CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

KAFA Semakin Tertekan! DS Vida Gugurkan Penyerang TRW, Dramane

24-2-2016 11:16 AM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 12449| Komen: 115

Description: DS Vida akan mengugurkan Dramane Traore dari Mali, Afrika sebagai penyerang ekoran prestasi hambar
Oleh Izzah Abbasy

Datuk Seri Dr Hasmiza Othman atau dikenali DS Vida, Penasihat Kehormat Persatuan Bola Sepak Kelantan akan mengugurkan Dramane Traore dari Mali, Afrika sebagai penyerang ekoran prestasi hambar ketika menentang pasukan Liga FAM, UKM FC malam Sabtu lalu.

“Pihak pengurusan (KAFA) ketika ini semakin tertekan dengan tindakan Datuk Vida yang sering mencampuri urusan pentadbiran,” kata sumber yang meminta agar identitinya dirahsiakan itu.

"Walaupun Datuk Vida merupakan penasihat pasukan Kelantan, namun itu tidak bermakna beliau boleh mencampuri semua urusan sehingga menentukan siapa yang harus dipilih sebagai kesebelasan utama." katanya lagi.

Sumber itu turut menjelaskan sehingga kini pihak KAFA masih lagi belum menerima tajaan yang dijanjikan sebelum ini. - CARI Infonet



12

Bagus
24

Marah
15

Terkejut
8

Sedih
15

Lawak
19

Bosan

Friends Rank (93 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kemaruk 23-2-2016 11:14 PM
sebab player tu hitam legam dan tak sesuai dengan tagline qu puteh
Quote MeghanK 23-2-2016 11:18 PM
hadap sangat kan duit dia..cash la
mana penyokong vida ni bagi komen sikit
Quote fezy 23-2-2016 11:19 PM
haha. tu je nak tulis.
Quote kemaruk 23-2-2016 11:20 PM
jap lagi player nombor 24 tu pulak akan digugurkan sebab tak cukup cerah


Quote MeghanK 23-2-2016 11:23 PM
mana somi vida ni..awat tak tegur bini buat perangai pelik2 camni
Quote spenderterselit 23-2-2016 11:53 PM
Makin lama makin kesian pulak kat red warrior.tok vida ni macam dah over sangat tau tau la penaja tapi  
Quote nazurah 23-2-2016 11:55 PM
league baru start, panas pun belum... pesal apa makcik ni meroyan komen mcm dia coach?
Quote TuntungReturn 23-2-2016 11:58 PM
pompuan beb pompuan!
Quote saladin780 24-2-2016 12:00 AM
Gedik ah badak sumbu pink ni
Quote enchikfitz 24-2-2016 12:06 AM
Tok Vida ni makin lama makin overrated pulak. Kaduk naik junjung memang begitu sis.
Quote Jajabeans 24-2-2016 12:25 AM
Laa dia ni pengurus ke penaja suka2 hati nak buang orang.ke gaji pengurus pun dia yg byr
Quote cm_matjawasp 24-2-2016 12:30 AM
Sekejap naik kejap la jatuh..kalau dah ghupa ni punya perangai
Bukan nak doa .tapi realiti dah banyak  terjadi.
Quote Centurion 24-2-2016 12:38 AM
Hadap sgt duit dia kan
Quote missDollie 24-2-2016 12:39 AM
Calm your tits tok Vida!!!!
Quote cHimo 24-2-2016 01:17 AM
Apa yg mocik nih tau pasal bola sepak ? Makin lama makin meluat dgn perangai dia..
Quote machiko 24-2-2016 01:42 AM
Sesuka hati buat peraturan sendiri..Every players ada contract. Do your homework la Vida oii..
Be professional, not emotional.
Quote mikasa 24-2-2016 01:44 AM
ini era profesional...kalau tak boleh perform pasti kena sack punya..

kebanyakkam player import ada kontrak 6 bulan .jadi tak rasa dia akan kena buang dlm masa terdekat
Quote dani-rox 24-2-2016 01:59 AM
Paling mendukacitakan apabila wang tajaan yang beliau janjikan sebelum ini masih belum dimasukkan sehingga menyukarkan pihak KAFA untuk menguruskan pasukan tersebut


laaa... belum bg duit lagi. over nya ko makcik.
Quote Nokiaman 24-2-2016 06:29 AM
Spesis melayu kampong prangai ca kimak apo nk heran...
Ni laaa akibatnyaa bila mak dapor jadi raja..

Lihat semua komen(115)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

28-5-2024 10:05 PM GMT+8 , Processed in 0.067812 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top