CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

'Gila' Dengan Hobi Baharu, Suami Bingung Dengan Anzalna Nasir

19-3-2017 05:05 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 27469| Komen: 134|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Kalau dulu minatnya adalah membeli baju, kini selebriti jelita Anzalna Nasir mempunyai hobi baharu iaitu menghias rumah pula.
Kalau dulu minatnya adalah membeli baju, kini selebriti jelita Anzalna Nasir mempunyai hobi baharu iaitu menghias rumah pula.

Anzalna atau nama sebenarnya Nur Anzalna Md Nasir memberitahu, hampir setiap hari dia mengalih perabot hingga suaminya, Mohamad Hanif Mohamad Zaki bingung.


Foto: IG Anzalna Nasir
"Aktiviti paling menyeronokkan sekarang adalah menghias rumah. Bayangkan, saya mengubah kedudukan perabot hingga suami jadi bingung. Malah, saya semakin 'gila' membeli barang hiasan rumah terutama lampu. Gara-gara itu, Hanif mencadangkan saya membuka kedai kerana terlalu banyak lampu yang dibeli," katanya kepada BH Online.

Namun aktres drama Memori Cinta Suraya ini sedar dia perlu mengawal perbelanjaan agar tidak berterusan membazir.


Malah, dia bercadang untuk menjual hiasan lampu yang sudah tidak digunakan lagi menerusi laman Instagramnya.

Jadi bagi anda yang berminat bolehlah mengikuti akaun media sosialnya ya. -CARI

Foto: IG Anzalna Nasir
13

Bagus
12

Marah
11

Terkejut
9

Sedih
13

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (76 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote de_ikea 19-3-2017 05:11 PM
Edited by de_ikea at 19-3-2017 05:14 PM

Alang2 ada talent mnghias, baik amik upah jd id kecik2. Dah nama anzalna. Org nk ajek.
Quote offwhite 19-3-2017 05:12 PM
ok la tu anzalna..drpd buat keja x berfaedah like bergosip baik buat keja rmah..tp smpai somi pun bingung x dapek den nk tlg..
Quote green~tea 19-3-2017 05:13 PM
Beranak je la... hilang la bosan tu nnti
Quote Yongpallie 19-3-2017 05:15 PM
Untunglah banyak duit
Quote Elle_mujigae 19-3-2017 05:30 PM
comelnya hobi beliau.....hehe..tapi larat ke nak selalu alih2 perabot..kita alih kedudukan katil terus demam the next day...huhu...
Quote Elle_mujigae 19-3-2017 05:31 PM
bagus cadangan supaya beliau jadi id... why not kan..nama dah ada...
Quote shernazz 19-3-2017 05:34 PM
pic last tu laki dia cam
"eh eh dia nak kiss plak"
Quote mokcikKSKB 19-3-2017 05:38 PM
Jgn sakit bdn sudah...
Quote budaktua 19-3-2017 05:57 PM
shernazz replied at 19-3-2017 05:34 PM
pic last tu laki dia cam
"eh eh dia nak kiss plak"

tu namanya nak minta lg brg dlm rumah...
Quote cicicumel 19-3-2017 06:05 PM
Psangan ni xde plak dihencap bila nak beranak.sebab?? Deols diyakini str8 100% kan....coii
Quote NAT_11 19-3-2017 06:09 PM
Bukan ke Anzalna ni berlakikan Mat Saleh - sudah ceraikah dan
kawen jantan Melayu pulak.................??????
Quote harkktuih 19-3-2017 06:19 PM
NAT_11 replied at 19-3-2017 06:09 PM
Bukan ke Anzalna ni berlakikan Mat Saleh - sudah ceraikah dan
kawen jantan Melayu pulak............ ...

Bila plak laki sheol mat saleh nyer
Quote 32kW 19-3-2017 06:24 PM
mokcikKSKB replied at 19-3-2017 05:38 PM
Jgn sakit bdn sudah...

Kann? Teringat kakak kat office i, kena slipped disc sebab suka angkat alih2 pasu besar kat rumah. Dah tua baru rasa akibatnya
Quote aleesyasofia 19-3-2017 06:50 PM
iols xrajin nak mgalihkan perabot bgai.. stahun skali jer.. tue pon time raya..
Quote shernazz 19-3-2017 06:58 PM
budaktua replied at 19-3-2017 05:57 PM
tu namanya nak minta lg brg dlm rumah...

nak ajak gi viva home shopping lagi dan lagiii
Quote Deidra 19-3-2017 06:59 PM
de_ikea replied at 19-3-2017 05:11 PM
Alang2 ada talent mnghias, baik amik upah jd id kecik2. Dah nama anzalna. Org nk ajek.

Good idea.from hobby to cash-generated,why not kan?
Quote aku.semut.merah 19-3-2017 07:09 PM
Sheols pegnan chuolsss
Quote Flyhighs 19-3-2017 07:30 PM
Hobi mahal gittew..tak mampoo iols
Quote putehkundor 19-3-2017 07:47 PM
cute couple

Lihat semua komen(134)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 12:05 AM GMT+8 , Processed in 0.049996 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top