CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 4459|Reply: 30

Telefon Sambil Mengecas, Wanita Maut Direnjat Elektrik!

[Copy link]
Post time 18-4-2016 10:43 AM | Show all posts |Read mode



sumber foto: http://2.bp.blogspot.com/



Isteri seorang anggota polis maut selepas terkena renjatan elektrik semasa membuat panggilan telefon bimbit yang sedang dicas di kediamannnya di Taman Desa Baiduri, Cheras.


Wanita it, Suhana Mohamad, 30, disahkan meninggal dunia ketika menerima rawatan di hospital susulan insiden pada 11.30 malam Jumaat lepas.


Timbalan Ketua Polis Daerah Kajang Supt Abdul Ghani Mohamad Ji berkata suami wanita itu yang bertugas di Bukit Aman terus membawa isterinya ke Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia untuk rawatan.


"Mangsa disahkan meninggal dunia ketika menerima rawatan di hospital itu dan kes diklasifikasikan sebagai mati mengejut (SDR)," katanya dalam satu kenyataan yang dikeluarkan semalam.


Mangsa meninggalkan seorang anak lelaki berumur lima tahun dan seorang anak perempuan berumur dua tahun.- CARI Infonet





sumber berita : www.Bernama.com

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-4-2016 10:53 AM | Show all posts
siyes?...voltage untuk wayar tepon tu cuma 5v je kot!!!...bateri kereta 12v...xde pulak nak kena renjat? ini ada kesalahan lain kot.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2016 11:03 AM | Show all posts
owh jadi betul la berita whatsapp yg abgwahab dpt tu ye
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2016 11:26 AM | Show all posts
xle caye jgk...kadang2 ada kslahan lain ni....xpon nk sdap kn berita jee...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2016 11:26 AM | Show all posts
Tepon nya cap hayam kot....
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2016 11:36 AM | Show all posts
cucuk xrapat kot
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 18-4-2016 11:39 AM | Show all posts
Mangsa meninggalkan seorang anak lelaki berumur lima tahun dan seorang anak perempuan berumur dua tahun.


takleh la baca berita yg ada mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2016 11:43 AM | Show all posts
prob lain kot?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-4-2016 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan tred dah ada ke
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2016 11:54 AM | Show all posts
macam cete lama je
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2016 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannyer...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2016 12:26 PM | Show all posts
mmg kalau hp tgh charge, bila nak angkat call org tu, kene cabut wayar dulu, bru boleh brckp
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2016 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang ni bercakap macam orang takde agama je..

Tak mustahil perkara ni boleh sebabkan kematian.. Allah boleh cabut nyawa manusia bila2 masa je yang Allah kehendaki.. takde angin takde ribut pon, bila dah datang ajal, kita tak boleh lari darinya
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2016 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 18-4-2016 04:29 AM
Korang ni bercakap macam orang takde agama je..

Tak mustahil perkara ni boleh sebabkan kematian.. ...

Bangkem kenapa xstraight forward mcm dulu.ummah batak bukit majoritas xpaham sindiran.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2016 12:41 PM | Show all posts
famri7 replied at 18-4-2016 12:32 PM
Bangkem kenapa xstraight forward mcm dulu.ummah batak bukit majoritas xpaham sindiran.

bukan sindiran.. tapi peringatan..
peringatan untuk bangkem sendiri jugak
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2016 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Thread dah ada. Mohon tutup.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-4-2016 01:06 PM | Show all posts
spiderman80 replied at 18-4-2016 12:59 PM
Thread dah ada. Mohon tutup.

Ini thread wartawan CARI. Mana boleh ditutup.


Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2016 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
ultra78 replied at 18-4-2016 01:06 PM
Ini thread wartawan CARI. Mana boleh ditutup.

Mereka berada dalam kelas tersendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2016 01:25 PM | Show all posts
spiderman80 replied at 18-4-2016 01:12 PM
Mereka berada dalam kelas tersendiri.

mereka ade dlm kelas belakang sekali... sbb tu lambat....
please la wrtwn cari korg kena cepat..... korg takleh tido tawww.... cari bahan....
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2016 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 18-4-2016 01:25 PM
mereka ade dlm kelas belakang sekali... sbb tu lambat....
please la wrtwn cari korg kena cepat ...

Hihihi


Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Mainan budak-budak 70an - 80an -
dexaMainan budak-budak 70an - 80an -
Views : 1759 Replies : 1
Majalah Bujal - siri 1 dari 1975
dexaMajalah Bujal - siri 1 dari 1975
Views : 1273 Replies : 2
Majalah Salina
NozotMajalah Salina
Views : 6280 Replies : 21
Harga minuman tanpa gula turun 10 sen
AbahmungHarga minuman tanpa gula turun 10 sen
Views : 6095 Replies : 10
Rokok dunhill zaman ini adalah rokok paling sedap pernah wujud dalam dunia!
dio5774Rokok dunhill zaman ini adalah rokok pal
Views : 6370 Replies : 11
Chewing Gum/Bubble Gum Zaman Dulu2
YoonggiChewing Gum/Bubble Gum Zaman Dulu2
Views : 8429 Replies : 3
Feri ikonik Pulau Pinang tenggelam akibat tali pengikat putus
prettygoodFeri ikonik Pulau Pinang tenggelam akiba
Views : 4040 Replies : 8
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 93005 Replies : 1220
YESTANE BUNIAN: Illuminati @ Freemason @ Satanic @ Dehumanization @ Depopulation @ Agendas @ Secrets
tumpanglalu74YESTANE BUNIAN: Illuminati @ Freemason @
Views : 33457 Replies : 232
Kereta manual VS kereta automatik,
fahdramliKereta manual VS kereta automatik,
Views : 94276 Replies : 168

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 02:19 PM GMT+8 , Processed in 0.191205 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list