CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Bingung Ditinggal Isteri, Lelaki Nekad Gantung Diri Live Di Facebook

18-3-2017 05:22 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 2651| Komen: 11

Description: Seorang lelaki yang membunuh diri dan merakamnya secara Live di Facebook telah menggemparkan orang ramai.
Seorang lelaki yang  membunuh diri dan merakamnya secara Live di Facebook telah menggemparkan orang ramai.

Pahinggar Indrawan yang berasal dari Indonesia mengambil keputusan nekad itu disebabkan kecewa dengan isteri yang meninggalkannya.


Video yang disiarkan secara langsung melalui akaun media sosialnya itu telah ditonton oleh lebih dari setuja orang, namun Facebook telah bertindak memadamnya.


Menurut laporan media tempatan, Tribun Sumsel, Indra sempat meluahkan perasaaan sebelum menggantung diri.

Katanya, dia terlalu sedih mengenangkan nasib ditinggalkan isteri tercinta, Dina Fitrianti dan bingung bagaimana untuk meneruskan hidup tanpa orang tersayang.


Menurut sumber, sebelumnya pasangan berkenaan telah dibawa ke rumah ketua kampung untuk berdamai namun beberapa jam selepas itu dia ditemui dalam keadaan tergantung. -CARI

Foto: Wartawan Jalanan
6

Bagus
7

Marah
3

Terkejut
5

Sedih
13

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (37 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini

Komen Terbaru

Quote hyhMs 20-3-2017 09:43 AM
[url=http://nikeoutletstoreol.us]Nike Store[/url]
[url=http://www.pandoracharmbraceletol.com]Pandora Store[/url]
[url=http://www.nikepascherfefr.com]Nike Pas Cher Femme[/url]
[url=http://www.nhlofficialoutletstore.us]official NHL jerseys[/url]
[url=http://www.sneakersaleol.top]Air Max Sneakers[/url]
[url=http://www.uggpaschero.com]Ugg Pas Cher Femme[/url]
[url=http://www.moncleroutletol.com]moncler outlet[/url]
[url=http://www.officialrelig ...
Quote @pplegreen 20-3-2017 08:22 AM
pa la motif dia wat video nk tunjuk kt pompuan yg da tinggalkan dia k.
Quote manjalara_01 19-3-2017 01:36 PM
xleh tgk dah video ni...nasib baik jiwa org prempuan ni lebih kuat dari org laki..
sbb slalunye org perempuan yg ditinggalkan org laki sehelai sepinggang..
Quote kucindemuk 19-3-2017 10:07 AM
yg ada putih tu.... pempuan la bang.....
Quote fox. 18-3-2017 09:50 PM
gambar atas tu mana satu laki2 mana satu perempuannya? dua2 tipis rambutnya
Quote uori 18-3-2017 09:17 PM
nyesal aku nengok videonya
Quote awaynepian 18-3-2017 08:05 PM
Nipisnya lahai iman dia
Quote Madel 18-3-2017 07:36 PM
Gitu rupanya saat2 malaikat cabut nyawa eh..tercungap2 mcm ayam kena sembelih.sekejapan je
Quote stayathomemom 18-3-2017 06:50 PM
Harap bukan muslim....sedey
Quote dridri 18-3-2017 05:43 PM
Dah tengok. Part yg dia dah gantung tu di censored kan.. so tak nampak muka dia.
Quote idakamaruddin 18-3-2017 05:40 PM
sape dh tgk??

Lihat semua komen(11)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-5-2024 06:59 AM GMT+8 , Processed in 0.044052 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top