CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

TRW Setuju Stadium Cat Warna 'Pink'

12-1-2016 10:19 AM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 9412| Komen: 35

Description: Pemilik Vida Beauty Sdn Bhd sebelum ini dilaporkan berkata antara syarat penajaan yang dikenakan kepada KAFA termasuk menukar warna stadium, laluan dan tempat khas kepada wanita
Oleh Izzah Abbasy

Menurut Exco Kerajaan Tempatan, Perumahan, Kesihatan dan Alam Sekitar Negeri Datuk Abdul Fattah Mahmood, Perbadanan Stadium Kelantan (PSK) akhirnya membenarkan beberapa pengubahsuaian dilakukan ke atas stadium itu dan pemilik Vida Beauty Sdn Bhd Datuk Seri Dr Hasmiza Othman perlu membuat permohonan melalui saluran yang betul.


Beliau berkata demikian kepada pemberita selepas mengadakan mesyuarat dengan Pengerusi PSK yang juga Menteri Besar Kelantan Datuk Ahmad Yakob, Presiden Persatuan Bola Sepak Kelantan (KAFA) Tan Sri Annuar Musa dan Setiausaha Agung  KAFA Datuk Ismail Md Noor di Kompleks Kota Darul Naim di sini, Isnin.

Foto : www.ohmedia.my


Penasihat Kehormat KAFA yang juga pemilik Vida Beauty Sdn Bhd sebelum ini dilaporkan berkata antara syarat penajaan yang dikenakan kepada KAFA termasuk menukar warna stadium, laluan dan tempat khas kepada wanita di stadium itu.

Sementara itu, Annuar berkata KAFA juga bersetuju menukar nama The Red Warriors (TRW) kepada Pamoga Qu Puteh The Red Warriors kerana ia hanya nama jolokan sahaja.

"Kita akan hantar surat permohonan kepada Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) berhubung perkara itu esok agar ia dapat dimaklumkan kepada juruacara stadium, syarikat televisyen serta radio. Kita tetap pasukan Kelantan, yang berubah hanya nama jolokan sahaja," katanya. - CARI Infonet

Info : mStar
Foto : wangolds.com

12

Bagus
15

Marah
5

Terkejut
5

Sedih
9

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (50 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote HibinoSama 12-1-2016 10:22 AM
Team aku dh lama main futsal jersey pink..
Quote yumeina 12-1-2016 10:27 AM
teringat jawapan DV bila ada org mintak sponsor blaja....dia ckp dr bg 50k kat student baik bagi kat anak yatim....byk pahala...so bab taja TRW berjuta nih... semua TRW anak yatim piatu ker? bukan ker berpahala  duit juta2 tuh pi taja anak yatim blaja kat uni tuh...bukan rumah anak yatim jer ader anak yatim piatu...kat IPT pn ramai yg yatim piatu....

huhu...komfirm kene lahar lps nih....cabuttssssss
Quote mommymonster82 12-1-2016 10:32 AM
yumeina replied at 12-1-2016 10:27 AM
teringat jawapan DV bila ada org mintak sponsor blaja....dia ckp dr bg 50k kat student baik bagi kat ...

Sponsor n bisnes..kena tahu beza.....
Dgn pasukn klntan ni bisnes..
Quote mizkajura 12-1-2016 11:09 AM
yes. teruskan kuasa mu
Quote khairulazuan 12-1-2016 12:03 PM
yahoooo




Quote dino 12-1-2016 12:06 PM
mommymonster82 replied at 12-1-2016 10:32 AM
Sponsor n bisnes..kena tahu beza.....
Dgn pasukn klntan ni bisnes..

klau gitu takyah wat bisnes la kan.... sbb skit2 org mintak derma
org melayu ni mmg susah nak maju.... klau bkak kedai makan ka.... apa2 bisnes ka... mesti sedara mara nak harga murah.... nak makan free....
Quote qronaldo7 12-1-2016 12:07 PM
layan kan je la. cantik jugak pinky2 pun.. pasni ppuan belaka dtg stadium
Quote AGSA 12-1-2016 12:25 PM
yumeina replied at 12-1-2016 10:27 AM
teringat jawapan DV bila ada org mintak sponsor blaja....dia ckp dr bg 50k kat student baik bagi kat ...

ko kene paham antara bisnes dgn sponser...

bagi aku btul apa jwapan dr vida...

nk bejaya xsmestinya dgn hanya sponsor

mesti bedikari baru tau....
Quote babydoll 12-1-2016 12:44 PM
pink stadium!!! i suka!! i suka!!
Quote abangbeca 12-1-2016 01:06 PM
dino replied at 12-1-2016 12:06 PM
klau gitu takyah wat bisnes la kan.... sbb skit2 org mintak derma
org melayu ni mmg susah n ...

Ntah la kan melayu ni.... pantang  nampak jer ada melayu kaya sibuk nak mintak derma.... kalo tak bagi jadi cam satu kesalahan lak.... org nsk berniaga pun tak senang jadinya sibuk dok soal knp tak tolong pihak ni knp tak tolong pihak tu... kalo semua duit yg dia ada nak kena bersedekah jer kekdahnya tak lama lagi si vda ni sendiri jadi tok pakir mintak sedekah...
Quote ifanonline 12-1-2016 01:08 PM
tahniah datuk vida...good effort
Quote caprut 12-1-2016 01:30 PM
abangbeca replied at 12-1-2016 01:06 PM
Ntah la kan melayu ni.... pantang  nampak jer ada melayu kaya sibuk nak mintak derma.... kalo tak  ...

aku rasa yg suke dok mnta derma kt org kaya ni sma ada tak pnh kjer or kjer gomen. lebih2 lg gomen, cafe hospital ttup wktu mlm pon nurse2 gomen ni bsing siap mnta elaun mkn.
Quote kuntau 12-1-2016 01:44 PM
yumeina replied at 12-1-2016 10:27 AM
bukan rumah anak yatim jer ader anak yatim piatu...kat IPT pn ramai yg yatim piatu....

huhu...komfirm kene lahar lps nih....cabuttssssss

statement bodoh.. mmg patut kena lahar....

Quote Jajabeans 12-1-2016 02:21 PM
yumeina replied at 12-1-2016 10:27 AM
teringat jawapan DV bila ada org mintak sponsor blaja....dia ckp dr bg 50k kat student baik bagi kat ...

Nk buat apa DV nk bg bantuan kat student. wat ngabihkan beras je. betul la DV ckp tu, kalau dia nak beramal, baik dia trus sumbang kat rumah anak2 yatim trus dari mmbazir duit bg kat student yg sah2 xtau duit tu tah guna utk blaja ke utk enjoy. Byk pinjaman blaja skg. rajin2 la berusaha jgn dok mengharapkan rezeki jatuh dr langit
Quote kodokbawang 12-1-2016 02:27 PM
baguslah pink....salah ke.........
Quote kodokbawang 12-1-2016 02:28 PM
abangbeca replied at 12-1-2016 01:06 PM
Ntah la kan melayu ni.... pantang  nampak jer ada melayu kaya sibuk nak mintak derma.... kalo tak  ...

dah nama pun MELAYU...........nak kata apa lagi.........
Quote kumen2 12-1-2016 02:45 PM
yumeina: teringat jawapan DV bila ada org mintak sponsor blaja....dia ckp dr bg 50k kat student baik bagi kat anak yatim....byk pahala...so bab taja TRW berjut ...


die bangga  ler negeri die.. x de nak rugi
Quote kumen2 12-1-2016 02:46 PM
nanti akan jadi tarikan pelancong... tahniah dato vida
Quote tokwan_jantan 12-1-2016 03:08 PM
adakah dengan bubuh kaler pink boleh penuh stadium?... tokwan ingat, bubuh kaler apa pun boleh... orang bukan nak tengok stadium, orang nak tengok game... kalau team baguih game pulak cantik tak bubuh cat pun orang mai meneru ke stadium!

Lihat semua komen(35)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 11:51 AM GMT+8 , Processed in 0.073506 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top