CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

"Nak Muntah Bau Nafas Peminat" - Ucapan Hwayoung Buat Dia Disingkir Dari BOYS24

14-2-2017 05:02 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 11665| Komen: 29|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Kadang-kadang kita terlalu jujur meluahkan apa yang terbuku di hati sehinggakan ada yang makan hati dengan kata-kata kita. Baru-baru ini, salah seorang ahli kumpulan BOYS24, Hwayoung menjadi perhatian ...
Kadang-kadang kita terlalu jujur meluahkan apa yang terbuku di hati sehinggakan ada yang makan hati dengan kata-kata kita. Baru-baru ini, salah seorang ahli kumpulan BOYS24, Hwayoung menjadi perhatian ramai apabila klip audionya mengatakan dia nak termuntah kerana bau nafas peminat tular di laman sosial.



Foto: HELLOKPOP

Gara-gara ucapannya itu, Hwayoung terima kecaman keras daripada peminat baik di Korea mahupun di peringkat antarabangsa.

Menerusi klip itu, Hwayoung 'menghentam' peminat dengan menjelaskan bagaimana dia geli ketika bersentuhan dengan peminat selain dari mengutuk bau nafas peminat yang dikatakannya sangat busuk.


"Saya suka dipanggil Oppa, tapi saya benci apabila peminat memanggil saya begitu. Geli! Rasa sangat menyampah bila kena bersentuhan tangan dengan peminat ketika bertemu mereka.

"Setiap hari saya berhadapan sehingga 800 peminat untuk sentuh tangan mereka dan saya rasa nak termuntah. Ditambah pula dengan nafas mereka yang berbau sangat busuk," katanya.


Foto: VIVA.co.id

Akibat perbuatan memalukannya itu, agensi BOYS24, CJ E&M terpaksa tampil memohon maaf bagi pihaknya dan kini Hwayoung 'disingkirkan' selama-lamanya dari BOYS24.

"Kami ingin memaklumkan bahawa kami sudah menyingkir Hwayoung dari BOYS24 dan kontraknya akan ditamatkan," katanya.

Kan dah kena. Diharap artis lain mengambil iktibar di atas apa yang sudah berlaku ke atas Hwayoung dan lebih berhati-hati sebelum mengatakan sesuatu. Bak peribahasa Melayu, cakap siang pandang-pandang, cakap malam dengar-dengar. - CARI
18

Bagus
19

Marah
20

Terkejut
18

Sedih
22

Lawak
21

Bosan

Friends Rank (118 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote matchstick 14-2-2017 05:23 PM
Edited by matchstick at 14-2-2017 05:24 PM

Aku pun geli tgk muka ponen kpop lipstick pink ni..kt korea pemenat2 group ponen kpop ni terdiri drpd ajumma2 kepam mcm acik epot kepam di tanah air ke..
Quote kancilku_biru 14-2-2017 05:37 PM
Haha kalau pemenat kepam memang laa nak muntah
Quote supernaturalee 14-2-2017 05:47 PM
kena terminate terus ye
blh thn strictnye kpop ni

i tot bad publicity is still publicity?


Quote fly_in_d_sky 14-2-2017 06:07 PM
ala nafas busuk la apa la .... hek ku lihat tak kuasa mu berak tak basuh dengan air .. main lap-lap je ... eheks eheks
Quote sharlenetexas 14-2-2017 06:19 PM
bukan ke korean rajin berus gigi lepas lunchbreak. kt sinki bilik air kt ofis bersusun2 berus gigi diorang.

Quote amyza 14-2-2017 07:06 PM

Teringat noh hujan pun pernah ckp "busuk" kt peminat.
Quote huehue 14-2-2017 10:12 PM
Yang sentap tu mesti fans yg seminggu tak mandi dengan alasan sejuk. Rambut pun basuh 3 hari sekali.

I ingat tadi Hwayoung yang perempuan ex t-ara tu sebab baru lepas baca gosip dia
Quote RatuDunia94 14-2-2017 10:43 PM
Tp mmg la busuk mana pon peminat ko.. Hadap je la.. Dorang yg keluar duit utk ko.. Korea mmg sensitif kalo bab2 jaga hati fans ni..
Quote babyleo68 15-2-2017 03:27 AM
matchstick replied at 14-2-2017 05:23 PM
Aku pun geli tgk muka ponen kpop lipstick pink ni..kt korea pemenat2 group ponen kpop ni terdiri drp ...

Khennn.. menyampah aku tengok macam pondan  
Quote merrissa 15-2-2017 07:21 AM
amikkk kauuu.....terus kene terminate!
Quote syue86 15-2-2017 08:38 AM
supernaturalee replied at 14-2-2017 05:47 PM
kena terminate terus ye
blh thn strictnye kpop ni

diorg isu kecik pn bley kena buang or gam kt stesen tv
eg drive waktu mabuk...or even drive laju n kena saman..huhu
Quote CrowneGlory 15-2-2017 09:24 AM
In your face sangat pemenat2 heshe.....

mohon korg minum listerine sebelum serbu dia....
Quote ciwi1166 15-2-2017 10:01 AM
kah kah kah... setepek kat muka peminat2 dia.

ingt dia hadap sngt ke peminat2 dia.
Quote supernaturalee 15-2-2017 10:51 AM
syue86 replied at 15-2-2017 08:38 AM
diorg isu kecik pn bley kena buang or gam kt stesen tv
eg drive waktu mabuk...or even drive laju  ...

what about second chance?


Quote chinta89 15-2-2017 11:10 AM
x pasal2 hilang segala..
Quote syue86 15-2-2017 11:11 AM

depends...ade yg 2-3 tahun bru bley bsiaran semula
klu yg ade kes military service, spnjg hayat disebut2 slh diorg
wpn dh ade report btulis psl tindakan diorg
mmg igt smpai mati kekdahnya tu

ade sorg rapper ni belajar English kt Oxford ke mn tah
then k-netz x caya die belajar situ
so kena la die buat shooting jmpe lecturer n kwn2 skuliah die
tp still org sebut2 smpai sudah
Quote supernaturalee 15-2-2017 11:15 AM
syue86 replied at 15-2-2017 11:11 AM
depends...ade yg 2-3 tahun bru bley bsiaran semula
klu yg ade kes military service, spnjg hayat d ...

klulh kt msia pun blh dikenakan tindakan mcm ni

lately ni xde dh kes2 kena gam
last rsnya ft lh kot kena





Quote syue86 15-2-2017 11:20 AM
supernaturalee replied at 15-2-2017 11:15 AM
klulh kt msia pun blh dikenakan tindakan mcm ni

lately ni xde dh kes2 kena gam

byk benda akn keluar klu buat kt mlysia
klu isu pdidikan artis..hahahaa
isu driving..gangster..berMLM..
bagus gak klu kena gam org2 cmni
Quote Star_el 15-2-2017 02:06 PM
supernaturalee replied at 15-2-2017 11:15 AM
klulh kt msia pun blh dikenakan tindakan mcm ni

lately ni xde dh kes2 kena gam

ada gak, rituh kan si tikah suhaime pun kena banned sort of gak, time aku bc thread dia nak kurangkan seksi tu.

Lihat semua komen(29)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-6-2024 09:00 PM GMT+8 , Processed in 0.074203 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top