CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Foto Bogel Aktres Muda Game Of Thrones Tersebar Luas Di Internet

13-12-2016 12:16 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 8106| Komen: 14|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Aktres muda Maisie Williams yang dikenali sebagai Arya Stark dalam Game of Thrones kebelakangan ini membuatkan peminatnya terkejut.
Foto: showbiz.liputan6.com

Aktres muda Maisie Williams yang dikenali sebagai Arya Stark dalam Game of Thrones kebelakangan ini membuatkan peminatnya terkejut.

Foto bogel aktres berusia 19 tahun ini tersebar di laman sosial dan dikatakan gamabr tersebut diambil semasa Maisie sedang mencangkung di atas sebuah batu.

Dikatakan gambar bogel itu sengaja disebarkan untuk orang yang mengenalinya di Facebook namun akhirnya bocor hingga ke laman web Reddit.

Foto: IG Pistolllohan

Kelihatan dalam foto, Maisie hanya mengenakan bikini berwarna hitam sementara bahagian atasnya langsung tidak memakai apa-apa.

Posisinya yang membelakangi kamera menampakkan hanya bahagian punggungnya sahaja.

Sementara itu, dikhabarkan juga gambar-gambar yang tersebar di Reddit menunjukkan tubuhnya yang bogel di samping beberapa teman yang lain.

Salah satu pihak yang menyebarkan foto ini adalah pemilik akun Instagram @pistollohan. "This pic of #maisiewilliams is dope. salut! #gameofthrones #aryastark #got," tulis pengguna akaun sebagai kapsyennya.

Foto: Bellazon
Macam-macam hal pula aktres Hollywood ni, pendapat anda bagaimana? -CARI
24

Bagus
23

Marah
31

Terkejut
16

Sedih
28

Lawak
19

Bosan

Friends Rank (141 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote hayati_hassan 13-12-2016 01:02 PM
aiyaaa diorg tak kesah kot berbogel
dah jd budaya diorg pun
iolls dah lama tak layan GOT muak dgn hots scene diorg
Quote BebeQ 13-12-2016 01:20 PM
orang sana setakat gini, depa relax je. jadi bahan gelak jah.

cuba orang asia bikin onar begini, harus dihencap sampai mereput.
Quote dekmieDandy 13-12-2016 01:43 PM
ni iCloud dia kene hack, same dengan kes jeniffer lawrence dulu tu

tp dia ni cam x kisah/royan sangat
Quote mieymiey 13-12-2016 02:51 PM
Sheols pun tak kisah gamak nyer
Quote qronaldo7 13-12-2016 03:57 PM
mmg cite tu ade scene bogel2 pn.
Quote dakusayamabu 13-12-2016 05:37 PM
biasa je ni
Quote IRZeeBuk 13-12-2016 08:43 PM
Lantak diala mat leh
Quote kambinggila 13-12-2016 11:42 PM
sansa stark lagi syok
Quote merrissa 14-12-2016 04:03 AM
dia x kesah katanya....dalam citer cyberbully...kihkihkih
Quote nuryakmal 14-12-2016 09:17 AM
Alaaa dalam games of thrones tu berlambak bogel2. Takde hal ka
Quote kurga 14-12-2016 11:50 AM
aku pelik la mat saleh ni... diorang ade berlakon dalam movie yg ade hot scenes.. dorang da bogel bagai... org ramai da tengok... tapi bila ade gambar bogel dorang kat rumah leaked sebab kena hack bagai... dorang marah sebab malu... x paham lak aku.. knape ye?
Quote -electrifying- 14-12-2016 12:05 PM
Xluak pon ha
Quote mokcikKSKB 15-12-2016 10:28 AM
muka haus x lawa kenalah berbogel...games of throne ni la cite soft porn.napelah org minat tgk..melucah manjang
Quote UmbrellaCorps 15-12-2016 11:54 PM
Dalam GOT dia tak pernah bogel lagi setakat ni, sebab dia dianggap masih kid. Even Sansa pun tak pernah ada scene bogel walau masa kena rape dgn si Ramsay Bolton. Since in the beginning of the series diorg featured as Stark's kids, so consider appropriate la... Tp bila budak dah membesar mcm ni la.. rebel...
Emilia Clarke dgn Lena Headey byk scene bugil...

Lihat semua komen(14)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-7-2024 12:39 AM GMT+8 , Processed in 0.065139 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top