CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Kerana Cinta, Wanita 'Sumbat' Kekasih Banduan Dalam Bagasi

12-1-2017 05:41 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 4660| Komen: 16

Description: Seorang wanita dari Venezuela yang 'panjang' akal menyeludup teman lelakinya keluar dari penjara dengan memasukkan lelaki itu ke dalam sebuah bagasi.
Seorang wanita dari Venezuela yang 'panjang' akal menyeludup teman lelakinya keluar dari penjara dengan memasukkan lelaki itu ke dalam sebuah bagasi. 

Antonieta Robles Saouda, 25, bagaimanapun ditahan selepas warden Penjara Puente Ayala merasakan sesuatu yang tidak kena dengan gaya Antonieta yang kelihatan menghadapi kesukaran ketika mengheret sebuah bagasi.

Warden terbabit kemudiannya meminta Antonieta untuk membuka bagasi berisi itu dan mendapati kekasihnya, Ibrain Jose Vargas Garcia, 25, sedang meringkuk di dalamnya.


Sumber foto: New York Post

Akibat tindakan 'bijaknya' itu, Antonieta  ditahan dan akan didakwa di mahkamah, sementara anak perempuan mereka diletakkan dalam penjagaan sementara pekerja perkhidmatan kebajikan.


Menurut New York Post, Ibrain yang dihukum penjara 10 tahun sabitan kes rompakan kereta, 'disumbat' semula ke dalam penjara sama. - CARI

13

Bagus
11

Marah
12

Terkejut
6

Sedih
23

Lawak
16

Bosan

Friends Rank (81 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote batmana 12-1-2017 05:47 PM
kasihan pmpn ni..

Quote ronapink 12-1-2017 06:17 PM
cinta mati seorang pompuan
Quote boobam 12-1-2017 06:23 PM
cinta mati nih
Quote Changa 12-1-2017 06:28 PM
bimbo nya kau dek
Quote dani-rox 12-1-2017 07:00 PM
bodo nya ko pompuan
Quote WhiskeyScotch 12-1-2017 07:02 PM
Sia-sia usaha kau dek. Sila cuba lagi!
Quote ronapink 12-1-2017 07:06 PM
last dua2 masuk penjara..

susah senang bersama
Quote Victorioussss 12-1-2017 08:48 PM
She clearly a keeper! U shud married her awal2 lagi dude! Bukannya pergi merampok dan endeup in jail! Dah la keeper, ade rupa..aihh
Quote matchstick 12-1-2017 08:51 PM
Gi lawat org kt penjara boleh bwk beg besar gedabak mcm tu ke..polis tgk beg tu pun dh syak nk isi apa besar sgt
Quote lonely_surina 12-1-2017 08:51 PM
bukan x cantik pun pompuan latino neh..
blh jer cari bf lain yg elok2, kerja tetap hensem bagai..
Quote mrizumi 12-1-2017 09:16 PM
Rela pkwe dia nk meringkuk mcm tu..
Quote izzarishaiqal 12-1-2017 09:53 PM
xpasal2 je kena dakwa.cari penyakit namanye ni
Quote sukacactus 12-1-2017 10:05 PM
Nanti dua2 dok dlm...kesian plak kat ank
Quote ReginaGeorge 12-1-2017 10:22 PM
Cinta langit ke 7
Quote airfilterkotor 12-1-2017 10:27 PM
Cemana dia bernafas dalam tu...
Quote chinta89 15-1-2017 03:51 PM
mcmne sempat masukkan dlm beg???

Lihat semua komen(16)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-6-2024 12:18 AM GMT+8 , Processed in 1.520730 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top