CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Azian Mazwan Tenang dan Anggap Anak Salah Pilih Kawan

21-1-2016 10:51 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 15600| Komen: 87

Description: Sebelum ini tersebar luas kisah dan juga laporan mengenai anak lelaki kepada penyanyi Azian Mazwan yang terlibat dengan kes kecurian motosikal di Putrajaya.
Oleh Adib ZA

Sebelum ini tersebar luas kisah dan juga laporan mengenai anak lelaki kepada penyanyi Azian Mazwan yang terlibat dengan kes kecurian motosikal di Putrajaya. 


Ditanya mengenai hal itu, Azian menjelaskan dia memikirkan yang positif dan menganggap ini sememangnya kesalahan anaknya itu sendiri kerana tersalah memilih kawan. 

"Saya tenang dan tidak tertekan apabila berita mengenai perkara itu dilaporkan dalam media dan saya ambil positif perkara itu.

"Ini adalah akibat daripada kesilapannya sendiri dalam memilih kawan dan berharap ia dapat menjadi pengajaran kepadanya," ujarnya menerusi Mstar Online.


(Sumber foto: Carian google)



"Kes masih berjalan dan belum jatuh hukuman lagi, jadi saya tidak dapat mengulas lanjut mengenai perkembangan kes itu," ujarnya lagi. - CARI Infonet


Baca selanjutnya: Mstar Online
11

Bagus
16

Marah
20

Terkejut
22

Sedih
20

Lawak
16

Bosan

Friends Rank (105 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote chinta89 19-1-2016 02:21 PM
mak pak jenis xkn nampak silap anak, xkn nampak silap sendiri..

last2 modal "anak salah pilih kawan".. spesies anggap anak soleh solehah syurgawi pijak semut x mati.
Quote encikWawad 19-1-2016 02:34 PM
Hari tu salah kan orang astro kes curi kek - hari salah kan kawan anak #bukan komen iolssss - ni kak jah meja sebelah yg cakappp - i menyampaikan ajaaa #hai kak jahhhh -
Quote merahrose 19-1-2016 02:40 PM
kacang
asal x smbung thread sedia ada...
Quote blackwidowbae 19-1-2016 02:47 PM
Sebenarnya tiada istilah salah pilih kawan

otak sendiri sendiri bukan orang lain yang control

itu nenek makcik yang katalah
Quote rozza 19-1-2016 02:52 PM
tak suka alasan salah pilih kawan.
Quote kenarikelabu 19-1-2016 02:54 PM
Ayat skema dari aku - "Bertabahlah ye...Kak Yan gomen."
Quote kikuri 19-1-2016 03:13 PM
ujung ujung kawan jugak yang disalahkan....
Quote mie07 19-1-2016 03:14 PM
Anak2 zaman sekarang ....
Quote Themilo 19-1-2016 03:44 PM
mie07 replied at 19-1-2016 07:14 AM
Anak2 zaman sekarang ....

anak zaman dahulu semua baik persis ahli sorga belaka kah sis? takde kes curi moto kah zaman dahulu-kala?
Quote gadogado 19-1-2016 03:48 PM
ko msuk extravaganza anak ko curi motor

nti kuar single pertama die curi apa plak

tgguu...
Quote mie07 19-1-2016 03:48 PM
Themilo replied at 19-1-2016 03:44 PM
anak zaman dahulu semua baik persis ahli sorga belaka kah sis? takde kes curi moto kah zaman dahul ...

zaman dulu x kuar paper..moto pun kurang untuk dicuri kot..apa2 je la
Quote fatehana 19-1-2016 03:49 PM
xperlah KYG
move on aje dan awasi anak2 tu juga
mmg anak tu salah pilih kwn sbb dah itu nalurinya sebg remaja
klu dlm kes curi motor, samun, ugut utk kes juvenile mmg banyak pengaruh kwn
dan juga hasil dr filem dsb
umur semcm tu makin ditegah makin menjd dibuatnya
harapnya lps ni KYG igtkan anak2 yg lain jgn ikut jejak langkah abg yg tu
Quote enchante78 19-1-2016 03:50 PM
toksah lah nak salahkan kawan
anak dia sendri dah besar bleh pikir
Quote cruz2 19-1-2016 03:52 PM
Anak dh jadi gitu pon gigih lg nk sibuk2 dlm dunia seni?org yg kerja opis pon kekadang tak tekejar dgn nk urus rumahtangga bagai zaman skrg ni..ni dgn kerja gomennya..menyanyi...anak dh ada kes polis..ermmm ..
Quote munchkin 19-1-2016 04:17 PM
the blame game is easy. kalau takde orang nak blame, blame hantu saitan.
Quote sukacactus 19-1-2016 04:39 PM
Umur berapa ank dia yg kata xpandai pilih kawan ni
Mak kawan ank azian ni pun ckp camtu gak ye, salah pilih kwn jg
Quote uori 19-1-2016 04:45 PM
emak-emak zaman sekarang ..  
Quote masmelon 19-1-2016 04:52 PM
org melayu gitu laaaa ... sampai ketua duk salahkan kawan ..ustaz aku ckp anok nii cerminan mak bapak.. ibaratnyaa anok dia x pernah salah ... bakpew x ckp maafkan makcik dik makcik x pandai didik anok hheheheh  ...
Quote virgo19 19-1-2016 05:09 PM
Yeke anak dia salah pilih kawan? Ntah2 kawan anak dia tu yang salah pilih kawan

Lihat semua komen(87)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 01:48 AM GMT+8 , Processed in 0.076100 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top