CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Serangan Bersenjata Pisau Di London, 1 Maut Dan 5 Tercedera

4-8-2016 12:12 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 6871| Komen: 49

Description: Seorang wanita berusia dalam lingkungan 60-an meninggal dunia..

Oleh : Dean BZ



Seorang wanita berusia dalam lingkungan 60-an meninggal dunia dan sekurang-kurangnya lima yang lain tercedera selepas seorang lelaki mengamuk dengan pisau di pusat bandar, dekat  London's Russell Square malam tadi.

Polis dipanggil ke Russell Square pada kira-kira 10.30 malam tadi selepas menerima laporan bahawa seorang lelaki telah 'mengacukan pisau' pada orang ramai.

Masalah kesihatan mental adalah "faktor utama" dalam penyiasatan ini tetapi unsur keganasan turut menjadi antara garis siasatan.


Pihak berkuasa berkata, suspek merupakan seorang lelaki berusia 19 tahun dan kini berada dalam tahanan polis di hospital. - CARI










Sumber - DailyMail/ cnn.com
9

Bagus

Marah
2

Terkejut
7

Sedih
5

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (24 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mokcikKSKB 4-8-2016 11:12 AM
Omg...bahayanya dunia sekarang.
Quote dodolgemok 4-8-2016 11:38 AM
Teroris makin mengganas, lobai meleis makin menggila. Peguam pembela perogol berkeliaran dgan hujah bodoh @namirulmukminin moga beliau dirogol di dalam lokap
Quote indiabest4 4-8-2016 11:40 AM
London is a beautiful city  in eastern part of India.

Quote mzzenma 4-8-2016 11:44 AM
terrorist bodoh kerja nak bunuh orang ja

why lah wujudnya orang2 macam ni dalam dunia ni?????
Quote Lina66 4-8-2016 11:45 AM


not again...
keje terrorist lagi ke?
Quote Stingerr 4-8-2016 11:53 AM
Lina66 replied at 4-8-2016 11:45 AM
not again...
keje terrorist lagi ke?

kalau takda   kaitan pun akan tetap buat rumusan...pernah satu ketika the perpetrators...Ada kawan punya kawan punya kawan Yang kini Isis member..
What's new....?

Kahkahkahkah
Quote Stingerr 4-8-2016 11:55 AM
mzzenma replied at 4-8-2016 11:44 AM
terrorist bodoh kerja nak bunuh orang ja

why lah wujudnya orang2 macam ni dalam dunia ni?????

To keep orang orang macam ko to be alert and never be complacent and take things for granted dgn keamanan Yang kau kecapi selama ini...

Kheen???
Quote Stingerr 4-8-2016 12:00 PM
Malaysia masih aman dan terkawal...kalaupun ada activiti2 berpistol pistolan in the bright daylight....adalah very isolated cases......

jangan bimbang......Bak kata KPN....kalau berani mai le buat dajal kat malaysia....dasar mulut nabeeyyyy...

Quote Lina66 4-8-2016 12:08 PM
Stingerr replied at 4-8-2016 01:53 PM
kalau takda   kaitan pun akan tetap buat rumusan...pernah satu ketika the perpetrators...Ada kawan ...

berapa ramai dah kawan punya kawan..
Quote Lina66 4-8-2016 12:10 PM
Stingerr replied at 4-8-2016 02:00 PM
Malaysia masih aman dan terkawal...kalaupun ada activiti2 berpistol pistolan in the bright daylight. ...


Ya kan.. the KPN tu hari bebual mcm real je ckp mcm tu kat media.. tup2 kababoommm..
Quote namirulmukminin 4-8-2016 12:10 PM
dodolgemok replied at 4-8-2016 11:38 AM
Teroris makin mengganas, lobai meleis makin menggila. Peguam pembela perogol berkeliaran dgan hujah  ...

Mulut keling bau todi mcm ko ni doa la benda buruk apa pon kat aku, tak gentar langsung pon...

Aku hanya takut doa mulut orang yang beriman kepaad Allah dan rasulnya sahaja...
Quote Emperor95 4-8-2016 12:20 PM
Manusia semakin mengila. Tekanan dunia hari ini
Quote misscendol 4-8-2016 12:56 PM
london pon xselamat skrg ni. apetah lagi malaysia
Quote FeRRaLie 4-8-2016 01:14 PM
dunia pun day tak aman sekarang ni
Quote Stingerr 4-8-2016 01:29 PM
Lina66 replied at 4-8-2016 12:10 PM
Ya kan.. the KPN tu hari bebual mcm real je ckp mcm tu kat media.. tup2 kababoommm..

Tidak Ada KPN Yang paling glamer/ muka Tv dalam Asia nee...or maybe even the world  kecuali KPN malaya...Hari hari asik muka Dia je...kalah kan CT nordiana..bola bola api....khennn?

wakakakaakakakaka
Quote tagas 4-8-2016 01:43 PM
London has FALLEN
Quote Lina66 4-8-2016 01:49 PM
Stingerr replied at 4-8-2016 03:29 PM
Tidak Ada KPN Yang paling glamer/ muka Tv dalam Asia nee...or maybe even the world  kecuali KPN ma ...


ko kan mcm nak kene lempang je..
komen sket ketawa panjang berjela.. nabeyy la ko..  ingat funny ke
Quote dizzzzek 4-8-2016 01:51 PM
dodolgemok replied at 4-8-2016 11:38 AM
Teroris makin mengganas, lobai meleis makin menggila. Peguam pembela perogol berkeliaran dgan hujah  ...

dia guna 'peguam' dan nama tuhan untuk cover identiti pedo nya
Quote pooh~key 4-8-2016 01:56 PM
tagas replied at 4-8-2016 01:43 PM
London has FALLEN

Akak syak sister suka london porak peranda sebab london ni pusat ummah sunni syiah berperang sesama sendiri bukan?  

Lihat semua komen(49)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 01:33 PM GMT+8 , Processed in 0.056111 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top