CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Gagal Dapat Anak Lelaki, Ibu Murung Tikam Lima Anak

12-12-2016 04:51 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 7462| Komen: 54

Description: Gara-gara murung kerana hasrat untuk memiliki anak lelaki tidak kesampaian, seorang ibu berusia 31 tahun didakwa membunuh empat anaknya sebaik sahaja dia melahirkan anak kelima, lapor media Cina.
Gara-gara murung kerana hasrat untuk memiliki anak lelaki tidak kesampaian, seorang ibu berusia 31 tahun didakwa membunuh empat anaknya sebaik sahaja dia melahirkan anak kelima, lapor media Cina.  



Sumber foto: South China Morning Post

Menurut South China Morniing Post, wanita yang hanya dikenali dengan nama keluarga Zhou dilaporkan menikam lima anak perempuannya kediaman mereka di Zhanjiang, selatan wilayah Guangdong, Jumaat lalu.

Zhou yang baru melahirkan anak kelima bulan lalu ditahan selepas penduduk kampung menghubungi pihak polis.

Menurut kenyataan yang dikeluarkan menerusi akaun Weibo polis Zhanjiang, kesemua anaknya yang berumur di bawah lapan tahun dikejarkan ke hospital, tetapi malangnya empat daripada mereka meninggal dunia.  


Menurut laporan, Zhou mengakui dia menikam anak-anaknya menggunakan pisau dapur kerana kecewa dan murung selepas melahirkan anak kelima bulan lepas.

Suaminya berkata, selama bertahun-tahun mereka telah berdoa untuk mendapat anak lelaki, namun Zhou tetap melahirkan anak perempuan.

Siasatan polis masih dijalankan. - CARI

19

Bagus
10

Marah
14

Terkejut
25

Sedih
16

Lawak
26

Bosan

Friends Rank (110 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote edee_91 12-12-2016 04:56 PM
dapat anak khunsa baru kau tau. BODOH.
Quote WhiskeyScotch 12-12-2016 04:58 PM
PRC oh PRC. Hahahahaha.
Quote Atheist.1 12-12-2016 05:01 PM
kimk punya adat......   
Quote emelia1509 12-12-2016 05:02 PM
Apa la salah bebudak tu..

Tapi typical cina mmg kurang suka dapat anak pompuan kan..

Macam sial la gitu..Kolot sgt
Quote prettyuglybabe 12-12-2016 05:08 PM
penting ke anak laki tu..
Quote cha-cha 12-12-2016 05:18 PM
Ke post partum depression ni? Sakit yang sangat bahaya.
Quote insulin 12-12-2016 05:25 PM
Kasihannya 4 anak perempuan yang dah meninggal dunia. Semoga mereka tenang di dunia sebelah sana.  
Quote ronapink 12-12-2016 05:29 PM
ko dapat anak pompuan pon ko bunuh,

ada orang xmengandung2..sampai dlm forum minta sedekah anak angkat
Quote pyropura 12-12-2016 05:38 PM
Jgn kutok Prc hokay, 500 billion... 500 billion  

@kemaruk
Quote chiquititamichi 12-12-2016 05:38 PM
Mcm mana ummah prc ni bley beranak byk plak..bukan had 2 org ja kan?padanlah dibunuhnya.try, try and keep error...
Patut potong k$nek laki dia...sbb sperma y ni lambat berenang..dan endurance lemah...jd kene ade skill
Quote kemaruk 12-12-2016 05:40 PM
macai peon bengap spm cukup2 makan

tiada deria untuk  weighing dan bezakan satu-satu isu

semua isu tangkap muat

no wonder la.. no wonder
Quote tripleid 12-12-2016 05:47 PM
x heran sbb kat sana ank jantan mmg kasta tinggi sikit drpd pmpiuan
Quote alieyrina 12-12-2016 05:58 PM
Tikam ja la diri ang sendiri...dah sah2 diri sendiri yg gagal kan!
Quote imransulaiman 12-12-2016 06:00 PM
Nanti dapat anak lelaki jadi pondan baru  padan muka! Semua menantu lelaki jua!
Quote sarahmirza 12-12-2016 06:01 PM

Bagi cina penting la..
Bawa nama keluarga.

Quote Nenasketum 12-12-2016 06:47 PM
Laaaaa apa tak ditikamnya semua orang dalam taman perumahan, dalam kedai runcit, di petrol stesen berdekatan. Dah alang2 kan. Baghal semacam taw Mainland China ni.
Quote batmana 12-12-2016 06:47 PM
dia meroyan ler.

laki tu tgk2la bini, klu dh de tanda2 tu..
Quote FARRAZOOL 12-12-2016 06:49 PM
Kes meroyan::
Quote RatuDunia94 12-12-2016 07:41 PM
Cara main salah ni.. Tu yg payah dpt ank pompuan..

Lihat semua komen(54)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-6-2024 07:19 AM GMT+8 , Processed in 0.047889 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top