CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Telefon Sambil Mengecas, Wanita Maut Direnjat Elektrik!

18-4-2016 10:43 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 7688| Komen: 30

Description: Isteri seorang anggota polis maut selepas terkena renjatan elektrik semasa membuat panggilan telefon bimbit yang sedang dicas di kediamannnya di Taman Desa Baiduri, Cheras.


sumber foto: http://2.bp.blogspot.com/


Isteri seorang anggota polis maut selepas terkena renjatan elektrik semasa membuat panggilan telefon bimbit yang sedang dicas di kediamannya di Taman Desa Baiduri, Cheras.

Wanita it, Suhana Mohamad, 30, disahkan meninggal dunia ketika menerima rawatan di hospital susulan insiden pada 11.30 malam Jumaat lepas.

Timbalan Ketua Polis Daerah Kajang Supt Abdul Ghani Mohamad Ji berkata suami wanita itu yang bertugas di Bukit Aman terus membawa isterinya ke Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia untuk rawatan.

"Mangsa disahkan meninggal dunia ketika menerima rawatan di hospital itu dan kes diklasifikasikan sebagai mati mengejut (SDR)," katanya dalam satu kenyataan yang dikeluarkan semalam.


Mangsa meninggalkan seorang anak lelaki berumur lima tahun dan seorang anak perempuan berumur dua tahun.- CARI Infonet



sumber berita : www.Bernama.com

3

Bagus
6

Marah
1

Terkejut
18

Sedih
13

Lawak
16

Bosan

Friends Rank (57 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote espri6006 18-4-2016 10:53 AM
siyes?...voltage untuk wayar tepon tu cuma 5v je kot!!!...bateri kereta 12v...xde pulak nak kena renjat? ini ada kesalahan lain kot.
Quote Abangwahab 18-4-2016 11:03 AM
owh jadi betul la berita whatsapp yg abgwahab dpt tu ye
Quote AGSA 18-4-2016 11:26 AM
xle caye jgk...kadang2 ada kslahan lain ni....xpon nk sdap kn berita jee...
Quote apech 18-4-2016 11:26 AM
Tepon nya cap hayam kot....
Quote kumbang7 18-4-2016 11:36 AM
cucuk xrapat kot
Quote rosasa 18-4-2016 11:39 AM
Mangsa meninggalkan seorang anak lelaki berumur lima tahun dan seorang anak perempuan berumur dua tahun.


takleh la baca berita yg ada mcm ni
Quote chinta89 18-4-2016 11:43 AM
prob lain kot?
Quote abangbeca 18-4-2016 11:50 AM
Bukan tred dah ada ke
Quote intan_smsb 18-4-2016 11:54 AM
macam cete lama je
Quote Suraya73b 18-4-2016 12:00 PM
Kesiannyer...
Quote iloveyou 18-4-2016 12:26 PM
mmg kalau hp tgh charge, bila nak angkat call org tu, kene cabut wayar dulu, bru boleh brckp
Quote kemaruk 18-4-2016 12:29 PM
Korang ni bercakap macam orang takde agama je..

Tak mustahil perkara ni boleh sebabkan kematian.. Allah boleh cabut nyawa manusia bila2 masa je yang Allah kehendaki.. takde angin takde ribut pon, bila dah datang ajal, kita tak boleh lari darinya
Quote famri7 18-4-2016 12:32 PM
kemaruk replied at 18-4-2016 04:29 AM
Korang ni bercakap macam orang takde agama je..

Tak mustahil perkara ni boleh sebabkan kematian.. ...

Bangkem kenapa xstraight forward mcm dulu.ummah batak bukit majoritas xpaham sindiran.
Quote kemaruk 18-4-2016 12:41 PM
famri7 replied at 18-4-2016 12:32 PM
Bangkem kenapa xstraight forward mcm dulu.ummah batak bukit majoritas xpaham sindiran.

bukan sindiran.. tapi peringatan..
peringatan untuk bangkem sendiri jugak
Quote spiderman80 18-4-2016 12:59 PM
Thread dah ada. Mohon tutup.
Quote ultra78 18-4-2016 01:06 PM
spiderman80 replied at 18-4-2016 12:59 PM
Thread dah ada. Mohon tutup.

Ini thread wartawan CARI. Mana boleh ditutup.


Quote spiderman80 18-4-2016 01:12 PM
ultra78 replied at 18-4-2016 01:06 PM
Ini thread wartawan CARI. Mana boleh ditutup.

Mereka berada dalam kelas tersendiri.
Quote dino 18-4-2016 01:25 PM
spiderman80 replied at 18-4-2016 01:12 PM
Mereka berada dalam kelas tersendiri.

mereka ade dlm kelas belakang sekali... sbb tu lambat....
please la wrtwn cari korg kena cepat..... korg takleh tido tawww.... cari bahan....
Quote spiderman80 18-4-2016 01:26 PM
dino replied at 18-4-2016 01:25 PM
mereka ade dlm kelas belakang sekali... sbb tu lambat....
please la wrtwn cari korg kena cepat ...

Hihihi


Lihat semua komen(30)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-6-2024 01:13 AM GMT+8 , Processed in 0.058298 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top