CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Nyanyian Janam Janam Dikritik, Amelina 'Basuh' Pengguna Youtube!

21-1-2016 10:07 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 20658| Komen: 62

Description: Tampil membuat penjelasan dan juga 'membasuh' pengguna yang menhantar komen berbaur dengki dan busuk hati itu, Amelina dilihat menjawab sendiri komen di situ.
Oleh Adib ZA

Demam Dilwale nampaknya tak surut lagi, malah semakin ramai pula artis tempatan yang menyampaikan 'cover version' lagu Janam Janam yang dipetik dari filem itu.


Salah seorangnya ialah ratu dangdut, Amelina yang menyampaikan dengan cara tersendiri.

Lagu itu dimuatnaik ke dalam laman Youtube dan menerima pelbagai komen daripada kalangan peminat. 


(Sumber foto: MStar Online)


Seperti biasa, komen negatif memang dilemparkan dan bukan sedikit kata-kata kesat yang diperkatakan. Tampil membuat penjelasan dan juga 'membasuh' pengguna yang menghantar komen berbaur dengki serta busuk hati itu, Amelina dilihat menjawab sendiri komen di situ dengan id pengguna, Kiki Lala. 

Bagus juga jika artis peka dengan komen para peminat. Yang mana tak betul, boleh dijelaskan di situ juga agar tak melarat jadinya. Apa pun, dalam memberi komen, janganlah terlalu melampau dan memasukkan elemen 'kotor' dan lucah. Tak baik ya. - CARI Infonet






kaklynsound.pngkaklynsound3.pngkaklynsound4.pngkaklynsound2.png
(Gambar ehsan forummer CARI)


37

Bagus
12

Marah
34

Terkejut
16

Sedih
29

Lawak
27

Bosan

Friends Rank (155 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote evlinne 20-1-2016 11:45 PM
Lol Queen Alin.. Btw HK ni memang suka komen yg bukan2. Tp rasanya pernahlah dia komen elok, time tu kt video Dayang Nurfaizah kot.. hehe. Ponen rhopernya.
Quote masmelon 20-1-2016 11:48 PM
mengekek meolss baca
Quote fadzyjemi 20-1-2016 11:54 PM
setepek kene
Quote pearl.silver 20-1-2016 11:59 PM
Xpnh dgr lagu janam tu

Nape..lagunya ala2 ah ah ah ahmad tu ke..
Quote rainbowrainz 21-1-2016 12:05 AM
Bollleehhlahh
Quote rainbowrainz 21-1-2016 12:05 AM
Bollleehhlahh
Quote hanna88 21-1-2016 12:06 AM
aku pun pasan hijau kertas ni selalu bagi komen2 kat youtube..maybe forumer cari jugak khennn
Quote beta_carotene 21-1-2016 12:08 AM
mesra rakyat sangat kan Tuanku Alin?? berakak2 jah dgn netizen... takde beta beta segala
Quote Orix 21-1-2016 12:09 AM
yg aku prasan hijau kertas ni gigih hencap tokti di setiap bidio2 live tokti di utube.. dlu lah.. skang xtau sbb iols dh x koser nak layan tokti kt utube.. npela tokti tak jaga standard
Quote masmelon 21-1-2016 12:12 AM
classss queen alin punya username kiki lala ,, sngat merendah diri tauu .. ampun tuanku
Quote AprilLova 21-1-2016 12:26 AM
Hijau Kertas nih merata2 komen beliau kat Youtube sejak zaman berzaman
Quote dani-rox 21-1-2016 12:32 AM
rajinnya sheols mereply...
entahkan baca entahkan tidak si ponen troll tuh
Quote diamondhoney 21-1-2016 12:46 AM
hanna88 replied at 21-1-2016 12:06 AM
aku pun pasan hijau kertas ni selalu bagi komen2 kat youtube..maybe forumer cari jugak khennn

Iols pun rase dia porumer cari..mgkn slh sorg yg pkai nick ade prktaan hijau tu adlh heshe
Quote zasrfikri 21-1-2016 01:34 AM
Iollss perasan gak komen Hk ni. Kadang macam lahaknat gak dia komen. Ala2x kamikaze giteww. Peymes dah dia. haha
Quote Princess_Na 21-1-2016 01:42 AM
HK ni memana video pun selalu ada. Hazab plak tu cara komen.

Seharusnya laa dpt hencapan.
Quote Adelisa 21-1-2016 01:42 AM
jahanam janam janam
Quote freakyskinny 21-1-2016 05:53 AM
kak sepit la nie... HK kan...........

hehehehehehe
Quote hanna88 21-1-2016 07:07 AM
diamondhoney replied at 20-1-2016 04:46 PM
Iols pun rase dia porumer cari..mgkn slh sorg yg pkai nick ade prktaan hijau tu adlh heshe

yela sebab mase iols tgk youtube sam dan satilla..si hijau kertas ni komen..baby baby kimK..fazura..dah sah la dia forumer cari hehe..
Quote af_mania 21-1-2016 07:34 AM
beta_carotene replied at 21-1-2016 12:08 AM
mesra rakyat sangat kan Tuanku Alin?? berakak2 jah dgn netizen... takde beta beta segala


Cuba kalau munah munadi, atau shida... Pasti dilabel sbg pprt kan??

Lihat semua komen(62)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 02:48 AM GMT+8 , Processed in 0.072563 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top