CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Jamal Bertuala, Mahu Tumpang Mandi Di Pejabat Azmin

21-12-2016 03:58 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 11468| Komen: 180

Description: Pengerusi Gerakan Merah, Datuk Seri Jamal Md Yunos hanya bertuala hadir ke pejabat Menteri Besar Selangor pagi tadi.

Pengerusi Gerakan Merah, Datuk Seri Jamal Md Yunos hanya bertuala hadir ke pejabat Menteri Besar Selangor pagi tadi.

Memetik laporan mstar, beliau yang juga Ketua UMNO Sungai Besar berbuat demikian sebagai tanda protes terhadap kerajaan negeri yang gagal mengurus masalah air di negeri itu.

Jamal yang membawa peralatan mandian itu berkata, beliau ke situ dengan hasrat untuk menumpang mandi di pejabat menteri besar.

“Saya cuma datang untuk menumpang mandi, sudah empat hari saya tidak mandi kerana ketiadaan air di rumah."

“Lagipun, saya bukannya datang untuk membuat demo baju merah ataupun bawa senjata, jika tidak boleh di pejabat MB, di tingkat bawah pun jadilah,” katanya kepada pemberita di hadapan pagar pejabat SUK Selangor.

Beliau yang tiba kira-kira jam 10.00 pagi itu menunggu hampir 45 minit sebelum beredar dari kawasan SUK.

Dalam pada itu, beliau kecewa dengan kerajaan Selangor kerana tiada sebarang penambahbaikan yang dibuat oleh kerajaan negeri bagi menangani isu air.- CARI







sumber foto: Grafik CARI




31

Bagus
29

Marah
37

Terkejut
27

Sedih
36

Lawak
30

Bosan

Friends Rank (190 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sebu 21-12-2016 10:34 AM
Jamal bodoh
Quote sebu 21-12-2016 10:35 AM
Jgn.ada kesilapan sikit pun dari pembangkang terus menyondol bodo.
Quote Nenasketum 21-12-2016 10:39 AM
Kemaruk sangat nak takluk Selangor & nak jadikan boss dia MB. Memacam depa ni buat pastu blame PKR. Tak tau plak aku tnb tu Pakatan 'punyer'. Che Ta, pi pangge dia ni beghok
Quote prizadane 21-12-2016 10:41 AM
Meh datang rumah aku jamal. Shah alam jugak. Ada je air.. jangan malu-malu ye
Quote dodolgemok 21-12-2016 10:42 AM
Jamal tongkol aka @deezeck bodoh busuk kepam xmandi pagi. Cash lah!
Quote chacon 21-12-2016 10:43 AM

sedih dengar cerita dia.semalam mandi kat surau hari ni nak mandi kat SUK x boleh masuk pulak..

orang kaya pun xde duit tau.. tapi rakyat marhain aku tengok aman2 je beli air mineral buat mandi
Quote chacon 21-12-2016 10:46 AM

[fbv]1851741315073763[/fbv]

macam budak wicet pulak main rekod2 bideo dalam bilik air

Quote liton 21-12-2016 10:48 AM
Kau x simpan air ke Jamal?
Dah sah2 TNB buat pengumuman beberapa hari sebelum buat maintenance.
Pasal x pergi kat ibupejabat TNB jer,pastu boleh sambung protes kat ibu pejabat puspel.seberang jalan jer.

Bodoh
Quote saladin780 21-12-2016 10:52 AM
TNB ke syabas?? confuse jap
Quote CrowneGlory 21-12-2016 10:54 AM
mohon jgn terlucut towel...bawak siallll jah
Quote sebu 21-12-2016 10:54 AM
chacon replied at 21-12-2016 10:46 AM
macam budak wicet pulak main rekod2 bideo dalam bilik air

Terkena batang idung sendiri baru tahu melompat. Rakyat marhaen dah merasa lebih teruk dari ni x de pun jadi mcm dia ni
Quote M.Rose 21-12-2016 10:59 AM
Padan muka ko jamal pak tongkol. bengap.
Quote nikaido 21-12-2016 11:07 AM
Baca dkt fb, kl tengok video tu boleh nampak jamal punya kotey melalui pantulan dkt paip
Quote harkktuih 21-12-2016 11:08 AM
attention whore..
Quote mzzenma 21-12-2016 11:09 AM
Jamal ni bodoh semacam kan? macam jenis bodoh yang tak boleh dipulihkan lagi.
Quote pooh~key 21-12-2016 11:11 AM
nikaido replied at 21-12-2016 11:07 AM
Baca dkt fb, kl tengok video tu boleh nampak jamal punya kotey melalui pantulan dkt paip

Minit keberapa sis?  
Quote wnwa05 21-12-2016 11:11 AM
Panggilan haji telah tiba lg, menunaikan ibadah panggilan baitullah
kalam suci mekah ya mekah tul mukarramah
Quote insulin 21-12-2016 11:12 AM
Publisiti murahan sungguh.
Quote wnwa05 21-12-2016 11:12 AM
dia ni  suka buat benda2 bodoh. no wonder la insurance pun tak nak cover dia

Lihat semua komen(180)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-5-2024 07:59 PM GMT+8 , Processed in 0.116261 second(s), 64 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top