CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Kumpulan Scorpions Adakan Konsert Di Kuala Lumpur Oktober Ini

4-8-2016 10:35 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 12514| Komen: 81

Description: Kumpulan rock lagenda Jerman, Scorpions, sekali lagi akan mengadakan konsert..

Oleh : Dean BZ



Kumpulan rock lagenda Jerman, Scorpions, sekali lagi akan mengadakan konsert di Kuala Lumpur pada Oktober ini. Kumpulan ini pernah mengadakan tiga konsert di Kuala Lumpur dan yang terakhir pada 2004 disambut 10,000 peminat.

Perkara itu diumumkan melalui Facebook rasmi mereka beberapa hari lalu, “Scorpions akan mengadakan konsert kembara dunia 2016 di Malaysia”, lapor ProjekMMO.


Kumpulan rock yang dianggotai Klaus Meine (vokal), Rudolf Schenker (gitar), Matthias Jabs (gitar), James Kottak (dram) dan Paweł Mąciwoda (bes) telah menghasilkan 18 album studio, 27 album kompilasi dan 74 single. Enam daripada single ini menduduki tangga pertama dalam carta di beberapa negara.

Walau butiran lokasi tepat dan harga tiket belum diumumkan secara rasmi, konsert itu disahkan bakal berlangsung pada hari Sabtu, 29 Oktober 2016.

Scorpions turut dijadualkan mengadakan konsert di Taipei, Taiwan (3 Oktober), Saitama, Jepun (8 dan 9 Oktober) dan Melbourne, Australia (18 Oktober). - CARI


13

Bagus
4

Marah
7

Terkejut
9

Sedih
12

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (49 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote harkktuih 4-8-2016 09:36 AM
harap mereka tak berpakaian seksi juga..
Quote atira 4-8-2016 09:42 AM
weols rasa lobai akan join terkinja2 nonton konsert...
weols akan buat solat hajat depan pintu stadium
Quote dodolgemok 4-8-2016 09:42 AM
Lobai akan terinzal tgok konser smbil melindungi perogol @namirulmukminin
Quote atira 4-8-2016 09:47 AM
macam metallica itu hari..
geng2 lobai aku sume turun
Quote namirulmukminin 4-8-2016 09:48 AM
dodolgemok replied at 4-8-2016 09:42 AM
Lobai akan terinzal tgok konser smbil melindungi perogol @namirulmukminin

Kahkahkah.. keling butthurt dgn aku sampai ke sini pon dia tag aku gak..
Quote alesandra 4-8-2016 09:56 AM
atira replied at 4-8-2016 09:47 AM
macam metallica itu hari..
geng2 lobai aku sume turun

itu sbb aku dok tahan nak gelak setan je psl konsert selena gomez tu.timing metallica ngan selena pun sama je....kalau nak kata tak patut dlm suasana menyambut syawal..iaitu both konsert lebih kurang 2 minggu lepas syawal.aku ingat neh sbb aku pegi metallica tumasa konsert selena solat hajat...konsert metallica lobai tshirt hitam solat maghrib sbb nak melayan
Quote alesandra 4-8-2016 09:58 AM
seingat aku ..aku penah tgk konsert scorpion neh free..mampoooo?
Quote atira 4-8-2016 10:02 AM
alesandra replied at 4-8-2016 09:56 AM
itu sbb aku dok tahan nak gelak setan je psl konsert selena gomez tu.timing metallica ngan selena  ...

ko pergi konsert metallica??  
time tu tak de sapa solat hajat depan pintu stadium
Quote kecimpret 4-8-2016 10:03 AM
apa plak alasannya kali ni..kalo selena gomez sbb seksi, mungkin scorpion alasannya leh buat umat Islam sesat?




Quote kecimpret 4-8-2016 10:04 AM
atira replied at 4-8-2016 09:47 AM
macam metallica itu hari..
geng2 lobai aku sume turun

masa bila metallica wat konsert?...nape aku x tau
Quote atira 4-8-2016 10:06 AM
kecimpret replied at 4-8-2016 10:04 AM
masa bila metallica wat konsert?...nape aku x tau

ketinggalannye ko..
2013 tak silap ..
time tu yg dah beli tiket yg spore punye show semua ngamuk ... sbb tak tahu kat KL pon ada
Quote kecimpret 4-8-2016 10:06 AM
atira replied at 4-8-2016 10:06 AM
ketinggalannye ko..
2013 tak silap ..
time tu yg dah beli tiket yg spore punye show semua  ...

ooo aku igt baru2 ni...saing dgn selena gomez
Quote alesandra 4-8-2016 10:07 AM
atira replied at 4-8-2016 10:02 AM
ko pergi konsert metallica??  
time tu tak de sapa solat hajat depan pintu stadium

solat maghrib noks.pakai hitam je memasing..ntah2 beli tiket paling mahal
Quote alesandra 4-8-2016 10:11 AM
kecimpret replied at 4-8-2016 10:04 AM
masa bila metallica wat konsert?...nape aku x tau

21 ogos 2013.ada jugak la lobai bising sikit2...sbb masa tu lepas raya.tapi tak sebising selena.ujung2 diorg bagi kertas je nak berdakwah katanya.dah  habis bagi flyer ..masuk stadium layan konsert
Quote kecimpret 4-8-2016 10:15 AM
alesandra replied at 4-8-2016 10:11 AM
21 ogos 2013.ada jugak la lobai bising sikit2...sbb masa tu lepas raya.tapi tak sebising selena.uj ...

kecelaruan identiti



kalo ikot kata pemimpin dorang, lobai tu dah sesat dan lari akidah
Quote alesandra 4-8-2016 10:17 AM

aku bajet lobai2 yg layan metallica tu dah lari ke PANkonsert selena neh.... lobai2 sarban mcm hadi awang
Quote cmf_conan 4-8-2016 10:26 AM
alesandra replied at 4-8-2016 10:11 AM
21 ogos 2013.ada jugak la lobai bising sikit2...sbb masa tu lepas raya.tapi tak sebising selena.uj ...

yeah aku ingat neh.. siap ada gambar dorg dgn flyers dorang..
yg buat org dok perleceh dorang ni sebab dorang ni tak konsisten..
yg ini kemain gebang suruh batal.. yg itu gebang selow skitt...
yg sinun senyap takdek bunyik.. boleh plak pilih2..

Quote Pajeri_Nenas 4-8-2016 11:01 AM
Bila Madonna nak turun Malaysia ni
Quote misscendol 4-8-2016 12:57 PM
perghhhh rock kapak zaman 70an suke la kot band ni.

Lihat semua komen(81)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 03:49 AM GMT+8 , Processed in 0.097241 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top