CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Lupa Daratan Lepas Popular, Sufian Suhaimi Tinggal Kekasih Lama Demi Elfira Loy?

2-3-2017 10:47 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 29880| Komen: 180|Original author: Myra Rozi

Description: Sebelum ini pun sudah ada gosip yang tersebar luas tentang bibit-bibit cinta yang baru mahu berputik antara Sufian Suhaimi dan Elfira Loy.
Foto: IG Sufian Suhaimi

Sebelum ini pun sudah ada gosip yang tersebar luas tentang bibit-bibit cinta yang baru mahu berputik antara Sufian Suhaimi dan Elfira Loy.

Namun baru-baru ini, pelantun lagu Terakhir itu dikecam netizen kerana dikatakan sanggup meninggalkan kekasih lamanya semata-mata untuk mengejar cinta Elfira.

Gambar Sufian bersama seorang wanita yang dikenali sebagai Izyan itu tersebar luas di media sosial dan sekali gus menjadi buah mulut netizen.

"Ramai yang marah dengan saya kerana mereka baru jumpa gambar-gambar lama saya dengan bekas kekasih saya dan membuat kesimpulan sendiri.

"Sebenarnya saya sudah putus dan wanita dalam gambar itu ialah bekas kekasih saya, namun saya tidak rasa ada keperluan untuk saya jelaskan perkara sebenar kerana ia adalah hal peribadi," ujarnya kepada mStar Online.

Sufian juga turut dikecam kerana dianggap sudah lupa daratan selepas popular dan mengaitkan nama Elfira sebagai punca keretakan hubungan Sufian dan Izyan.

Foto: IG Sufian Suhaimi
"Ia bukan sebab Elfira dan saya kasihan juga kerana Elfira turut terkena tempias dengan hal ini. Dia (Elfira) ada bertanya saya dan sedih bila dituduh begitu oleh netizen. Tapi bila saya jelaskan perkara sebenar, dia faham dan tidak melayan perkara berkenaan."

Kesian Sufian, sepatutnya netizen jangan cepat buat spekulasi sebelum mengetahui cerita yang sebenar.  Jika tidak habis tercalar nama dan maruah seseorang artis itu akibat fitnah yang dilemparkan kepadanya. -CARI

Foto: IG Sufian Suhaimi
26

Bagus
14

Marah
15

Terkejut
29

Sedih
34

Lawak
45

Bosan

Friends Rank (163 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote terpaku 2-3-2017 09:11 AM
str8 ker...sekilas gayah di ig
Quote d_dalia 2-3-2017 09:14 AM
terpaku replied at 2-3-2017 01:11 AM
str8 ker...sekilas gayah di ig

acah2 str8 lah uols...
Quote faralina04 2-3-2017 09:15 AM
ni pon jd gosip ke???/
Quote qqOfficial 2-3-2017 09:16 AM
ehhh choii...meols dah update okay cerita kak pian dlm benang meols terdahulu ... huhuu...
Quote d_dalia 2-3-2017 09:16 AM

dah nama pun retis..haruslah jadi gosipp..aigooo
Quote d_dalia 2-3-2017 09:17 AM
qqOfficial replied at 2-3-2017 01:16 AM
ehhh choii...meols dah update okay cerita kak pian dlm benang meols terdahulu ... huhuu...

maaf lah uols..iols nak bukak benang khas utk kak pian utk menampakkan sisi jejanz str8...
Quote qqOfficial 2-3-2017 09:17 AM
mohon merge jahhhh... hehehhh....

https://mforum.cari.com.my/forum ... &extra=page%3D2
Quote taksukapeanut 2-3-2017 09:18 AM
suka je dia dengan elfira
straight atau tidak itu belakang kira.. hahaha
Quote GegarVaganja 2-3-2017 09:18 AM
xde cerita pasal dik aiman pun?
eh, thread kak pian rupanya
Quote d_dalia 2-3-2017 09:18 AM
qqOfficial replied at 2-3-2017 01:17 AM
mohon merge jahhhh... hehehhh....

https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread ...

kejam uols..kasi chance lah kat iols utk up kan kak pian....meh sini cemolot..
Quote d_dalia 2-3-2017 09:19 AM
GegarVaganja replied at 2-3-2017 01:18 AM
xde cerita pasal dik aiman pun?
eh, thread kak pian rupanya

dik eman belum mummaiyiz lg..belum layak putus cinta..
Quote CrowneGlory 2-3-2017 09:19 AM
siapa la ko ni.... x kenal lgsg....
Quote doubleA 2-3-2017 09:24 AM
Sendunya kakpian
Quote bobok_berhabok 2-3-2017 09:28 AM
kenapa reporter suke sangat korek cerita dia ni ??? aduhh .


bosan lah kakak dengan Pian ni
Quote mokcikKSKB 2-3-2017 09:36 AM
d_dalia replied at 2-3-2017 09:07 AM
"Saya Putus Cinta Bukan Kerana Elfira Loy" - Sufian Suhaimi



Dr gaya mcm idok je..baca balik twitter lama dia harus aku x percaya dia stret
Quote syadq 2-3-2017 09:45 AM
Kak pian milik dek eman okay.
Quote LostStar 2-3-2017 09:51 AM
"Sebenarnya saya sudah putus dan wanita dalam gambar itu ialah bekas kekasih saya, namun saya tidak rasa ada keperluan untuk saya jelaskan perkara sebenar kerana ia adalah hal peribadi," ujarnya kepada mStar Online.

tengok ig ex dia tu, baru 5 minggu lepas up pix my My heart, my soul bagai tu..
baru sebulan lebih jek pon da sibuk heboh.. ex dia pon xdan nak delete pix dia lagi.. beria btl nk clearkan nama...gayah2 jek perangai...
Quote Apai90 2-3-2017 10:12 AM
Untungla Pian..  Elfira dahla cute and cantik
Quote d_dalia 2-3-2017 10:34 AM
syadq replied at 2-3-2017 01:45 AM
Kak pian milik dek eman okay.

mana boleh berkongsi kasih..

Lihat semua komen(180)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-6-2024 01:40 AM GMT+8 , Processed in 0.228228 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top