CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Pesawat Buatan Sendiri Terhempas Atas Bumbung, Juruterbang Maut Di Lokasi

1-3-2017 04:57 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 2900| Komen: 9

Description: Kelmarin, sebuah pesawat buatan sendiri dilaporkan terhempas di atas bumbung sebuah kondominium di seberang Sungai Merrimack, Massachusetts, dan juruterbangnya dilaporkan maut di tempat kejadian.
Kelmarin, sebuah pesawat buatan sendiri dilaporkan terhempas di atas bumbung sebuah kondominium di seberang Sungai Merrimack, Massachusetts dan juruterbangnya dilaporkan maut di tempat kejadian.


Memetik laporan Daily Mail, pihak Pentadbiran Penerbangan Persekutuan (FAA) berkata, ketika kejadian, pesawat itu sedang dalam ujian akhir penerbangan. 

Menurut pegawai polis Methuen, Leftenan Stephen Smith, ketika kejadian berlaku pada kira-kira jam 1 tengah hari, kebetulan hanya beberapa penghuni berada di dalam bangunan itu.

Sementara itu, rakaman televisyen dan gambar menunjukkan bahagian ekor pesawat satu enjin itu tersangkut pada bumbung kondominium berkenaan. 

Menurut saksi, Keith Lontine apabila dihubungi saluran televisyen kabel New England, pesawat itu seperti menjunam secara tiba-tiba dan mujur tiada penghuni yang dilaporkan mengalami kecederaan.- CARI

sumber foto: Daily Mail


15

Bagus
22

Marah
26

Terkejut
24

Sedih
37

Lawak
38

Bosan

Friends Rank (162 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prettyuglybabe 1-3-2017 05:14 PM
nak test pergi la cari kawasan lapang jauh dari penempatan..
Quote she 1-3-2017 05:19 PM
Nak jadi Tony Stark ler tewwww
Quote kikuri 1-3-2017 05:23 PM
mujo takde orang kat rumah tu...
Quote harrypoter 1-3-2017 05:31 PM
lorr..
Quote ReginaGeorge 1-3-2017 06:27 PM
Cita2 tak kesampaian.
Quote bellxx 1-3-2017 07:09 PM
adoii siannyaaa
Quote oppol 1-3-2017 08:52 PM
Brek rosak ke..?....
Quote sssf83 2-3-2017 06:40 AM
Malang.. cita2 dah ada, tapi maut dah panggil..
Quote EvieWanKenobi 2-3-2017 09:31 AM
hancur harapan..

Lihat semua komen(9)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-6-2024 07:28 PM GMT+8 , Processed in 0.052437 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top