CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

'Limo Pink Bukan Saya Punya' - Vida

21-3-2016 10:10 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 14445| Komen: 39

Description: Pengasas produk kecantikan Qu Puteh, Datuk Seri Dr Hasmiza Othman menafikan sebuah limousin merah jambu yang tiba di Pelabuhan Klang dan menjadi viral di laman sosial adalah miliknya.


sumber foto: http://www.mstar.com.my/


Pengasas produk kecantikan Qu Puteh, Datuk Seri Dr Hasmiza Othman menafikan sebuah limousin merah jambu yang tiba di Pelabuhan Klang dan menjadi viral di laman sosial adalah miliknya.


Namun, beliau mengakui meminati kenderaan itu kerana warna 'shocking pink' yang menyerlahkan lagi simbol kemewahan dan tampak lebih eksklusif serta elegan.


"Bila tengok warna pink mesti orang ingat Qu Puteh. Tapi itu bukan kereta saya. Siapalah pemilik kereta ini? Apapun biarlah harga yang ditawarkan berbaloi." 


Demikian kenyataan yang dikeluarkan oleh Hasmiza atau lebih dikenali sebagai Datuk Vida yang dikatakan bersedia mempertimbangkan untuk membeli kereta tersebut sekiranya pemiliknya sedia melepaskannya.


Vida mempunyai beberapa koleksi kereta mewah antaranya, Lamborgini Aventador dan Bentley.

Sejak beberapa hari lalu, gambar limousin merah jambu yang didakwa milik Vida menjadi viral di laman sosial.

Limousin itu dikatakan sudah sampai di Pelabuhan Klang dan sedia untuk diambil pemiliknya.- CARI Infonet




Berita selanjutnya : mstar
15

Bagus
13

Marah
8

Terkejut
17

Sedih
12

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (77 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Glass_shoes 21-3-2016 10:11 AM
Kalo bkn tok vida,
ahkak pink punye ke?
Quote lurve82 21-3-2016 10:16 AM
sape punyer tu? pink ni xcantik...
Quote revolusi_30 21-3-2016 10:17 AM
Kata bos Phytosains ka apa nama punya.
Quote gaara_X 21-3-2016 10:30 AM
panjang molek....
Quote fifie_olin 21-3-2016 10:39 AM
pjgnya..
baik bli range rover lawo gak cat pink
Quote aderaderker 21-3-2016 10:41 AM
Shocking pink lambang kemewahan?

Shocking indeed   
Quote Emperor95 21-3-2016 10:46 AM
kereta panjang2 ini bolehkah senang2 membelok dijalan malaysia...
Quote TuntungReturn 21-3-2016 10:49 AM
member aku ckp bos phytosains tu. die pun join mlm tu
Quote kikuri 21-3-2016 11:17 AM
ni kalo kat parking ni brapa byk space pulak nak kena ambik...? lagi satu kereta ni boleh buat uturn tak
Quote Acong 21-3-2016 11:19 AM
lanjiao punya pemberita   


patut humban dlm board viral  
Quote makton 21-3-2016 11:26 AM
tun aminah punya ke??
Quote 800214 21-3-2016 11:32 AM
be;um ada org mohon AP utk kereta pink ini stakat hari ni...
Quote si_buta 21-3-2016 11:34 AM
Itu macam ka
Quote mdhelmi 21-3-2016 11:34 AM
anggapan aku driver kereta tu mesti ada lesen bas
Quote Hulkmalaya 21-3-2016 12:22 PM
Katanya phyto science punya hahaha
Quote langit_biru18 21-3-2016 01:53 PM
Tan Sri ni yang punya
Quote rosasa 21-3-2016 01:58 PM
buruknya warna pink itu
Quote aechae 21-3-2016 02:01 PM
Oh teringat air bandung plak tgk kaler gtuu...
Quote -electrifying- 21-3-2016 02:46 PM
wtf kaler mcm tu? xcntik woiii

Lihat semua komen(39)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 06:06 PM GMT+8 , Processed in 0.115377 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top