeconan 23-3-2017 02:14 PM
wow for real?
sygnya i xkasihan pon ngn adiporn nih
Quote mamamia13 23-3-2017 02:15 PM
2 - 2 serentak pula tu dia x nak
Quote doubleA 23-3-2017 02:16 PM
mak aihh sekali dua2 diceraikan. unexpected sungguh.
kalau kembali rujuk drama la.

start all over again ke bang?
Quote fulusss 23-3-2017 02:16 PM
dah kenape dengan you ni adi???

Lihat semua komen(1125)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 05:47 PM GMT+8 , Processed in 0.180317 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top