CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Lelaki 'Bermasalah Mental' Cuba Ceroboh Masuk Ke Kokpit

2-3-2017 10:02 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 2227| Komen: 10

Description: Seorang lelaki berusia 26 tahun cuba memasuki kokpit sebuah pesawat komersial yang dalam perjalanan dari Paris menuju ke Casablanca, Maghribi semalam.

Seorang lelaki berusia 26 tahun cuba memasuki kokpit sebuah pesawat komersial yang dalam perjalanan dari Paris menuju ke Casablanca, Maghribi semalam. 

Agensi berita MAP yang memetik kenyataan polis melaporkan, penumpang yang namanya tidak didedahkan itu dikatakan pergi ke tandas sebelum cuba masuk ke kokpit tetapi berjaya dihalang kru penerbangan. 

Tiada butiran lanjut berhubung insiden itu atau nama syarikat penerbangan yang terbabit. 

Menurut jurucakap polis yang bertugas, sebaik sahaja pesawat itu mendarat di Casablanca, lelaki terbabit dibawa ke klinik di lapangan terbang, dan kemudiannya mengesahkan dia mempunyai 'masalah mental' sebelum dihantar ke Hospital Psikiatri.

Difahamkan, lelaki itu adalah pendatang haram di Perancis yang mempunyai 'masalah mental' dan terpaksa ditemani bapa saudaranya untuk menaiki pesawat ke Maghribi. - CARI
sumber foto: Berita Harian



13

Bagus
8

Marah
22

Terkejut
19

Sedih
17

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (84 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mrizumi 2-3-2017 10:08 AM
Apahal brita org mslh mental je sejak dua menjak ni?
Quote EvieWanKenobi 2-3-2017 10:27 AM
menyusahkan betul la..
nasib baik tak berlaku
kejadian buruk..
Quote esbatu 2-3-2017 10:30 AM
mungkin pernah bercita-cita nak jadi pilot
Quote bellxx 2-3-2017 11:56 AM
haihhh sian sian
Quote Artemesiaa 2-3-2017 12:02 PM
Dah tahu dia ada masaalah mental kenapa le bagi dia gi toilet sendiri macam2 boleh jadi kalau tak ada pengawasan
Quote onexox97 2-3-2017 12:07 PM
masalah mental berlaku do seantero dunia
Quote chinta89 2-3-2017 12:15 PM
aduh mcm ni pun ade..
Quote merrissa 2-3-2017 04:31 PM
lepas lak dia ke luar negara
Quote WhiskeyScotch 2-3-2017 04:45 PM
Nasib baik bukan pilot yang bermasalah mental.
Quote binisupir 3-3-2017 12:22 AM
nasib takde pape berlaku.. huh

Lihat semua komen(10)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 07:45 AM GMT+8 , Processed in 0.434965 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top