CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2664|Reply: 14

Ibu Tercinta 'Pergi' Dalam Tidur, Takziah Buat Tom Cruise

[Copy link]
Post time 14-2-2017 12:21 PM | Show all posts |Read mode
Takziah buat bintang Hollywood terkenal, Tom Cruise, 54, yang baru sahaja kehilangan ibunya minggu lalu.


Portal TMZ melaporkan Mary Lee South  meninggal dunia minggu lalu ketika dalam tidur pada usia 80 tahun selepas bertahun-tahun mengalami masalah kesihatan.


Foto: NBC/Getty Images





Sementara itu, majalah People melaporkan pengebumian itu dihadir Tom bersama kakak dan adiknya, Lee Ann DeVette, 57, Cass Mapother, 55, dan Marian Henry, 52, selain saudara-mara dan kenalan.




Foto: Mail Online




Mary yang juga merupakan bekas guru pendidikan khas adalah orang yang memberi inspirasi kepada Tom untuk membina kerjaya dalam industri pefileman.


Dalam satu temu bual bersama Rolling Stone pada 1986, Mary berkata dia memang berminat dengan teater, namun tidak mengambil sebarang tindakan untuk cuba berjinak-jinak dalam bidang itu.




Foto: Getty Images




"ada zaman saya membesar, kamu akan dipandang buruk di mata masyarakat jika berkecimpung dalam indusrti perfileman Hollywood," katanya.


Bagaimanapun, ketika Tom masih muda, Mary memberi galakan kepada anaknya untuk menceburkan diri dalam pementasan tempatan.




Foto: WireImage




Kejayaan demi kejayaan dikecapi bermula dari pementasan di sekolah, menempa nama dalam dunia perfileman sehinggalah menjadi bintang box-office terkenal. Dalam pada itu, Mary akan sentiasa berada di sisi Tom untuk memberi semangat.


Siapa sahaja yang tak berasa sedih atas kehilangan orang disayangi terutama ibu yang melahirkan. Takziah sekali lagi diucapkan kepada Tom Cruise sekeluarga. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-2-2017 12:45 PM | Show all posts
kesiannya
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Rest in peace
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 02:37 PM | Show all posts
rest in peace.. jrg dh dgr news psl tom cruise skrg.. asyik2 kardashian je.. ahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
rip. tom cruise masih dgn scientology ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
rip....dah lama x tengok tom.ngn suri
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-2-2017 11:50 PM | Show all posts
Takziah buat keluarga mendiang.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 10:13 AM | Show all posts
takziah tom cruise..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-2-2017 09:21 AM | Show all posts
takziah..muka mak sgt tom ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:13 AM | Show all posts
RIP mak Tom Cruise.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2017 03:10 AM | Show all posts
Takziah, Tom Cruise. May her soul rest in peace
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2017 10:49 AM | Show all posts
May her soul rest in peace
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2017 11:21 AM | Show all posts
Takziah tom cruise..Aku minat betul kat tom cruise ni.Plus dia tak banyak kontrovesi negatif.
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2017 11:49 AM | Show all posts
rajin die bwk mak die dlm award2 show
lps ni nk bwk sape plak teman
suri lh kot
xkan katie holmes plk kan


Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 04:30 PM | Show all posts
takziah..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

12-6-2024 10:42 PM GMT+8 , Processed in 0.510965 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list