CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 5122|Reply: 54

Gagal Dapat Anak Lelaki, Ibu Murung Tikam Lima Anak

[Copy link]
Post time 12-12-2016 04:51 PM | Show all posts |Read mode
Gara-gara murung kerana hasrat untuk memiliki anak lelaki tidak kesampaian, seorang ibu berusia 31 tahun didakwa membunuh empat anaknya sebaik sahaja dia melahirkan anak kelima, lapor media Cina.  




Sumber foto: South China Morning Post




Menurut South China Morniing Post, wanita yang hanya dikenali dengan nama keluarga Zhou dilaporkan menikam lima anak perempuannya kediaman mereka di Zhanjiang, selatan wilayah Guangdong, Jumaat lalu.


Zhou yang baru melahirkan anak kelima bulan lalu ditahan selepas penduduk kampung menghubungi pihak polis.


Menurut kenyataan yang dikeluarkan menerusi akaun Weibo polis Zhanjiang, kesemua anaknya yang berumur di bawah lapan tahun dikejarkan ke hospital, tetapi malangnya empat daripada mereka meninggal dunia.  


Menurut laporan, Zhou mengakui dia menikam anak-anaknya menggunakan pisau dapur kerana kecewa dan murung selepas melahirkan anak kelima bulan lepas.


Suaminya berkata, selama bertahun-tahun mereka telah berdoa untuk mendapat anak lelaki, namun Zhou tetap melahirkan anak perempuan.


Siasatan polis masih dijalankan. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-12-2016 04:56 PM | Show all posts
dapat anak khunsa baru kau tau. BODOH.
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2016 04:58 PM | Show all posts
PRC oh PRC. Hahahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2016 05:01 PM | Show all posts
kimk punya adat......   
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2016 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa la salah bebudak tu..

Tapi typical cina mmg kurang suka dapat anak pompuan kan..

Macam sial la gitu..Kolot sgt
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2016 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
penting ke anak laki tu..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 12-12-2016 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ke post partum depression ni? Sakit yang sangat bahaya.
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2016 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kasihannya 4 anak perempuan yang dah meninggal dunia. Semoga mereka tenang di dunia sebelah sana.  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-12-2016 05:29 PM | Show all posts
ko dapat anak pompuan pon ko bunuh,

ada orang xmengandung2..sampai dlm forum minta sedekah anak angkat
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2016 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn kutok Prc hokay, 500 billion... 500 billion  

@kemaruk
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2016 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mana ummah prc ni bley beranak byk plak..bukan had 2 org ja kan?padanlah dibunuhnya.try, try and keep error...
Patut potong k$nek laki dia...sbb sperma y ni lambat berenang..dan endurance lemah...jd kene ade skill
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2016 05:40 PM | Show all posts
macai peon bengap spm cukup2 makan

tiada deria untuk  weighing dan bezakan satu-satu isu

semua isu tangkap muat

no wonder la.. no wonder
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2016 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
x heran sbb kat sana ank jantan mmg kasta tinggi sikit drpd pmpiuan
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2016 05:58 PM | Show all posts
Tikam ja la diri ang sendiri...dah sah2 diri sendiri yg gagal kan!
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2016 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanti dapat anak lelaki jadi pondan baru  padan muka! Semua menantu lelaki jua!
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2016 06:01 PM | Show all posts

Bagi cina penting la..
Bawa nama keluarga.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-12-2016 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaaaa apa tak ditikamnya semua orang dalam taman perumahan, dalam kedai runcit, di petrol stesen berdekatan. Dah alang2 kan. Baghal semacam taw Mainland China ni.
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2016 06:47 PM | Show all posts
dia meroyan ler.

laki tu tgk2la bini, klu dh de tanda2 tu..
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2016 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kes meroyan::
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2016 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Cara main salah ni.. Tu yg payah dpt ank pompuan..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 216721 Replies : 3910
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92196 Replies : 872
“Saya menceraikan anda, saya menceraikan anda, dan saya menceraikan anda,”  Puteri Kerajaan Dubai Tenang Umum Ceraikan Suami Melalui Instagram
YgBenar“Saya menceraikan anda, saya menceraika
Views : 47931 Replies : 49
Kena lagi episod 3:Netizen terkesima grafik atlet Malaysia yang akan ke Olimpik Paris seolah muka 'wanted'
YgBenarKena lagi episod 3:Netizen terkesima gra
Views : 13167 Replies : 14
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 20446 Replies : 334
[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - Jung Eun Ji, Lee Jung Eun, Choi Jin Hyuk
Rahah[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - J
Views : 3764 Replies : 30
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31641 Replies : 213
Ketua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci  Mengaku Peraturan Penjarakan Sosial 6 kaki ‘Hanya Rekaan, Tanpa Bukti Saintifik’.Anda terpedaya?
YgBenarKetua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci
Views : 29759 Replies : 236
Lagi kejam dari Ifan. Lelaki Gen Z kata perempuan 24 tahun ke atas sudah dikategorikan sebagai Andartu
mojarean_XLagi kejam dari Ifan. Lelaki Gen Z kata
Views : 5929 Replies : 1
Aishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebumbung?
mojarean_XAishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebum
Views : 29088 Replies : 27

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 11:16 PM GMT+8 , Processed in 0.066450 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list