CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Kanak-Kanak Sesat Atas Bumbung, Abang Sado Datang Tolong Selamatkan

18-3-2017 12:57 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 7011| Komen: 36

Description: Video aksi tangkas lelaki yang menyelamatkan seorang budak lelaki berusia lingkungan empat tahun di bumbung flat Taman Keramat, di AU3 menjadi tular di media sosial sejak semalam.
Video aksi tangkas lelaki yang menyelamatkan seorang budak lelaki berusia lingkungan empat tahun di bumbung flat Taman Keramat, di AU3 menjadi tular di media sosial sejak semalam.


Menurut kakitangan  swasta yang dikenali sebagai Ahmad Fadhil Mohamad Nor, 26 itu, dia ternampak budak berkenaan semasa dalam perjalan pulang dari gimnasium yang terletak berdekatan.

"Disebabkan tanggungjawablah menyebabkan saya panjat juga bumbung tu. Apa cara sekalipun, saya kena pastikan kanak-kanak itu selamat," katanya.


Laporan Harian Metro menyatakan, aksi menyelamat tersebut mengambil masa selama kira-kira setengah jam.

Menurut Fadhil lagi, kanak-kanak yang berada di atas bumbung tingkat tiga flat berkenaan ditemui dalam keadaan ketakutan.

Namun, tidak dapat dipastikan bagaimana kanak-kanak tersebut boleh berada di situ. -CARI

6

Bagus
10

Marah
13

Terkejut
33

Sedih
25

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (95 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote FanTasyCreaTioN 18-3-2017 01:10 PM
Salute to abang sado tu sebab prihatin ..

tapi agak bahaya la ..

baik lagi hampar tilam ke bawah tu dan pujuk budak tu terjun .. tak tinggi mana pun

Quote harkktuih 18-3-2017 01:10 PM
Cuma trpk, nape tak ketuk pintu rumah tu n amik dr balkoni je?
Quote SalenaGomez 18-3-2017 01:13 PM
Jap....nape x try.amik budak tu dr balkoni...
Quote Changa 18-3-2017 01:14 PM
aiyoh kecik2 pun dah pandai memondan acah2 nak bunuh diri ke dek.
Quote FanTasyCreaTioN 18-3-2017 01:18 PM
Tak d ambil dari balkoni mungkin sebab penduduk awal kat situ dah cuba .. kot
tu yang kecoh kecoh kat bawah sebab tak ada sesiapa kat rumah

budak tu d tinggal sensorang?

Quote AbukRokok 18-3-2017 01:18 PM
bertambah kencang saham abg sado
kakakl perhati sambil tersipu sipuan ketawa kecil ala ala comel
Quote AbukRokok 18-3-2017 01:20 PM
nasib baru balik dari gym ...otot masih mengembang dan mengeras setakat budak kecil satu tangan je angkat
Quote Skuau 18-3-2017 01:31 PM
Tindakan spontan......tq abg sado.
Quote tripleid 18-3-2017 01:43 PM
SalenaGomez replied at 18-3-2017 01:13 PM
Jap....nape x try.amik budak tu dr balkoni...


sbb kalu buat cara ekspres amik dr balkoni maka  xleh show off+ tayang bodi 1malysia
Quote kuzaime 18-3-2017 01:50 PM
Syukurlah selamat.. Mana ajerlah mak bapak tu pegi agaknya..
Quote aHoi83 18-3-2017 01:54 PM
"Yg sado kan semuanya gay" kata perempuan kepam tak laku
Quote Rainrein 18-3-2017 01:55 PM
Mana mak bapak budak nih?
Quote lazim 18-3-2017 02:23 PM
nasib la happy ending. kalau abang sado jatuh merudum ke bawah. harus arwah abam sado kena hencap
Quote Pajeri_Nenas 18-3-2017 02:40 PM
acik2 kepam Dan hadek2 flat mesti teruja melihat shorts ketat Dr bwh
Quote batmana 18-3-2017 03:44 PM
sib baik tingkat 3
klu tingkat 30

sapa nk pnjat?

Quote RatuDunia94 18-3-2017 09:37 PM
Mohon gambar abam sado tersebut..
1 gambar pasport muka dr depan dan tepi
1 gambar full body dr depan dan belakang
Quote pasemboq 18-3-2017 09:50 PM
boxer melekat + singlet  = ummah bottom
Quote fox. 18-3-2017 10:10 PM
mesti ada yg terfikir abam sado ini berkemungkinan gay. namun akak kagum dgn pertolongan yg diberikan
Quote famri7 18-3-2017 10:13 PM
Adik sunni kecik2 dah nk bnuh diri..ujung2 gay sluar ketat datang.. cash.

Lihat semua komen(36)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

30-5-2024 11:47 PM GMT+8 , Processed in 0.076763 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top