CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Mahu Tercalon Top 5 DFKL, Azrel Ismail Mengaku Undi Diri Sendiri

19-3-2017 03:01 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 8689| Komen: 65|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Berbeza dari kebanyakan artis yang melakukannya secara rahsia, pelakon Azrel Ismail lebih senang mengaku secara terbuka.
Berbeza dari kebanyakan artis yang melakukannya secara rahsia, pelakon Azrel Ismail lebih senang mengaku secara terbuka.

Aktor kacak ini tidak malu mengatakan yang dia mengundi untuk dirinya sendiri bagi mendapat tempat Top 5 dalam Drama Festival Kuala Lumpur 2017 (DFKL 2017) .


“Saya tidak mahu memasang impian tinggi kerana saya tahu tidak mudah untuk sampai ke tahap itu. Sebagai selebriti, saya juga tidak boleh terlalu bergantung harap pada undian yang dihantarkan peminat semata-mata." katanya pada Harian Metro.

Foto: Harian Metro
Bukan itu sahaja, aktor drama Isteri vs Tunang ini juga selalu mengingatkan semua peminatnya supaya menghantar undian setiap hari menggunakan medium media sosial.


“Selagi tempoh undian dibuka, saya akan terus undi diri sendiri. Contohnya untuk DFKL 2017, undian dibuka sehingga 20 Mac,”

Bagi anugerah DFKL 2017, Azrel dicalonkan melalui drama Menantu Ting Tong untuk kategori Aktor Pilihan, Pasangan Pilihan dan Drama Pilihan.

Foto: IG Azrel ismail
Apa lagi, bagi peminat Azrel jangan lupa sokong pelakon kesayangan anda ini dengan mengundi untuknya juga ya. -CARI
23

Bagus
2

Marah
14

Terkejut
14

Sedih
6

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (67 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote idakamaruddin 19-3-2017 03:06 PM
sedih nye ko dik..len kali leak kan video senggama laju je nnt org undi ko dik
Quote gracieyna 19-3-2017 03:10 PM
Siapa dia ni?
Quote BebeQ 19-3-2017 03:16 PM
disebabkan kamu berperangai begini dik, hakak seperti nak vote retis2 lain selain kamu dik. akak kesian retis lain dik.

fatah kayu ada tercalon tak dalam katagori beliau ni? kalau ada, beliau macam harapan menang tu jauh la sikit..
Quote sepitsiput 19-3-2017 03:21 PM
meols respek retis yg x gigih berkempen suruh fans undi alih2 menang awards mcm Shah Iskandar, Tasha Shila, Fara Fauzana, Ayda Jebat, Siti Nurhaliza, Didie Alias, Amar Baharin, Aaron Aziz, Siti Saleha, Shaheizh Sam, Alyah & of course Queen Lopa
Quote onexox97 19-3-2017 03:40 PM
jujur lagi amanah
Quote shernazz 19-3-2017 04:11 PM
dolu masa cite rindu 200% tu aku igt dia mmg orang luar..xsangka dia org msia rupanya..hahaha
dia ni mix apa..ke lots of mix or little mix?
Quote sharlenetexas 19-3-2017 04:31 PM
sepitsiput replied at 19-3-2017 03:21 PM
meols respek retis yg x gigih berkempen suruh fans undi alih2 menang awards mcm Shah Iskandar, Tasha ...

uols sarkastik ke apa ni sis?
Quote de_ikea 19-3-2017 05:09 PM
Dia ni berlakon syurga nur masa ramadhan taon lepas nun best jugak. Tp tak jadik pulak geng2 anak2 sis
Quote Yongpallie 19-3-2017 05:16 PM
Sedehhh aku dengornya. Harap ko tak menang
Quote esteryen 19-3-2017 05:22 PM
Yongpallie replied at 19-3-2017 05:16 PM
Sedehhh aku dengornya. Harap ko tak menang

Kan, kelakar la pula kalau dia menang sbb mostly pemenang kat stage akan ucap TQ pada fans yg vote mereka, so kalau dia menang, kat stage dia nak TQ MYSELF for VOTING MYSELF     weird bebetul
Quote RatuDunia94 19-3-2017 07:18 PM
Kalo undi sendiri pon diam2 sudah lah..
Quote putehkundor 19-3-2017 07:39 PM
tahun lepas ke yg si amar baharin tu terang2  upload gambar ahli2 fanclub beliau beli paper bh berkodi kodi?
tapi tak menang pun khuens...cuma lepas top 5 jah...
Quote putehkundor 19-3-2017 07:41 PM
dulu bab undi diri sendiri ni jadi bahan jenaka jah khuens....tak silap zaman baby AA dgn ogy kot
Quote CikRoyanners 19-3-2017 08:17 PM
Takde fans ke dia nih
Quote lovelytouch 19-3-2017 08:41 PM
Akaq ksian dgn kau dek. Jadi disebabkan kau hensem akaq tawarkan diri jadi peminat kau. Ok?
Quote WajibulGhunah 19-3-2017 09:01 PM
Alololo
Dia kne menggarit mcm jantan kayu patah tu bru la fofular
G la rembat retis hot2 untk dijadikan gf berlakon mcm Diva AA ke maknil ke
Quote Mary_jane 19-3-2017 09:13 PM
Dia berlakon ramadhan lepas kat rtm1 not bad jugak.
Quote anony-mous 19-3-2017 09:13 PM
sepitsiput replied at 19-3-2017 03:21 PM
meols respek retis yg x gigih berkempen suruh fans undi alih2 menang awards mcm Shah Iskandar, Tasha ...

Motip uols masukkn tasha shila? Mmg sheols x ajak tp soh si ikan bakar belikan selori paper  
Quote anony-mous 19-3-2017 09:16 PM
Kesian heshe. Pdhal rembes tp kenapa sejuk beku?

Lihat semua komen(65)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 01:54 AM GMT+8 , Processed in 0.056510 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top