CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Mayat Dalam But Kereta Tenggelam Di Lombong

9-5-2016 11:41 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 12855| Komen: 148

Description: Mayat seorang lelaki ditemui dalam but kereta BMW
oleh Adib ZA

Mengejutkan apabila mayat seorang lelaki ditemui dalam but kereta BMW yang tenggelam di sebuah bekas long di Tasik Puchong, Taman Maju Jaya.

Pihak polis yang menemui mayat itu dan dipercayai ia telah dibunuh lima hari lalu. 

Sebelum itu, pihak polis telah menerima maklumat daripada orang ramai berhubung penemuan sebuah kenderaan dalam tasik bekas lombong itu.

Identiti mayat masih belum disahkan kerana pihak polis belum menjumpai apa-apa dokumen pengenalan diri pada mangsa. - CARI Infonet


Sumber: Bernama

(Sumber foto: Carian google)

39

Bagus
23

Marah
22

Terkejut
29

Sedih
17

Lawak
28

Bosan

Friends Rank (158 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Syd 8-5-2016 08:09 PM
Layan gambar
Quote Syd 8-5-2016 08:11 PM
Gambar kereta pulak
Quote hungryhenry 8-5-2016 08:12 PM
Macam macam cara nak dispose body
Quote mak_wa95 8-5-2016 08:12 PM
dah kembang...

takziah
Quote Sazida 8-5-2016 08:12 PM
Syd replied at 8-5-2016 08:11 PM
Gambar kereta pulak

Bmw tu bohhhh.,, siapakah si durjana itu yg tegar membunuh?
Quote MissNigga 8-5-2016 08:16 PM
dah berapa lama terperap dalam air tue??

kacian family .. sure tercari cari ke mana ler mangsa menghilang...
ghuper2 nya kena bunuh
Quote mak_wa95 8-5-2016 08:39 PM
mudah jer, bunuh sana sini
Quote Changa 8-5-2016 08:41 PM
Selayaknnya lah, ummah yang mati sebegini biasanya memang terlibat dengan underworld , yakninya bukan ummah yang maksom pun
.
Quote Jajabeans 8-5-2016 08:42 PM
Kes samun dan bunuh ke ni
Quote sukacactus 8-5-2016 08:43 PM
Skrg ni, culik la, dendam la, cemburu la, dengki bisnes la, senang2 je kena bunuh
Yg xsalah apa2 pun kena bunuh jg
Quote revoc 8-5-2016 08:47 PM
macam cerita james bond dh

ini bru btul nk lakukan pembunuhan

ini bunuh kat umah mangsa.............suspek adalah yg diberikan kunci umah,puii
Quote Syd 8-5-2016 09:04 PM
mak_wa95 replied at 8-5-2016 08:12 PM
dah kembang...

takziah

Tgk gambar je dulu
Quote FanTasyCreaTioN 8-5-2016 09:09 PM
ish ..
tentu family tertanya2 mana dia hilang

Quote mak_wa95 8-5-2016 09:12 PM

apekah....


tadi xberani tgk btl2...
Quote batmana 8-5-2016 09:24 PM
takziah pada mangse...
takziah juge pada pemilik kete tu..
Quote Syd 8-5-2016 09:24 PM
revoc replied at 8-5-2016 08:47 PM
macam cerita james bond dh

ini bru btul nk lakukan pembunuhan

CSI pun selalu ada kes mcm ni.
Quote cmf_premierleag 8-5-2016 09:25 PM
so bleh la cari owner bmw tu..pakai no.plat keter, no chasis enjin keter etc
and nak tanya, cemana pemberitahu maklumat tahu ada keter dlm lombong? sbb katanya tenggelam bagai
cemana dia tahu ada keter dlm lombong?
Quote revoc 8-5-2016 09:28 PM
Syd replied at 8-5-2016 09:24 PM
CSI pun selalu ada kes mcm ni.

apa benda csi tu apa???

Quote FanTasyCreaTioN 8-5-2016 09:35 PM




tengok tadi cam pakai suar pendek ja
mungkin pembunuh tu bunuh dan letak dalam kereta si mati sendiri
dan tolak untuk hilangkan bukti

Lihat semua komen(148)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 05:11 AM GMT+8 , Processed in 0.114722 second(s), 51 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top