CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Selalu Tayang Kemesraan, Mizz Nina Dan Noh Hujan Didakwa Menunjuk-Nunjuk?

2-3-2017 10:05 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 17733| Komen: 108|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Selalu memuat naik gambar bersama di laman Instagram, kemesraan pasangan selebriti, Mizz Nina dan Noh Hujan memang tidak dapat dinafikan lagi.
Selalu memuat naik gambar bersama di laman Instagram, kemesraan pasangan selebriti, Mizz Nina dan Noh Hujan memang tidak dapat dinafikan lagi. 

Namun lumrah menjadi figura umum, pasti ada sahaja orang yang mengecam dengan mengatakan mereka terlalu menunjuk-nunjuk sampai ada yang meluat.
Foto: IG Mizznina
"Kemesraan yang saya tunjuk di Instagram itu adalah untuk isteri saya bukan untuk menunjuk-nunjuk atau tujuan lain," katanya kepada Mstar Online.

Walau bagaimanapun kisah mereka berdua juga menjadi inspirasi kepada masyarakat di luar terhadap kehidupan seseorang selepas berkahwin.

"Apa yang dimuat naik adalah perkara yang positif untuk hubungan kami, saya tidak sangka pula ramai yang menjadikan perkara sebagai inspirasi."


Foto: IG Mizznina
Mengulas mengenai perkara yang sama, Mizz Nina atau nama sebenarnya Shazrina Azman, 37, berkata, suaminya itu memang seorang yang romantik dan pandai menjaga hatinya.

"Kami ada batasan juga, tidak semua perkara boleh dikongsi kepada umum. Kalau boleh apa yang dikongsi memberi manfaat kepada semua," ujarnya.

Foto: IG Mizznina
Syabas kepada pasangan romantik ini kerana menjadikan media sosial sebagai tempat untuk menyebarkan perkara-perkara yang baik dan berfaedah.

Kami doakan agar Mizz Nina dan Noh Hujan keakal bahagia hingga ke syurga. -CARI
27

Bagus
26

Marah
26

Terkejut
41

Sedih
33

Lawak
38

Bosan

Friends Rank (191 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote KendallJenner 2-3-2017 10:15 AM
abis tu nanti kalau x upload kena speku bermasaalah pula haha
macam2 hal la
Quote samasam90 2-3-2017 10:18 AM
kalau tak post pulok, nanti keluar edisi speku. kebahagian retiis diukur dari gambar yach.

lagipun dah kahwin. tak macam retis sorang tu. belum kahwin, tapi still mesraaaa~
Quote apedehal 2-3-2017 10:19 AM
Mengong ke apa..da sah2 suami isteri lantak deyols la nk tunjuk pic mesra..bkn pic atas katil pun. Hamboii tayang mkn mcD tangan silang2 korg ckp suwit cirit2 plak..
Quote mommymonster82 2-3-2017 10:20 AM
Pulak dah... tak suka unfollow je lah.. apa yg pening2 fikir org tu gitu gini..
Quote mrsLucky 2-3-2017 10:23 AM
Nice...btw muka Nina nampak bulat...Noh nampak kepam...but they look happy ...seronok banyak duit holiday sana sini...derang antara artis yang lambat dapat cahaya mata..
Quote EvieWanKenobi 2-3-2017 10:25 AM
ntahnya.. diorang pulak yang sentap..
Quote CrowneGlory 2-3-2017 10:25 AM
bila pasangan kepam bermesraan... x lalu nk tgk
Quote fynnkakiblock 2-3-2017 10:26 AM
lantak la theyols laki bini bukan kapel tak menikah lagi tapi gigih holiday crew tiap masa
Quote dekmieDandy 2-3-2017 10:27 AM
tak tunjuk kang jadi macam Nazim Othman tu pulak, kene tuduh ada masalah
Quote mimi77 2-3-2017 10:28 AM
la...apa salahnya tunjuk kemesraan...bukan ada yg over pon. boleh jd contoh pd org lain jugak
Quote nyanyan 2-3-2017 10:31 AM
tak payah la follow ig  dorang senang
Quote idakamaruddin 2-3-2017 10:31 AM
biasa2 je gmba2 nye..mcm suami isteri lain yg amik gmbo

xde pn geli ke meremang ke ok ok jah iols tgk
Quote arffa 2-3-2017 10:31 AM
bior le. depa laki bini kot..
Quote lilcountess 2-3-2017 10:32 AM
hajah nina dengan suami didakwa menunjuk, hajah lofa dengan bukan mahram ramai juga yg suka. pelik
Quote bambimo 2-3-2017 10:33 AM
eee dulang emas mau xsayang...hehehe jgn marah saja usik noh & nina..
Quote myakayina 2-3-2017 10:36 AM
takde kissing2 ok lah tu.. biasa je foto2 tu.. tak suka takyah follow la..abis cerita..
Quote d_dalia 2-3-2017 10:36 AM
biar lah diorang nak tunjuk kemesraan..itu pun nak kecoh...kang bila tak update pic partner dlm socmed, kena tuduh ada masalah rumahtangga lak
aigooo...serba tak kena lah...btw, iols suka to the max couple ni...semoga till jannah dan cepat2 dapat baby..
Quote azimodin 2-3-2017 10:39 AM
lilcountess replied at 2-3-2017 02:32 AM
hajah nina dengan suami didakwa menunjuk, hajah lofa dengan bukan mahram ramai juga yg suka. pelik

Bagus hujah chuols. semoga luruh selulit acik epot.
Quote aleesyasofia 2-3-2017 10:41 AM
sweet couple

Lihat semua komen(108)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-5-2024 09:30 AM GMT+8 , Processed in 1.716159 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top