CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Gara-gara Sandwichnya Dimakan, Suami Baran Tembak Isteri

12-1-2017 06:39 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 4831| Komen: 28

Description: Seorang lelaki didakwa menembak isterinya gara-gara mendapati sandwich keju panggangnya dimakan wanita itu.
Seorang lelaki didakwa menembak isterinya gara-gara mendapati sandwich keju panggangnya dimakan wanita itu.


Sumber foto: Global News


Menurut portal Baltimore County police, Daniel Blackwell, 55, mengurung dirinya di dalam rumah selama tiga jam sebelum berjaya ditahan polis.

Menerusi laporan polis, Daniel bertengkar dengan isterinya pada malam Ahad lalu selepas wanita berkenaan menggigit sandwichnya sebelum wanita itu melaporkan dia terdengar tembakan pertama dari tingkat bawah tanah rumah mereka ketika sedang menyiapkan makan malam.

Apabila wanita itu tiba di tingkat bawah tanah untuk melihat keadaan Daniel, dia menemui suaminya dikelilingi senjata api dan peluru. Kemudian, tiga lagi tembakan dilepaskan ke arah dapur di mana wanita terbabit berada sebelum itu menyebabkan wanita itu melarikan diri dari rumah berkenaan dan membuat aduan polis.


Selepas tiga jam berunding dengan pihak polis, Daniel akhirnya menyerahkan diri. Polis bagaimanapun melepaskan semburan lada sebagai langkah berjaga-jaga. 


Sumber foto: FB Official Baltimore County Police & Fire

Hasil pemeriksaan, polis menemui 15 senjata api dan empat daripadanya diisi peluru.

Menurut portal Tha Telegraph, Daniel masih berada dalam tahanan polis bagi siasatan lanjut. - CARI
23

Bagus
14

Marah
17

Terkejut
19

Sedih
13

Lawak
20

Bosan

Friends Rank (106 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote jazaa100 12-1-2017 06:43 PM
Hormon andropouse ni.....

Tu mata lebam kena tumbuk dgn polis ke???
Quote ronapink 12-1-2017 06:45 PM
aduii menakutkan..

Quote WhiskeyScotch 12-1-2017 06:52 PM
Pasal Sandwich pun boleh jadi isu ka?
Quote Changa 12-1-2017 06:54 PM
PPRT nya perangai kau dek
Quote Mary_jane 12-1-2017 07:16 PM
Dia berhantam dengan bini ke sampai lebam mata? Atau saiko much tumbuk mata sendiri?
Quote dinopower 12-1-2017 08:25 PM
WhiskeyScotch replied at 12-1-2017 06:52 PM
Pasal Sandwich pun boleh jadi isu ka?

susah2 laki prepare sandwich tetiba bini ngap... sedih taww  
Quote matchstick 12-1-2017 08:46 PM
La...ingt tembak mati. Pelik jugak mcm mana wanita tu boleh cerita kejadian tu
Quote sebu 12-1-2017 09:12 PM
WhiskeyScotch replied at 12-1-2017 06:52 PM
Pasal Sandwich pun boleh jadi isu ka?

Aku pun x tahan nk gelak + simpati pada simati
Quote samasam90 12-1-2017 09:15 PM
sedap sandwich di atas.
Quote spankee_fili 12-1-2017 09:24 PM
kegilaan melanda...
Quote sebu 12-1-2017 09:26 PM
Eh X mati bininya
Quote putehkundor 12-1-2017 09:29 PM
pompuan tu tak ada lah cedera kan...
Quote chazey 12-1-2017 09:38 PM
dinopower replied at 12-1-2017 08:25 PM
susah2 laki prepare sandwich tetiba bini ngap... sedih taww

Grilled cheese sandwich tu, bukan sandwich bodo takat letak sadin jah inti. Harus heol ngamuk usaha penat lelah heol dingap sang bini. But then melampau nak mampus la kalau sampai nak bunuh. Aiol syak bini beliau telah mengeluarkan perkataan yang kurang enak didengar semasa pertengkaran seraya mengactivatekan killing mode lakinya.  
Quote ellejo 12-1-2017 09:48 PM
Alah alasan je tu sandwich kene ngap, entah2 dah plan lama duluuuu
Quote sukacactus 12-1-2017 09:58 PM
Nampaknya sang somi betul2 lapar tu
Quote dinopower 12-1-2017 10:04 PM
chazey replied at 12-1-2017 09:38 PM
Grilled cheese sandwich tu, bukan sandwich bodo takat letak sadin jah inti. Harus heol ngamuk usah ...

dah la bininya malas msk kan... haruslah stress idup  
iols dok bygkan sang bininya gemuk  
Quote cknoriz 12-1-2017 10:18 PM
adehhhhhh.....
Quote MarryPottet 12-1-2017 11:41 PM
kalau kena pepper spray mmg akan jadi lebam gitu ka mata
Quote ctsueraya 13-1-2017 09:47 AM
sumpah ni namanya artikel lawak ANTARABANGSA

sandwich je pun cik habang oiiiii
bukannya dia pecahkan jongkong EMAS

kalau dia pecahkan JONGKONG EMAS pun cik habang takde hak nak SERANAH/TEMBAK/BUNUH dia


p/s : kalau taknak berkongsi makanan, ko jgn kawen dek non, duklah mereputs sampai ke tua sengsorang ye!!!

Lihat semua komen(28)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 06:30 PM GMT+8 , Processed in 0.222336 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top