CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Penumpang Ketakutan, Juruterbang 'Miring' Meroyan Dalam Pesawat

13-2-2017 05:11 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 4231| Komen: 13

Description: Bagaikan sakit mental dan mengalami tekanan perasaan, seorang juruterbang untuk penerbangan dari Austin ke San Francisco

Bagaikan sakit mental dan mengalami tekanan perasaan, seorang juruterbang untuk penerbangan dari Austin ke San Francisco dikatakan membuat ucapan bukan-bukan menerusi interkom pesawat. 


Ini menyebabkan dia terpaksa ditukarkan dengan juruterbang lain bagi mengelakkan masalah lain pula timbul termasuk keselamatan pengguna. 

Syarikat penerbangan United Airlines turut meminta maaf dengan kelakuan juruterbang tersebut, petik laporan KXAN. 

Dilaporkan sebelum itu, juruterbang yang dirahsiakan identitinya itu masuk ke pesawat dan mula menjerit-jerit melalui interkom. 

Para penumpang berasa ketakutan dan risau lalu berkongsi hal itu menerusi laman sosial. Mereka juga mendakwa bertindak keluar dari pesawat itu kerana bimbangkan keselamatan. 

Pun begitu, insiden tersebut berakhir bila juruterbang gantian di bawa masuk dan penerbangan itu berlepas selepas dua jam kemudian. - CARI 


Foto: Standart.co.uk
18

Bagus
13

Marah
9

Terkejut
9

Sedih
19

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (78 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote terpaku 13-2-2017 11:33 AM
mesti pilot ni baru lepas baca buku patah kayu..terus mental
Quote prettyuglybabe 13-2-2017 12:50 PM
mabuk mungkin..

Quote kaspar0v 13-2-2017 12:54 PM
meroyan agaknya
Quote chinta89 13-2-2017 03:01 PM
aduhai mcm2
Quote noell 13-2-2017 03:06 PM
bini mintak cerai la tuh

Quote buragazz 13-2-2017 03:06 PM
Ntah2 dia makan dadah zombie tu kot...
Quote kelana36 13-2-2017 03:27 PM
noell replied at 13-2-2017 11:06 AM
bini mintak cerai la tuh

budaya kokesen ni memang macam tu.. bila gaduh laki bini jer thats it, the end of the world. dah tak boleh control life sendiri.for us , asean ni lagi pro, boleh asingkan family problem tinggal kat rumah jer, jangan bawak pegi kerja. sebab tu mh370 tu, dia orang terus buat assumption pilot bunuh diri sebab ada marriage problem. pada hal banyak jer lagi kes marriage problem kat malaysia ni, normala shamsuddin and che ta dengan hubby masing masing contohnya..



Quote kucen_miang 13-2-2017 03:32 PM
terpaku replied at 13-2-2017 11:33 AM
mesti pilot ni baru lepas baca buku patah kayu..terus mental

patah ada 99 kata2 dlam buku tu. kata2 nomor keberapa yg kuat sgt pengaruhnya tu?
Quote terpaku 13-2-2017 03:33 PM
kucen_miang replied at 13-2-2017 03:32 PM
patah ada 99 kata2 dlam buku tu. kata2 nomor keberapa yg kuat sgt pengaruhnya tu?

baca yang no 1 terus mental
Quote zorrro_03 13-2-2017 03:34 PM
kelana36 replied at 13-2-2017 03:27 PM
budaya kokesen ni memang macam tu.. bila gaduh laki bini jer thats it, the end of the world. :lo ...

hahaha...  nnt hilang masalah metal pilot kokosen tu. hang yang meroyan kena saman che tar dan nomala.  wakakakaka....  
Quote kucen_miang 13-2-2017 03:34 PM
Edited by kucen_miang at 13-2-2017 03:36 PM
terpaku replied at 13-2-2017 03:33 PM
baca yang no 1 terus mental

hahahahahahhahah


yang ni ka?



Quote nour2001 14-2-2017 03:11 PM
Pilot tu kalu muslim dan jerit Allah Akbar mau menjerit2 ketakutan penumpang dlm plane tu..
Quote allhaillll 14-2-2017 03:22 PM
mabuk kot.

Lihat semua komen(13)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

13-4-2024 07:54 PM GMT+8 , Processed in 0.147019 second(s), 58 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top