CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Ibu Tercinta 'Pergi' Dalam Tidur, Takziah Buat Tom Cruise

14-2-2017 12:21 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 4229| Komen: 14|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Takziah buat bintang Hollywood terkenal, Tom Cruise, 54, yang baru sahaja kehilangan ibunya minggu lalu.
Takziah buat bintang Hollywood terkenal, Tom Cruise, 54, yang baru sahaja kehilangan ibunya minggu lalu.

Portal TMZ melaporkan Mary Lee South  meninggal dunia minggu lalu ketika dalam tidur pada usia 80 tahun selepas bertahun-tahun mengalami masalah kesihatan.



Foto: NBC/Getty Images

Sementara itu, majalah People melaporkan pengebumian itu dihadir Tom bersama kakak dan adiknya, Lee Ann DeVette, 57, Cass Mapother, 55, dan Marian Henry, 52, selain saudara-mara dan kenalan.


Foto: Mail Online


Mary yang juga merupakan bekas guru pendidikan khas adalah orang yang memberi inspirasi kepada Tom untuk membina kerjaya dalam industri pefileman.

Dalam satu temu bual bersama Rolling Stone pada 1986, Mary berkata dia memang berminat dengan teater, namun tidak mengambil sebarang tindakan untuk cuba berjinak-jinak dalam bidang itu.


Foto: Getty Images

"Pada zaman saya membesar, kamu akan dipandang buruk di mata masyarakat jika berkecimpung dalam indusrti perfileman Hollywood," katanya.

Bagaimanapun, ketika Tom masih muda, Mary memberi galakan kepada anaknya untuk menceburkan diri dalam pementasan tempatan.


Foto: WireImage

Kejayaan demi kejayaan dikecapi bermula dari pementasan di sekolah, menempa nama dalam dunia perfileman sehinggalah menjadi bintang box-office terkenal. Dalam pada itu, Mary akan sentiasa berada di sisi Tom untuk memberi semangat.

Siapa sahaja yang tak berasa sedih atas kehilangan orang disayangi terutama ibu yang melahirkan. Takziah sekali lagi diucapkan kepada Tom Cruise sekeluarga. - CARI
12

Bagus
9

Marah
6

Terkejut
20

Sedih
20

Lawak
9

Bosan

Friends Rank (76 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tayam 14-2-2017 12:45 PM
kesiannya
Quote fishcracker 14-2-2017 01:28 PM
Rest in peace
Quote IxoraP 14-2-2017 02:37 PM
rest in peace.. jrg dh dgr news psl tom cruise skrg.. asyik2 kardashian je.. ahhaa
Quote samasam90 14-2-2017 09:02 PM
rip. tom cruise masih dgn scientology ke?
Quote che_yatt 14-2-2017 09:20 PM
rip....dah lama x tengok tom.ngn suri
Quote WhiskeyScotch 14-2-2017 11:50 PM
Takziah buat keluarga mendiang.
Quote kokocrunch 15-2-2017 10:13 AM
takziah tom cruise..
Quote esbatu 16-2-2017 09:21 AM
takziah..muka mak sgt tom ni
Quote mieymiey 16-2-2017 10:13 AM
RIP mak Tom Cruise.
Quote melnanzz 19-2-2017 03:10 AM
Takziah, Tom Cruise. May her soul rest in peace
Quote marchikobonzo 21-2-2017 10:49 AM
May her soul rest in peace
Quote Gadis_sarawak 21-2-2017 11:21 AM
Takziah tom cruise..Aku minat betul kat tom cruise ni.Plus dia tak banyak kontrovesi negatif.
Quote supernaturalee 23-2-2017 11:49 AM
rajin die bwk mak die dlm award2 show
lps ni nk bwk sape plak teman
suri lh kot
xkan katie holmes plk kan


Quote sssf83 24-2-2017 04:30 PM
takziah..

Lihat semua komen(14)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-5-2024 07:03 PM GMT+8 , Processed in 0.098324 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top