CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Maybank2u & ATM, Sabtu Dan Ahad Ini Operasinya Dihentikan Sementara Waktu!

13-5-2016 06:47 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 7715| Komen: 9

Description: Bagi tujuan penyelenggaraan sistem, sebahagian perkhidmatan Maybank termasuk mesin ATM akan dihentikan operasi sementara waktu iaitu pada esok (Sabtu) dan lusa (Ahad).


Oleh : TS LOO


Bagi tujuan penyelenggaraan sistem, sebahagian perkhidmatan Maybank termasuk mesin ATM akan dihentikan operasi sementara waktu iaitu pada esok (Sabtu) dan lusa (Ahad).




Menurut kenyataan yang dikeluarkan menerusi laman rasminya, khidmat mesin ATM akan dihentikan sementara waktu bermula dari jam 12 tengah malam ini sehingga ke 7 pagi. 


Manakala laman web Maybank2u.com pula akan dihentikan perkhidmatannya dari jam 3 pagi sehingga 7 pagi. 


Oleh itu, Maybank menyeru semua pelanggannya melaksanakan segala urusan bank sebelum waktu penyelenggaraan bermula.


Sebarang kemusykilan dan pertanyaan, bolehlah menghubungi talian pelanggan 'hot line' : 1 300 88 6688 ( Malaysia) atau + 60378443696 (Luar Negara) 


Untuk maklumat lanjut, sila layari www.maybank2u.com.my - CARI Infonet



12

Bagus
5

Marah
12

Terkejut
7

Sedih
4

Lawak
19

Bosan

Friends Rank (59 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cmf_premierleag 13-5-2016 06:49 PM
Meols dh siap2 transfer duit kt cimbeng
Kut2 le nak kuar duit kan sbb meybeng off
Quote awaynepian 13-5-2016 06:52 PM
Xfaham..maksudnya waktu penyelenggaraan dr kul 12 tgh mlm ni hingga 7 am ahad ke??
Quote TuntungReturn 13-5-2016 06:55 PM
ok x pe die buat waktu pagi
Quote GhostWalking 13-5-2016 07:47 PM
tan siew loooooooo ini tered sudah ada  
Quote otai_g 14-5-2016 12:45 AM
awaynepian replied at 13-5-2016 06:52 PM
Xfaham..maksudnya waktu penyelenggaraan dr kul 12 tgh mlm ni hingga 7 am ahad ke??

btl aku pun x paham.

sapa la jurucakap maybank ni?

apsal ckp mcm paria? ckp la terang2 and detail br org paham.

Quote alinone78 14-5-2016 12:47 AM
Maknanya siang boleh pakai la kan...
Quote beta_carotene 14-5-2016 01:28 AM
oooiii aku nak beli tiket flight online laaa urgentt
time ni plak ko maintenance
Quote babynina30 14-5-2016 11:54 PM
Ohoiii weekend lah org nk o9 shopping. Adess
Quote Acong_II 14-5-2016 11:56 PM
elok je  aku guna petang tadi   

Lihat semua komen(9)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-9-2023 09:27 AM GMT+8 , Processed in 0.330113 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top